Slm
Bu konuyu açma sebebim bılıyorsunuz item kasarken veya başka eşyalarımızı materyal yer kalmıyor bu yüzden cantamızda 2 . bir bölmeninde olmasını istiyoruz sizinde desteğinizi ve gm desteğini beklıyorum iyi eğlenceler
2.çanta için destek
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
2.çanta için destek
xNVİDİAx
Eminönü

Re: 2.çanta için destek
+1NVIDIA yazdı:Slm
Bu konuyu açma sebebim bılıyorsunuz item kasarken veya başka eşyalarımızı materyal yer kalmıyor bu yüzden cantamızda 2 . bir bölmeninde olmasını istiyoruz sizinde desteğinizi ve gm desteğini beklıyorum iyi eğlenceler
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Söylediğine kesinlikle katılıyorum ve şunuda eklemek isterim alışveriş penceresinde 6 kare var sadece :? bu çok az değilmi ? bununlada ilgilenilmesi bence iyi olurdu
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
+4
Merana gidene kadar çanta doluyor.Yeni eşyalar düşüyor bakıyorum hangisinn değeri düşük(fiyatı) onu atıyorum yüksek fiyartıyı alıyorum.Buda bana günde en az 300 bin zarar yaptırıyor.Bencede 2. bir sayfa gerekli.
Merana gidene kadar çanta doluyor.Yeni eşyalar düşüyor bakıyorum hangisinn değeri düşük(fiyatı) onu atıyorum yüksek fiyartıyı alıyorum.Buda bana günde en az 300 bin zarar yaptırıyor.Bencede 2. bir sayfa gerekli.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
ainen katılıyorum benimde kullnıgım yöntem bu ucuzu at pahalıyı al ama şunu sölemek lazım 2 . çanta olsa bile yine doalr gibi gelıyor bnce yöntem bankamıza kısa yol gibi bişi heryerden bankaya aktarım yapılabilmeli...TURKIYEIMPARATOR yazdı:+4
DJ Olcaay Live

- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Wan Te D
Bunları www.istanbuloyun.com/support.aspx Bildirim tipi öneri olarak paylaştınızmı :?:
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Böyle bir yenilik gelirse oyundaki lag oranı artabilir.