Neden Bayrak Yarıya İnmedi !! [Fotoğraf Var]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Neden Bayrak Yarıya İnmedi !! [Fotoğraf Var]

Mesaj gönderen xPrince »

Resim

Bu fotoğraf 2 yıl önce çekildi.. fakat bu hüzünlü günümüzde bize bunun gösterilmemesi hepimizin üzüntüsünü artıyıro.. neden bir oyundaki bir tek bayrağımız bir günlüğüne yarıya inmiyor..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Neden Bayrak Yarıya İnmedi !! [Fotoğraf Var]

Mesaj gönderen Sebatay »

Atlanmış ufak ama çok önemli bir detay. Sobee yetkilileri gerekli müdahalede bulunacaklardır.
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

xPrince yazdı:Resim

Bu fotoğraf 2 yıl önce çekildi.. fakat bu hüzünlü günümüzde bize bunun gösterilmemesi hepimizin üzüntüsünü artıyıro.. neden bir oyundaki bir tek bayrağımız bir günlüğüne yarıya inmiyor..
Şimdi ben size kalkıp tek eksiğimiz bu olsun arkadaşlar oyunda düzelmesi gereken çok şey var diyecem. Siz bana vatan haini diyeceksiniz o yüzden susuyorum.

Atlanmaması gereken bir detay daha diyorum. Hem de ne detay.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Crack yazdı:
xPrince yazdı:