bu yazılanın altına imzamı atrımpatrimonyal yazdı:Bu oyunun belli kurallara haiz olduğunu ve buna oyuncuların karışmayacağını,oyun yöneticileri tarafından belirlendiğini herkes biliyor.Lakin bu kuralların bire bir uygulanıp dolu dolu yaşandığı onca sunucu(7 TANE) varken oralarda oynamayıp gelip 8. sunucuda bunları yapma çabalarına anlam veremiyorum.Heyecenımızı kaybetmiyoruz tabiiki ama bizler yaşlı insanlarız o kadar heyecanı kalbimiz kaldırmaz))...Eğer çoluk çocuk uzun süreli plus paket alıp buraya heyecan katacağını iddia ederse sizden 2-3 kat ücretle (plus+++) paketler talep ederiz.Çocukların heyecanına ortak olmak istersek diğer sunuculara gideriz.Çocukluktan kastım yanlış anlaşılmasın sakın,yaşı küçük olanlara çocuk demiyorum,yukarda söylediklerimi düşünemeyecek kadar sağ lobu çalışmayanlardır çocuktan kastım...İnsanlara bu sunucuda kimseyi kesmiyoruz deyişimizin sebebi kesemeyişimiz değildir.Nitekim sabır zorlayan insanlarada tahammülümüz var, ancak kural koyma hakkınız yoktur deyip kendi ilkel kurallarını kabul ettirmeye çalışanların yeri yok burda,bunu kabul etmeyişimizin sebebide heyecanımızı kaybetmemiz değil belkide farklı heyecanlar arayışımızdır.Yukarda yazılanların hepsini 2-3 günde kendi aramızda çözeriz.Kesmek en doğal hakkımdır diyen,madeni kafama göre çekerim diyen arkadaşlardan tek ricam, sancaktan dışarı çıkamayıp veya tüm gün dolanıp 1 tane maden çekemeyince diğer sunuculara göç etmemeleridir,hodri meydan yaparım diyen arkadaş pazartesi oyunda olsun.Nitekim buraya gelenlerin çoğu diğer sunuculurda bu tarz olaylardan sıkılıp kaçan insanlarken burayıda oralara benzetmenin anlamsızlığı aşikar...Ancak müeyyide mantığı ile oluşturulmuş kurallarımızı uygulamak için heralde gereksiz insanlar üzerinde bu kuralları çiğnememiz gerekecek...
Son zamanlada ankadaki olaylar...
Re: Son zamanlada ankadaki olaylar...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Orda tarzını belli edebiliyor musun :?:XxXJoKeRXxX yazdı:ben ankada oynuyoom ve angayı cok seviooommAuril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Biliyorsunuz ki; Özel iKV DVD'siyle uygun fiyatla uzun süreli plus paket sahibi olunabiliyor. Bu avantajı değerlendiren kullanıcılarımız da Anka Sunucusunu tercih edebiliyorlar. Bu noktada Anka Sunucusunda da değişim, kaçınılmazdır.
Sabır ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

eder eder o heryerde ederCanceazi yazdı:Orda tarzını belli edebiliyor musun :?:XxXJoKeRXxX yazdı:ben ankada oynuyoom ve angayı cok seviooommAuril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Biliyorsunuz ki; Özel iKV DVD'siyle uygun fiyatla uzun süreli plus paket sahibi olunabiliyor. Bu avantajı değerlendiren kullanıcılarımız da Anka Sunucusunu tercih edebiliyorlar. Bu noktada Anka Sunucusunda da değişim, kaçınılmazdır.
auril & DoubleLift
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Evet çünkü o da bir MePoDer üyesiAuril yazdı:eder eder o heryerde ederCanceazi yazdı:Orda tarzını belli edebiliyor musun :?:XxXJoKeRXxX yazdı:ben ankada oynuyoom ve angayı cok seviooommAuril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
saolun varılun 
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
Daha yapıcı cümleleriniz karşısında muhattab olmak ümidiyle...Auril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Plus ayrıcalığında sınırlama getirilmesini istemek yerine, oyun içerisindeki etkileşim gücünüzü kullanarak farklılığınızı gösterebilirsiniz. Tasvib etmediğiniz hareketleri, sergileyeceğiniz tutum ve düşüncelerinizle bertaraf edebilirsiniz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Sayın KIZILBEY eskiden boylemiydi plusu olan kısıler gercekten karakterli kisilerdi sadece anka için deil kendi sunucum sancak için de konusuyorum artık karakterlerin bozulduğunu anlamak cok zor değil tabiki size isinizi oğretmiyorum ve ona plus satmayın buna vermeyin demiyorum sadece anka sunucusu ile birlikte tum sunucuların bozulduğunu belirtmek istedim.KIZILBEY yazdı:Daha yapıcı cümleleriniz karşısında muhattab olmak ümidiyle...Auril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Plus ayrıcalığında sınırlama getirilmesini istemek yerine, oyun içerisindeki etkileşim gücünüzü kullanarak farklılığınızı gösterebilirsiniz. Tasvib etmediğiniz hareketleri, sergileyeceğiniz tutum ve düşüncelerinizle bertaraf edebilirsiniz.
yeri geldi bunuda yaptım ama bi sonuç alamıyorum gorev basındayken lwl farkı olmadan kesilebiliyorsunuz ha diceksinizki ozaman klana girme sizi eskiyi dusunmeye davet ediyorum eskiden 5 lwl karakterle arz sancağına gidebiliyordun kısaca oyunda cok buyuk değisiklikler var sadece oyunda değil oyunculardada bu değisme mevcut.KIZILBEY yazdı:Tasvib etmediğiniz hareketleri, sergileyeceğiniz tutum ve düşüncelerinizle bertaraf edebilirsiniz.
