Kenanda bir ilk (dö kişi kesimi)
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kenanda bir ilk (dö kişi kesimi)
Elinize sağlık . Gerçi ilk defa demeniz biraz saçma ama ortada bir emek varsa tebrik etmek gerek .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
O ilki meran sunucusunda lodos klanı 4 kişi ile yapmıştı ve bunu övünerek forumda konu açmamışlardı.Watchme yazdı:Sığnağa girdiğimizde motora kadar 6 kişiydik motoru kesmeden önce bir arkadaşımız düşmüş ve 10dk. geçmiştir.
Motorini 5 kişi kestikten sonra adam düşmüş ve devamını getirememiştir. 4 kişi onu beklerken lamia'ya kadar geldik.
Aklımızda böyle bir amaç yoktu.
4 kişi kestikten sonra Şifacılivane, Xxxxerenxxx, Facexfearful tebrik ederim ki kesmelerinden çok gitmeleri beni memnun etti. iYİ FORUMLAR

Biz zaten övünerek açmadık gösterdik. Türkçe öğretmenin sana çok vurmuş galiba övünmek kelimesi
içinde ben kullanılan cümledir.(ben yaptım, ben ettim)
Açmama sebepleri foto almamış olmalıdır ki bana aldılar dersen, o merandaki arkadaş sensin
Açmama sebepleri foto almamış olmalıdır ki bana aldılar dersen, o merandaki arkadaş sensin
HaDdİnİ BİL ÖYLE KONUŞ.Watchme yazdı:Biz zaten övünerek açmadık gösterdik. Türkçe öğretmenin sana çok vurmuş galiba övünmek kelimesi
Ne hakaret ettim nede aşağıladım.''sizin gibi övünmek için açmadık'' diye bir cümle varmı ki bunu böyle anlıyorsun.Edebiyat ve imla anlayışınıza son derece hayran kalarak bünye seviyenizi ve insanlar arasındaki karakter farkınızı göstermiş olduğunuz içinTEŞEKKÜR BAY KENDİNİ BEĞENMİŞ...

- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
yalan yalan
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
Güldürme beni sayfada ben 3 kişiyi alıp kenanı kestim demedim övünmek kelimesini nerey e gedirdin ya

ALBERT eİnstein : Sonsuz olan iki şey vardır. Biri evrenin ötesi diğeride insanın APTALLIĞI ama ilkinden o kadar emin değilim.
ALBERT eİnstein : Sonsuz olan iki şey vardır. Biri evrenin ötesi diğeride insanın APTALLIĞI ama ilkinden o kadar emin değilim.