S.a .. Roland Charının Sahibiyim .. Charım ÇaLındı .. Şuan Charda Yüksek İhtimaL Çoğunuzun Tanıyor oLabiLeceği Berat Şerefsizi Var .. Şifreyi Değiştirdi .. Mynet'e Girip "Şifremi Unuttum" BöLümüne Giriyorm .. İşLemLeri Yapıyorm Ama Emin oLduğum HaLde YanLış Diyor .. Yani Yeni Bi Şifre aLamıyorm .. Charımı Geri aLma İmkanım Yok Mu Hiç ¿? :?
İyi ForumLar ..
Charım ÇaLındı ..
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Charım ÇaLındı ..
Bşka Bi YoLu Yk Mu ?
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Telefonunu kaydetmediysen hesabına,Başka bir yolu yok Fax dışında oda uzun iş sanırım
Göster
Hadi Ya :? :?
- mustafauzun
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bilişim suçlarına başvur. zamanında bizimde hesap calınmıştı. ikv desteğe mesaj attım bilişim suçlarına başvurun ıp adresinden çalan kişi bulunur dediler. ( tabi üşendiğimiz için başvurmadık)
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun

Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim ne yapabilirim?
Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz. Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.
Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz. Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Bnde Üşeniyorm İşte ÖyLe İşi Uzatmaya :?mustafauzun yazdı:bilişim suçlarına başvur. zamanında bizimde hesap calınmıştı. ikv desteğe mesaj attım bilişim suçlarına başvurun ıp adresinden çalan kişi bulunur dediler. ( tabi üşendiğimiz için başvurmadık)
ÖyLe Yaptm Zten .. Yani "Şifremi Unuttum" BöLümüne Girdm Ama Doğum Tarihimi Doğru Girdiğim HaLde Hata Veriyor , YanLış Diyor .. Veriğiniz Numarayı Arayıp İşLemLeri Yapmakta Uzun Sürer Sanırım :?TWTY yazdı:Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim ne yapabilirim?
ya nfüs kağıdını ftokobiisni cek altına üyelikini calındğı tarihi cep tel nonu yas
onlar sana dönecektr en geç 3 gün
onlar sana dönecektr en geç 3 gün
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR