Aklımda kalanlar
Azraill (ben )
Trashy
Ankaralı
Akşemseddin
TILSIMIN İLK ÇARLARI
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kardeşlerim ilginize teşekkür ederim. Eyvallah..
Bu konu tılsım nostalji konusunu okurken aklıma geldi. Eskileri merak ettim. Bu gün Börteçinextengiz-şaman-otacı çarları ile oynayan oğlum alparslan epeydir eski ikv de çünki ona oyunu defalarca yasakladığım için iyi biliyorum. Yasaktan kurtulmak için benide tavlayıp oyuna başlattılar. Ben 2 yuıla yakın oynadığıma göre alparslan bayağı eski..
Hep tılsımın eski günlerinden, eski çarlarından bahsedilir. Acaba yönetimden yardım istesek tılsımda oynaya ilk 10-20 veya 50 çar ismini tepit edebilirmiyiz ? Bu imkan varsa bu isimleri tılsım ana sayfasına sabitleyebilirmiyiz ?
Eski günlerin örnek olduğu kuralları oyun içine adepte edebilirmiyiz ? ( Rakip klandan olan başka bir çar görevde ise kesmemek. Klan savaşını belli yerlerde yapmak. madenlerde birden fazla oyuncu varsa sıra ile çekmek vs... Gibi ) Hunxfantom böyle bir ortam için proje hazırlamıştı bildiğim kadarı ile, loncalar arasında olsun, bire bir oyuncular arasında olsun anlaşmazlıklara ve çekişmelere bir ara verip böyle bir ortam için bir araya gelinebilirmi ?
Tılsımda eskiyi anlatan konuda bu söylemi oluşturmak için tezat bir ileti yazmıştım, ( Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı. ) karşı fikirler gelir diye yazdım ama yeterince tezat değilmiş dikkat çekmedi. Evet eskiye dönülmez ama eskinin güzel tarafları bu gün için örnek alınabilir. Tabii tılsımda oynayanların çoğunluğu isterse...
Bu konu tılsım nostalji konusunu okurken aklıma geldi. Eskileri merak ettim. Bu gün Börteçinextengiz-şaman-otacı çarları ile oynayan oğlum alparslan epeydir eski ikv de çünki ona oyunu defalarca yasakladığım için iyi biliyorum. Yasaktan kurtulmak için benide tavlayıp oyuna başlattılar. Ben 2 yuıla yakın oynadığıma göre alparslan bayağı eski..
Hep tılsımın eski günlerinden, eski çarlarından bahsedilir. Acaba yönetimden yardım istesek tılsımda oynaya ilk 10-20 veya 50 çar ismini tepit edebilirmiyiz ? Bu imkan varsa bu isimleri tılsım ana sayfasına sabitleyebilirmiyiz ?
Eski günlerin örnek olduğu kuralları oyun içine adepte edebilirmiyiz ? ( Rakip klandan olan başka bir çar görevde ise kesmemek. Klan savaşını belli yerlerde yapmak. madenlerde birden fazla oyuncu varsa sıra ile çekmek vs... Gibi ) Hunxfantom böyle bir ortam için proje hazırlamıştı bildiğim kadarı ile, loncalar arasında olsun, bire bir oyuncular arasında olsun anlaşmazlıklara ve çekişmelere bir ara verip böyle bir ortam için bir araya gelinebilirmi ?
Tılsımda eskiyi anlatan konuda bu söylemi oluşturmak için tezat bir ileti yazmıştım, ( Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı. ) karşı fikirler gelir diye yazdım ama yeterince tezat değilmiş dikkat çekmedi. Evet eskiye dönülmez ama eskinin güzel tarafları bu gün için örnek alınabilir. Tabii tılsımda oynayanların çoğunluğu isterse...

