Selamün aleyküm hayırlı akşamlar.
Harun kardeşim , yorumun mükemmel.
Ama bizlerin ve Tılsımın eskilerinin hala bir şeylerini özlediğini iyi biliyorum.
Bizlerin derken sunucuya sonradan gelenleri diyorum.
Bizler de geldiğğimiz sunuculardan hep bu güzellikleri yaşamış insanlarız.
Ama biliyorsunuz , bu konu hakında projeler yaptım.
Fakat , malesef rağbet görmedi.
Bunun sebebi , bizim gibi düşünmeyenlerin düşüncelerimizi sekteye uğratması.
Bu insanlar , ya yaşları gereği , yada oyunda ki hırsları yüzünden destek vermediler projelerimize.
Bundan sonra ki projelerde inşaallah olmaz ama malesef başarısız olacağa benziyor.
Ben yine diyorum , projeler yapılsın destek verelim.
Bunu oyuna da yansıtalım.Eski tılsım ger gelmez ama yeni tılsım daha güzel olabilir.
Saygılar İyi forumlar
Tılsım Nostalji
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tılsım Nostalji
S.a k.q

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
Aleyküm selam Emrecim.
Emre sadece selam vererek yırtamazsın.
Ne bileyim sende düşüncelerini söyle , bir şeyler paylaş.
İyi Forumlar...
Emre sadece selam vererek yırtamazsın.
Ne bileyim sende düşüncelerini söyle , bir şeyler paylaş.
İyi Forumlar...
-
- Sahaf Yardımcısı
alp eskisi gibi olamaz artık tılsım bunu anlayın...
Nedenini sorarsan eskiden karakürk görevi olsun cevriye dev ana veya başka görevlerde 2,3,4 grup gidilirdi Birlik beraberlik olurdu şimdi ise herkes 6 kişi bulmuş kendi kafasına göre sığınak veya migrata gidiyor bir birlerinden ayrılmıyorlar bu durum böyle devam ettiği sürece eskisi gibi olamassınız... İlk önce başkasına güven duyulacak yeni başlayan adamlara sahip çıkılacak görevlerine veya ilk sığınağa gireceğinde sahip çıkılacak gerektiğinde yardım edilecek ama bunu yapacak adam yok tılsım da yeni başlayanlara bir güven sağlı yacaksınız
Biliyorsun benim oyunu bırakmam daki en büyük sebep tılsımın eski tılsım olmaması...
Bysuskun
Nedenini sorarsan eskiden karakürk görevi olsun cevriye dev ana veya başka görevlerde 2,3,4 grup gidilirdi Birlik beraberlik olurdu şimdi ise herkes 6 kişi bulmuş kendi kafasına göre sığınak veya migrata gidiyor bir birlerinden ayrılmıyorlar bu durum böyle devam ettiği sürece eskisi gibi olamassınız... İlk önce başkasına güven duyulacak yeni başlayan adamlara sahip çıkılacak görevlerine veya ilk sığınağa gireceğinde sahip çıkılacak gerektiğinde yardım edilecek ama bunu yapacak adam yok tılsım da yeni başlayanlara bir güven sağlı yacaksınız
Biliyorsun benim oyunu bırakmam daki en büyük sebep tılsımın eski tılsım olmaması...
Bysuskun
Burak , dostum haklısın.hasretsuskun yazdı:alp eskisi gibi olamaz artık tılsım bunu anlayın...
Bysuskun
Zaten bende ila eski tılsım gelsin demiyorum.
Eğer bizler istersek , bazı şeyleri değiştirebiliriz.
Evet malesef , dostlarımız , çoğunlukla oyuna girer girmez grup bölgelerine giriyorlar.
Ama bunu değiştirmemiz lazım.
Ben loncamda bu değişikliği yapmayı deneyeceğim.
İnşaallah diğer loncalar ve tüm tılsım , bunu dener.
Grup bölgelerine gidilmesin demiyorum.
Gidilsin , ama saatlerce girip çıkmanın manası yokki , bu kadar hırslı olmamak lazım.
İnsanlar reel de zaten işleri yüzünden bir hayli strese giriyor.
Az da olsa rahatlamak için dostlarımızla konuşup sohbet edelim.
Eski tılsım geri gelmez bunu biliyorum ama yeniyi biraz güzelleştirmek bizlerin ellerinde.
İlk işim yarın oyuna girince , dostlarımla sohbet etmek , klan ve bölgeden şiir yazmak..
Biraz da olsa eğlenebilirsek ne mutlu...
