Atatürkün ölümünün içkiyle alakası yok,sirjudgester yazdı:Dediğin normal biri için tabiki geçerli ama atatürk ten bahsettigim için oyle dusunuyorum ben...Getto yazdı:sirjudgester yazdı:Paylaşım için saol öncelikle.... En buyuk hatası da İçki içmesiydi...Sonuc da ortada..
O günümüzde insanlar ne biçim sebeblerden dolayı içki içmekde.O kadar sıkıntı içindeki insanın içki içmeside gayet doğal denilebilir o zaman.Ama teşke içmeseydide ülkenin başında daha uzun sürelr dura bilseydi ülke eminimki şimdi çok daha güzel yerlerde olacaktı !..
10 Kasım (72.yıldönümü)
- secret
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 10 Kasım (72.yıldönümü)

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Re: 10 Kasım (72.yıldönümü)
Emin olki o akdar sıkıntının içinde başkası olsa intaar bile ederdi !..sirjudgester yazdı:Dediğin normal biri için tabiki geçerli ama atatürk ten bahsettigim için oyle dusunuyorum ben...Getto yazdı:sirjudgester yazdı:Paylaşım için saol öncelikle.... En buyuk hatası da İçki içmesiydi...Sonuc da ortada..
O günümüzde insanlar ne biçim sebeblerden dolayı içki içmekde.O kadar sıkıntı içindeki insanın içki içmeside gayet doğal denilebilir o zaman.Ama teşke içmeseydide ülkenin başında daha uzun sürelr dura bilseydi ülke eminimki şimdi çok daha güzel yerlerde olacaktı !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?