ilk defa sevinmedim ya örssüz vs atıcak kadar şapşalmışım ona üzüldüm diyebilirim hatta neyse bida vs demeye yüzü olur 2 el aldı tebrik eden taraf biz olalım büyüklük bizde kalsın ne kadar kazanmış olsakda ...
yani burak böyle yeniorsa biraz yuh derim neden burakda ecel olsa fark atar ondan eminim ki ecelin yanında gece zrıhı vs vs katmıyorm bile birde örs yokmuş oda ayrı bir mesele Tebrik Ediyorum bu arada
MORDuMan yazdı:ilk defa sevinmedim ya örssüz vs atıcak kadar şapşalmışım ona üzüldüm diyebilirim hatta neyse bida vs demeye yüzü olur 2 el aldı tebrik eden taraf biz olalım büyüklük bizde kalsın ne kadar kazanmış olsakda ...
nightboy yazdı:yani burak böyle yeniorsa biraz yuh derim neden burakda ecel olsa fark atar ondan eminim ki ecelin yanında gece zrıhı vs vs katmıyorm bile birde örs yokmuş oda ayrı bir mesele Tebrik Ediyorum bu arada
çok istediğin mor balyozu üretiyorum az kaldı oğuz he bide fazla abartmana luzum yok :lol:
~~OttoMaNxVektörel~~uA-BH Milleti İçin Adanmış 20 kalp Osmanlının Son Nefer'leri OttomanX Team <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<OttomanX>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
nightboy yazdı:yani burak böyle yeniorsa biraz yuh derim neden burakda ecel olsa fark atar ondan eminim ki ecelin yanında gece zrıhı vs vs katmıyorm bile birde örs yokmuş oda ayrı bir mesele Tebrik Ediyorum bu arada
çok istediğin mor balyozu üretiyorum az kaldı oğuz he bide fazla abartmana luzum yok :lol:
ben balyoz istedimmi ne ara lo abartmıyom hem gerçeğe gerçek matematik bu bak 2+2=5 xD