-
- Sahaf Yardımcısı
alp anlatmak istediğim şu sadece birlik kurduğun 6 kişiyle sığınağa gitmeyeceksin eziq dediğin insanı da alacaksın grubuna onuda götürüp yol öğreteceksin ona yol öğretmessen onu dışlarsan bu defa seni kötü görüyor başlıyor küfürü basmaya o eziq gördüğün insanı yanına alsan az da olsa seni dost görür belki yeri geldiğinde sözünü dinler ve ya dinlettirir. herkes aynı şeyi yapsa inanıyorum ki eskisi gibi birlik beraberlik tekrardan sağlanır... eziq deyince yanlış anlamayın yeni başlayanlar için kullandım örnek olarak 
Bysuskun
Bysuskun
Tılsımda 2 Tane Olduğu Halde Tesla Dışşehir Ceketi 5m na aldığımı bilirim. İnsanlık paradan daha önemliydi.
HİPHOPSTYLE
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm hayırlı akşamlar.
Harun kardeşim , yorumun mükemmel.
Ama bizlerin ve Tılsımın eskilerinin hala bir şeylerini özlediğini iyi biliyorum.
Bizlerin derken sunucuya sonradan gelenleri diyorum.
Bizler de geldiğğimiz sunuculardan hep bu güzellikleri yaşamış insanlarız.
Ama biliyorsunuz , bu konu hakında projeler yaptım.
Fakat , malesef rağbet görmedi.
Bunun sebebi , bizim gibi düşünmeyenlerin düşüncelerimizi sekteye uğratması.
Bu insanlar , ya yaşları gereği , yada oyunda ki hırsları yüzünden destek vermediler projelerimize.
Bundan sonra ki projelerde inşaallah olmaz ama malesef başarısız olacağa benziyor.
Ben yine diyorum , projeler yapılsın destek verelim.
Bunu oyuna da yansıtalım.Eski tılsım ger gelmez ama yeni tılsım daha güzel olabilir.
Saygılar İyi forumlar
Abi haklısın bir çok Proje düşünüldü, üzerinde konuşuldu, çalışıldı bir çok emek sarfedildi.
Yüksek çoğunluğu hezeyana uğradı. Ancak bunlardan hiç biri oyunda hayata geçirilmeden bitmek zorunda kaldı.
Bir çok projede destek istendi kimseden maddi bir destek beklenmedi ancak bir çok kişi bunlara yanaşmadı.
Dediğim gibi asıl eksiklik oyunda oldu. Ne zamanki daha az kişi ile daha çok iş başarılır oldu işte kötüleşme o noktada başladı. Önüne geçemedik veya başarılı olamadık. Burda tüm tılsım olarak suçlu sayılırız.
Her neyse Ben bıktım harbiden artık soğudum. Oyuna zaten bakmıyorum bile forumada bi dün yanlışlıkla girdim bu konuyu görünce yazdım.
Etkinlikmiş, Proje imiş hepsini denedik biz yorulduk biz emek harcadık başkaları sıfır a dönüştürdü.
Demekki bu halinden memnunlar o zaman bu şekilde devam etsinler.
Siz biraz daha hırslısınız bu konuda inşallah güzel işler başarır. Daha güzel bir ortamda daha eğlenceli bir oyun oynarsınız.
Biz bu sayfayı, bu oyunu Celalin meşhur deyimi ile Alt+F4 yaptık.
Bizden bu kadardı son işimizdi olmadı hayırlısı olsun diyelim.
İyi Forumlar, İyi oyunlar
İnşallah Çok iyi Bir Tılsım ile...
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tılsımın eskilerinde ve eskiler ile belli bir diyalog yaşayanlarda büyük bir yılgınlık, bezginlik ve ümitsizlik var. Yorumlar isabetli oyun güç gösterisine dönüştürülmüş, en zor görev 1 grupla yapılabilir olmuş, yardımlaşma ve buna bağlı olarak diyalog ve arkadaşlık azalmış, eski tılsım geri gelmez doğru ama olumsuzlukları kabul etmek, mücadele etmeden kenardan seyretmek yada en kısa yol oyunu terk etmek ne kadar doğru ???

[right]Arif YAMAN[/right]
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Bir daha yaşanmayacak olacağını bildiğim ve özlediğim için konuyu açtım herkesin yorumlarını tek tek okudum olumsuz hiçbir yorum yok hatta arkadaşlarımızdan bir çoğu bu günleri özlemiş ve içine dert olmuş ki yorumlar çok fazla herkes geçmişi özlemiş ama sınırlı sayıda insan yazmış.
Dediğiniz gibi item maden ve birinci en güçlü olma arzusu bu günlere getirdi bizi ne diyelim acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdik alkolümüzü alıp o günleri düşünüp ağlar özlem gideririz.
Dediğiniz gibi item maden ve birinci en güçlü olma arzusu bu günlere getirdi bizi ne diyelim acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdik alkolümüzü alıp o günleri düşünüp ağlar özlem gideririz.