sakın o 5 lwl karakter lodoslara şifa basmasın xDAuril yazdı:Sayın KIZILBEY eskiden boylemiydi plusu olan kısıler gercekten karakterli kisilerdi sadece anka için deil kendi sunucum sancak için de konusuyorum artık karakterlerin bozulduğunu anlamak cok zor değil tabiki size isinizi oğretmiyorum ve ona plus satmayın buna vermeyin demiyorum sadece anka sunucusu ile birlikte tum sunucuların bozulduğunu belirtmek istedim.KIZILBEY yazdı:Daha yapıcı cümleleriniz karşısında muhattab olmak ümidiyle...Auril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Biliyorsunuz ki; Özel iKV DVD'siyle uygun fiyatla uzun süreli plus paket sahibi olunabiliyor. Bu avantajı değerlendiren kullanıcılarımız da Anka Sunucusunu tercih edebiliyorlar. Bu noktada Anka Sunucusunda da değişim, kaçınılmazdır.
Sabır ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle...
Plus ayrıcalığında sınırlama getirilmesini istemek yerine, oyun içerisindeki etkileşim gücünüzü kullanarak farklılığınızı gösterebilirsiniz. Tasvib etmediğiniz hareketleri, sergileyeceğiniz tutum ve düşüncelerinizle bertaraf edebilirsiniz.
yeri geldi bunuda yaptım ama bi sonuç alamıyorum gorev basındayken lwl farkı olmadan kesilebiliyorsunuz ha diceksinizki ozaman klana girme sizi eskiyi dusunmeye davet ediyorum eskiden 5 lwl karakterle arz sancağına gidebiliyordun kısaca oyunda cok buyuk değisiklikler var sadece oyunda değil oyunculardada bu değisme mevcut.KIZILBEY yazdı:Tasvib etmediğiniz hareketleri, sergileyeceğiniz tutum ve düşüncelerinizle bertaraf edebilirsiniz.
İYİ FORMLAR...
Son zamanlada ankadaki olaylar...
Re: Son zamanlada ankadaki olaylar...

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Re: Son zamanlada ankadaki olaylar...
5 lwl sifanın bastığı cana mı bakıyorsunTokerx yazdı:sakın o 5 lwl karakter lodoslara şifa basmasın xDAuril yazdı:Sayın KIZILBEY eskiden boylemiydi plusu olan kısıler gercekten karakterli kisilerdi sadece anka için deil kendi sunucum sancak için de konusuyorum artık karakterlerin bozulduğunu anlamak cok zor değil tabiki size isinizi oğretmiyorum ve ona plus satmayın buna vermeyin demiyorum sadece anka sunucusu ile birlikte tum sunucuların bozulduğunu belirtmek istedim.KIZILBEY yazdı:Daha yapıcı cümleleriniz karşısında muhattab olmak ümidiyle...Auril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Biliyorsunuz ki; Özel iKV DVD'siyle uygun fiyatla uzun süreli plus paket sahibi olunabiliyor. Bu avantajı değerlendiren kullanıcılarımız da Anka Sunucusunu tercih edebiliyorlar. Bu noktada Anka Sunucusunda da değişim, kaçınılmazdır.
Sabır ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle...
Plus ayrıcalığında sınırlama getirilmesini istemek yerine, oyun içerisindeki etkileşim gücünüzü kullanarak farklılığınızı gösterebilirsiniz. Tasvib etmediğiniz hareketleri, sergileyeceğiniz tutum ve düşüncelerinizle bertaraf edebilirsiniz.
yeri geldi bunuda yaptım ama bi sonuç alamıyorum gorev basındayken lwl farkı olmadan kesilebiliyorsunuz ha diceksinizki ozaman klana girme sizi eskiyi dusunmeye davet ediyorum eskiden 5 lwl karakterle arz sancağına gidebiliyordun kısaca oyunda cok buyuk değisiklikler var sadece oyunda değil oyunculardada bu değisme mevcut.KIZILBEY yazdı:Tasvib etmediğiniz hareketleri, sergileyeceğiniz tutum ve düşüncelerinizle bertaraf edebilirsiniz.
İYİ FORMLAR...
auril & DoubleLift