Bir Şeyler Doğru Değil
Re: Bir Şeyler Doğru Değil
Herşeyde sonuna kadar halısın ama su war
Gmler gelip senle ws atarsa senin halini düşünemiyorum:) Kurduuğu küre ile tek bile yersin 
Eline sağlık arkadaşım çok güzel tespitler.
Bütün konu başlıklarına katılıyorum , Ayrıca bağırıp çağırmayıp her soruna bir öneri getirdiğin için seni kutluyorum. Destek ekibinin bişey yaptığı yok ben sana buradan söyleyim. Kendi aralarında mailleşip milleti banlıyolar susturuyolar tamamen oyundan bağımsız bir ortamda işlerini yapıyolar. Sunucularımız şuanda bir çiftlik havasında vur patlasın çal oynasın anliyacağın.
Keşke şu konuyu da okusalar ellerinde ki işleri bırakıp bu konu başlıklarına yönelseler. İyi güncelledin bizi ve birilerini tekrar tebrik ediyorum seni.
İyi Forumlar.
Bütün konu başlıklarına katılıyorum , Ayrıca bağırıp çağırmayıp her soruna bir öneri getirdiğin için seni kutluyorum. Destek ekibinin bişey yaptığı yok ben sana buradan söyleyim. Kendi aralarında mailleşip milleti banlıyolar susturuyolar tamamen oyundan bağımsız bir ortamda işlerini yapıyolar. Sunucularımız şuanda bir çiftlik havasında vur patlasın çal oynasın anliyacağın.
Keşke şu konuyu da okusalar ellerinde ki işleri bırakıp bu konu başlıklarına yönelseler. İyi güncelledin bizi ve birilerini tekrar tebrik ediyorum seni.
İyi Forumlar.

[img]color=#40FF40]Merhabalar; Öncelikle Cani gönülden TEşekkür Ederim Size yorumunuz için Alper Arkadaşımızın dediği Gibi Oyun yönetmenlerimizin Herhangi Değişikleri yapmasını bekliyoruz İkv Destege attıgımız mail lerden de Ne cevap geliyor nede bi açıklama getiriyorlar biraz oyuncularınızın sorunlarıyla ilgilenirseniz hem Sizler hem de Bz oyuncular Rahat ederiz...
Saygılarımla
Xcambazx Xxcambazx[/color][/img]
Saygılarımla
Xcambazx Xxcambazx[/color][/img]
-
- Acemi Savaşçı
dogru soyluyeni 9 koyden kovarlarmis
NeSTiNaS cok onemli bir konuya deginmissin butun sorunlari tek bir konuda toplamissin eline saglik......
NeSTiNaS cok onemli bir konuya deginmissin butun sorunlari tek bir konuda toplamissin eline saglik......
Aynen kardesım soylenımlerı dıle getırıdıgın ıcın sana tesekurlerımı dılerım Silvesterxsatolone [KeL AdaM]
- ConverstyLex
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Alper abi,gerçekten SiLaHSıZKuVVeT 'e Katılıyorum.Ellerine Sağlık.
Beyazköşk
/color] AncyraxMaRaL
Gizlenmiş İçerikGöster
Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur ..!