Evet Başlıktada Gördüğünüz Üzere Oyunda Çözümü Olamayacak Tek Şey Çoğunuzunda Başına Geldiği Gibi Küfür Hakaret Vb Hareketlere Mağruz Kalmak ... Bu çoğu Olaydan Meydana Gelebiliyor Örn; Benim Başıma Gelen gibi İtem Fiyatında alakalı Doğan Laflamadan Sonra Şahsiyetsiz Bir Şekilde Vs ye Davet edildim Vs Atıcak Olan Kişi Sürekli Ezmesin Vs. vs . Laflarla Kendini Üstün Göstermeye Çalıştı Ama Vsde Yenilincede ÜStü Örtülü Olarak Ailevi Değerlere Küfretmeye Başladı !
Oyundaki yaş patavatsızlıklarından Ziyade İnsanların kişiliklerini Kaybettiği Yönünde Kaygılarım var ! Çoğu kişide Bana Katılıyordur . Yaş Demişkende Çok kişiyle Şu Oyunda Oynuyorum 15 yasındada Olsa Olgunlugunu Korumak Şartıyla yeterince Samimiyetimiz var ama kimileride varki 30 yaşında Bile Olsa 6 yaşında Bir Çocugun sahip Oldugu Beyin Ve anlama kapasitesinin %10 a Sahip Değil :... Şu Oyunda Bu Olaylara Çözüm Bulmak Gerçekten İmkansız Ama Bir Nevzede Olsa Azaltmak Yöneticilerin elinde Ki , Bu lan Diye Hitap edene 2 Gün Susturma Verip Ana Avrat Küfür Edip Hakaretler Yağdırana Hiç Bir Cezayı Uygun Görmemekle Olmaz ... Saygılarımla..
Bu resimlerdede şahsiyetsiz kişilik Tahminimce Öğlen Okulu Olan bir Çocuk dur .. Ne YAptıgını Ve ne yi hakkettiğini Görmekde Sizin Tercihiniz..
Çok Güzel Bi Konuya Değenmişsiniz. Bu Tür Konuların Engellenmesi İçin Hakaret İçerikli Kelimelerin Yıldızlanması veya Nokta Olarak Görünmesi Lazım Ki Fakat Kendini Bilmez İnsanlar Farklı Şekillerde Hakaret İçerikli Kelimeler Sarf ediyorlar örnek:(#@!? vs vs ) bu tür kelimelerinde yıldızlanması veya nokta olarak görünmesi bi kısımda olsa hakarete karşı alınmış iyi bir gösterge olur. Ama Kendini Bilmeyen Aile Terbiyesi Almayan İnsan Her Zaman Hakaret eder. Son Sözüm Şudur.
KÖTÜ SÖZ HER ZAMAN SAHİBİNİNDİR.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Merhaba,
Bu tarz istenmeyen diyaloglar için aslında kesin ve güzel bir çözüm mevcut. Yasaklayın. Yasaklayın çünkü bu tarz durumda olan bir kişinin tek amacı sizi rahatsız etmek, sizin dikkatinizi çekmektir. Siz ona ne kadar çok yanıt verirseniz onun bu egosunu o seviyede tatmin etmiş olursunuz.
Oysaki, Bu kişiyi direk yasaklamak ona çok güzel bir yanıt, bir ceza olacak. Yasaklama işlemi aslında adından daha geniş bir anlam ifade eder ve karşıdaki kişiye net bir mesaj gönderir, "Sende kimsin, muhatabım değilsin yada takmıyorum seni seviyemde değilsin vs" gibi karşıdaki kişiye bir nevi hakaret edebilirsiniz.
Yasaklama eylemini ve etkisini nasıl bir ceza anlamı nasıl bir hakaret vari yanıt alamı taşıdğını daha iyi anlamak için evinizde kardeşinizin yada herhangi birisinin, sizi en kızgın anınızda, en konuşmaya ihtiyaç duyduğunuz anda sizi görmezden gelmesi ne kadar sinir bozucu olur değil mi? İşte yasaklama böyle bir cezadır ve bu tip durumların net çözümüdür.
Lathander yazdı:Merhaba,
Bu tarz istenmeyen diyaloglar için aslında kesin ve güzel bir çözüm mevcut. Yasaklayın. Yasaklayın çünkü bu tarz durumda olan bir kişinin tek amacı sizi rahatsız etmek, sizin dikkatinizi çekmektir. Siz ona ne kadar çok yanıt verirseniz onun bu egosunu o seviyede tatmin etmiş olursunuz.
Oysaki, Bu kişiyi direk yasaklamak ona çok güzel bir yanıt, bir ceza olacak. Yasaklama işlemi aslında adından daha geniş bir anlam ifade eder ve karşıdaki kişiye net bir mesaj gönderir, "Sende kimsin, muhatabım değilsin yada takmıyorum seni seviyemde değilsin vs" gibi karşıdaki kişiye bir nevi hakaret edebilirsiniz.
Yasaklama eylemini ve etkisini nasıl bir ceza anlamı nasıl bir hakaret vari yanıt alamı taşıdğını daha iyi anlamak için evinizde kardeşinizin yada herhangi birisinin, sizi en kızgın anınızda, en konuşmaya ihtiyaç duyduğunuz anda sizi görmezden gelmesi ne kadar sinir bozucu olur değil mi? İşte yasaklama böyle bir cezadır ve bu tip durumların net çözümüdür.
İyi eğlenceler dilerim.
Söylediklerine katılmamak içten bile değil Lethander ; bu diyalogları foruma asmamın bir sebebide oyuncuların belirtilen kişilere karşı daha fazla sağduyulu olarak tavır almasıydı ....
Lathander yazdı:Merhaba,