Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
Peeeehh Loncaya bak 
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Pashabjk yazdı:Peeeehh Loncaya bak
Nan hayırsız nan ben sana sormam mı pasha demek ne biçim lonca ha ikv nin yüz karası seni:) nerelerdesin nan sen evlendin ne arıyon ne soruyon ne oyuna giriyon senin için özel kızılcık sopası hazırlıcam gördüğümdede o sopayla karsılıcam seni mutlaka bana ulaşda bir görüşelim olm hayırsız seni özelden bana ulaştır cep numaranı mutlaka mcx sana seviyorum:P
Yeni katılan arkadaşlara canı gönülden hoş geldiniz diyorum ve çıkan arkadaşlarımızada oyun hayatında başarılar diliyorum tebrikler içinde ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz umarım hersey gönlünüzce olur iyi oyunlar iyi forumlar
SwaT & Swook & YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Loncanız üyesi benimde kardeşim olan erenin bu gün doğum günü. doğum günün kutlu olsun kardeşim...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- Yakamozxinziva
- Şarapçı'nın Sırdaşı
biz o işi faceden halletmiştik ama burdanda bir kez daha kutluyalm tabiiii Erennn doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsunn kardeşmm 
YakamoZx Ailesi
eNDLesSLove
eNDLesSLove
Sabri Pislix mustafa fuara gelirse eğer bende hanımla beraber gelirim ama kesin bişey demim ekebilirim
Hepinize bu yoLda başarıLar
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Eren Doğum Günün Kutlu Olsun 
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Way Barış abı sen foruma bakarmıydın ya ozlemısız senı senı tekrar aramızda gormek ısterımPashabjk yazdı:Peeeehh Loncaya bak
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Doğum qünün Kutlu oLsun eren aBi Nice senelere aramızda 3 qün varmış
) qün oLarak 
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Pashabjk yazdı:Sabri Pislix mustafa fuara gelirse eğer bende hanımla beraber gelirim ama kesin bişey demim ekebilirim![]()
Bende gelmeye bilirim pasham özelden sen bana tel numaranı at yengemizede selamlarımızı ilet allah mutlu mesut bahtiyar etsin inşallah her zaman en iyisine sahip olursunuz arada bir gir yokla dicem ama bencede girme forumdan takip et yeterlidir ama dostlarınıda unutma özel mesajım açık telefon numaranı gönderdiğinde ararım seni kaydedersin ne zaman bir ihtiyaca bir dosta ihtiyaç duyarsan bu zamana kadar nasıl olduysa yine aynı şekilde dostun kardeşin olarak var olacağız inşallah kardeşim...
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z