[right]Arif YAMAN[/right]
Selamün aleyküm , öncelikle eskileri az da olsa öğrenmiş olduk.
LAkin Arif abimin , tılsım nolsatalji konusundam bahsetmesi benim bir açıklama yapmama neden oldu.
Tılsım nostalji konusun da yorumlarım var.
Fakat , ben Tılsım en eskilerinden değilim.
Toplamda bir buçuk yıl oldu yada olmadı ben buraya geleli.
Evet tılsımda çoğu kişiyi tanıyorum ,dostluklarım oldu , sağolsunlar beni sevdi saydılar.
Yani Tılsım nostalji konusunda yaptığım yorumlar da eski tılsımın gelmesini istiyorum dedim.
Çoğu dostumdan duyduğum kadarıyla eski tılsım çok güzelmiş.
Tıpkı eski anka gibi.
Ben Anka sunucusundan geldim.
Orasıda derinde ki sırdan önce mükemmel bir yerdi.
Aynı eski tılsım gibi bizde eski anka da kurt mağarası ve bankanın önünde ws ler yapardık.
Muhabbetlerimiz mükemmeldi.
Klan ve bölgeden şiirler yazardık.
İşte bu yüzden , eski tılsım ve eski ankanın geri gelmesini çok isterim.
Muhabbetler ve kalıcı dostlukların varolmasını isterim.
Eski tılsımda ki dostlarımızın bizlere ön ayak olması gerekir , evet belki eskisi gibi olmaz ama , yine de daha güzel bir mekana sahip olabiliriz.
Saygılar...
LAkin Arif abimin , tılsım nolsatalji konusundam bahsetmesi benim bir açıklama yapmama neden oldu.
Tılsım nostalji konusun da yorumlarım var.
Fakat , ben Tılsım en eskilerinden değilim.
Toplamda bir buçuk yıl oldu yada olmadı ben buraya geleli.
Evet tılsımda çoğu kişiyi tanıyorum ,dostluklarım oldu , sağolsunlar beni sevdi saydılar.
Yani Tılsım nostalji konusunda yaptığım yorumlar da eski tılsımın gelmesini istiyorum dedim.
Çoğu dostumdan duyduğum kadarıyla eski tılsım çok güzelmiş.
Tıpkı eski anka gibi.
Ben Anka sunucusundan geldim.
Orasıda derinde ki sırdan önce mükemmel bir yerdi.
Aynı eski tılsım gibi bizde eski anka da kurt mağarası ve bankanın önünde ws ler yapardık.
Muhabbetlerimiz mükemmeldi.
Klan ve bölgeden şiirler yazardık.
İşte bu yüzden , eski tılsım ve eski ankanın geri gelmesini çok isterim.
Muhabbetler ve kalıcı dostlukların varolmasını isterim.
Eski tılsımda ki dostlarımızın bizlere ön ayak olması gerekir , evet belki eskisi gibi olmaz ama , yine de daha güzel bir mekana sahip olabiliriz.
Saygılar...
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ---
Konu için teşekkürler güzel bir paylaşım...
Bilgisayarımdakiler haricinde...
Harici Hard diskimde eski forumdaki tılsım sunucusuna ait bilgiler ve bir çok resim ve sunucunun ilk açıldığı günlere ait bilgiler mevcut düzenleme fırsatım olursa isim listesini ve bazı resimleri paylaşabilirim bu sayfadan...
İlginiz için tekrar teşekkürler...
Harici Hard diskimde eski forumdaki tılsım sunucusuna ait bilgiler ve bir çok resim ve sunucunun ilk açıldığı günlere ait bilgiler mevcut düzenleme fırsatım olursa isim listesini ve bazı resimleri paylaşabilirim bu sayfadan...
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Alakana ve katkılarına ben teşekkür ederim...MasumprenS yazdı:Konu için teşekkürler güzel bir paylaşım...

[right]Arif YAMAN[/right]
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
1.alparslan
2.songuardangel
3.melle
4.serserizaza
5.spoyraz
6.Foosa
7.asabidj
8.Çığlık
9.Amısosgame
10.Benmami
11.güneş
Aklımda şuanlık bunlar var Am EN eskı denilince bunlar aklıma gelıyor
2.songuardangel
3.melle
4.serserizaza
5.spoyraz
6.Foosa
7.asabidj
8.Çığlık
9.Amısosgame
10.Benmami
11.güneş
Aklımda şuanlık bunlar var Am EN eskı denilince bunlar aklıma gelıyor
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
İlk gün baya bir yoğunluk vardı ama gecesi dağıldı bir çok kişi.
İlk gece Tungusten görevini Yeniçeribaşkan yapmıştı.
İlk 39 olan bir büyücü vardı ismini hatırlayamadım zaten 39 oldu bir daha girmedi.
Sonraki 39 olan Mustafabio isimli bir büyücüydü yanlış hatırlamıyorsam.
İlk gece en yüksek seviye Enter da idi.
İlk gece yarısı 80 Tungusten çekip bir Saf Tungsten Düşüremeyen Bahtsız bedevi bendim
Aklımda kalan bazı isimlerde.
Systems
Aquvaryumxşifacı
Darkfather
Lazkopat
Alparslan
Wcansu
Serserizaza
Spoyraz
Mpoyraz
Melle
İlk gece Tungusten görevini Yeniçeribaşkan yapmıştı.
İlk 39 olan bir büyücü vardı ismini hatırlayamadım zaten 39 oldu bir daha girmedi.
Sonraki 39 olan Mustafabio isimli bir büyücüydü yanlış hatırlamıyorsam.
İlk gece en yüksek seviye Enter da idi.
İlk gece yarısı 80 Tungusten çekip bir Saf Tungsten Düşüremeyen Bahtsız bedevi bendim
Aklımda kalan bazı isimlerde.
Systems
Aquvaryumxşifacı
Darkfather
Lazkopat
Alparslan
Wcansu
Serserizaza
Spoyraz
Mpoyraz
Melle
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
2008 aralık ayından berıye dumanyak carı var sahsımın
Re: börtecinexatilla nin Terbiyesizligi
Bu arada benim azrail adlı carim hiçbir Loncaya üye değildir. Loncaxazrail çarlarinin size karşı bir vukuatı olduğunda gelip her seferinde azrail i kesmeyin.
§ taklitlerimden sakınınız. §
THexGaMeLoRd [Ejder Asa(^)]
lılGaMeLoRdlıl [Latif(^)]
GaMeLoRd [Ashab-ı Keyf(^)]
IıIGaMeLoRdIıI
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

-
- Sahaf Yardımcısı
Budainsan Vardı 
BBG Oynamıyoruz Burada