Wizards yazdı:1 haziran 2009 ?Zonguldakli yazdı:Megaxteam lwller gelmeden yaklaşık 1 sene gıbı bır zaman once kuruldu.Wizards yazdı:* şimdiki loncaların çoğu yoktu. megalar bile yeni kurulmuştu. arzlarda kholpashali ve death lodoslarda choosens vardı
viewtopic.php?f=28&t=21125&hilit=megaxt ... F%C4%B1nda
konu linki de burda
49 lvl ler ilk geldiğinde!!
Re: 49 lvl ler ilk geldiğinde!!
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?  

49 lvller geldi herkes yeraltına üşüşmüş bi şekilde açlık içinde kasma peşindeydiler xD oyunu bırakalı uzun zaman oldu neydi o solucanmydı nydi kapısının önünde kasıp dururduk içeri girmeye yemiyordu 
 akreplerden uzak durmaya çalışırdık fln bombacılar bizden az küfür yemedi sırf can kurtaran için şifacısız gezen yoktu xD ondan sonra zaten 42 oldum hedef aldım tam Kskxrambo vardı çarımı soydu sonrada bidaha dönmedim forumda takılıyorum 

((((ÇOK UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR SİZİNLEYİM))))

- sirjudgester
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Lotus

Lwller ilk geldiğinde bi arkadasımın lafı cok guldurmustu beni cokda dogruydu bence....Kıç kadar edelikte kac kişi kasıyoruz belli değil...
 Gercekten de oyle bi cin kapmak ıcın millet etrafımda 4 donuyodu:D

SerdarUSTA

:mrgreen:sirjudgester yazdı:Lwller ilk geldiğinde bi arkadasımın lafı cok guldurmustu beni cokda dogruydu bence....Kıç kadar edelikte kac kişi kasıyoruz belli değil...Gercekten de oyle bi cin kapmak ıcın millet etrafımda 4 donuyodu:D
Gizlenmiş İçerikGöster

Artık o solucanı işi bilmiyenler bile olsa 2 grup kesiliyorGizliadam yazdı:49 lvller geldi herkes yeraltına üşüşmüş bi şekilde açlık içinde kasma peşindeydiler xD oyunu bırakalı uzun zaman oldu neydi o solucanmydı nydi kapısının önünde kasıp dururduk içeri girmeye yemiyorduakreplerden uzak durmaya çalışırdık fln bombacılar bizden az küfür yemedi sırf can kurtaran için şifacısız gezen yoktu xD ondan sonra zaten 42 oldum hedef aldım tam Kskxrambo vardı çarımı soydu sonrada bidaha dönmedim forumda takılıyorum
Gizlenmiş İçerikGöster

- sirjudgester
 - Çınaraltı Müdavimi

İşi bilmeseler 2 grupğ kesmeleeri yine de zordur yonlendirecek brisi lazım en azından..

SerdarUSTA

Kendinden biliyon demi ?sirjudgester yazdı:İşi bilmeseler 2 grupğ kesmeleeri yine de zordur yonlendirecek brisi lazım en azından..
Gizlenmiş İçerikGöster

- FERHATBEYy
 - FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos

BOŞ ADAM SEDOCRAFT 2 GRP KESİLİRMİŞ SENİ BİR YÖNLENDİRİRİM :mrgreen:Getto yazdı:Kendinden biliyon demi ?sirjudgester yazdı:İşi bilmeseler 2 grupğ kesmeleeri yine de zordur yonlendirecek brisi lazım en azından..
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!

Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
- sirjudgester
 - Çınaraltı Müdavimi

İlk solucanı biz keşmiştik oradan biliyorum 2 grup kesemıyorduk...Zamanla anlaık mantıgını ..Hiç bilmeyen orasını kesemez yani ..Getto yazdı:Kendinden biliyon demi ?sirjudgester yazdı:İşi bilmeseler 2 grupğ kesmeleeri yine de zordur yonlendirecek brisi lazım en azından..
SerdarUSTA

sirjudgester yazdı:İlk solucanı biz keşmiştik oradan biliyorum 2 grup kesemıyorduk...Zamanla anlaık mantıgını ..Hiç bilmeyen orasını kesemez yani ..Getto yazdı:Kendinden biliyon demi ?sirjudgester yazdı:İşi bilmeseler 2 grupğ kesmeleeri yine de zordur yonlendirecek brisi lazım en azından..
Eski itemlerle şimdiki itemler birmi ? O zamanalr çok pahalıydı item almak ama artık öyle değil !..
Gizlenmiş İçerikGöster