İYİ FORMLAR...
auril & DoubleLift
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
geçmiş olsun :|
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
patrimonyal yazdı:Bu oyunun belli kurallara haiz olduğunu ve buna oyuncuların karışmayacağını,oyun yöneticileri tarafından belirlendiğini herkes biliyor.Lakin bu kuralların bire bir uygulanıp dolu dolu yaşandığı onca sunucu(7 TANE) varken oralarda oynamayıp gelip 8. sunucuda bunları yapma çabalarına anlam veremiyorum.Heyecenımızı kaybetmiyoruz tabiiki ama bizler yaşlı insanlarız o kadar heyecanı kalbimiz kaldırmaz))...Eğer çoluk çocuk uzun süreli plus paket alıp buraya heyecan katacağını iddia ederse sizden 2-3 kat ücretle (plus+++) paketler talep ederiz.Çocukların heyecanına ortak olmak istersek diğer sunuculara gideriz.Çocukluktan kastım yanlış anlaşılmasın sakın,yaşı küçük olanlara çocuk demiyorum,yukarda söylediklerimi düşünemeyecek kadar sağ lobu çalışmayanlardır çocuktan kastım...İnsanlara bu sunucuda kimseyi kesmiyoruz deyişimizin sebebi kesemeyişimiz değildir.Nitekim sabır zorlayan insanlarada tahammülümüz var, ancak kural koyma hakkınız yoktur deyip kendi ilkel kurallarını kabul ettirmeye çalışanların yeri yok burda,bunu kabul etmeyişimizin sebebide heyecanımızı kaybetmemiz değil belkide farklı heyecanlar arayışımızdır.Yukarda yazılanların hepsini 2-3 günde kendi aramızda çözeriz.Kesmek en doğal hakkımdır diyen,madeni kafama göre çekerim diyen arkadaşlardan tek ricam, sancaktan dışarı çıkamayıp veya tüm gün dolanıp 1 tane maden çekemeyince diğer sunuculara göç etmemeleridir,hodri meydan yaparım diyen arkadaş pazartesi oyunda olsun.Nitekim buraya gelenlerin çoğu diğer sunuculurda bu tarz olaylardan sıkılıp kaçan insanlarken burayıda oralara benzetmenin anlamsızlığı aşikar...Ancak müeyyide mantığı ile oluşturulmuş kurallarımızı uygulamak için heralde gereksiz insanlar üzerinde bu kuralları çiğnememiz gerekecek...
Uzun zamandır Yoktum oyunda Ve Forumlarda bir GÖz Gezdireyim dedim...
MerhabaLar ÖnceLikle,
Sen Kendi kafanda Diyorsunki Çocuklar Savaşır, Cocuklar ortamdan anlamaz. Benim yaşım 18... Nereden baksan En betasından beri içerisindeyim bu oyunun. Evet, Eminde, Beyazda, Teşkilattan Katılanlar oldu Aramıza...
Neden Sunucularındaki Kavka, Küfür, Klan savaşları Vs...
Peki Bundan Banane? Ben Seslenmedimki Onlara Burada SAvaş yok, kavga, kufur YOk... Ben Oyunumu oynarım arkadaşım. Sen Beni Kes.. Hatta Sancaktan çıkarma. Bundan banane?
Benim İKV ile işim yokki. Büyücümü Oynar Çıkar giderim arkadaşım... SizLer DAha Sunucularınızda Oyun Oynarken biz burada kendi düzenimizi KuRmuştuk... Peki diyeceksin Neden o arkadaşların oyunu bıraktı?
Klan savaşı yok, madenler bomboş.. Oyunda bi heyacan yoktu...
Alın İKV Siz Gibi KuraLcıların oLsun... İşim olmaz artık...
ağzımı açmışken şunuda diyeyim.. Ankada Yalakalık Son moda olmuş..
adamlar ortam kuracak Yakamızdan ayrılmazdı.. üstü 2-3 item gördü adam tanınmaz oldu... İşte Yeni anka bu...İtemini kurana kadar herşey...
Bizim ilk itemimiz ve En güzeL olanı. Dostluğumuzdu..!!!
Unkown, Kuvaixinzibatiye
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kars/ Sarıkamış..
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
KIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Merhabalar, Evet KızıLbey Sıra Sende..
Hatırlatmana Gerek YOk, Bunu ankadaki Herkez biLiyordu.
Anka sunucusuna Kim geLirse geLsin ( benim olduğum süreçte. İyi karşılanırdı.) ,Ankada Bir değişim olmamıştı. gelenler oyununu oynar çıkardı. Sabır ve heyacan Kalmadı artık Fakat bunu sebebi Oyuncular DeğiL
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..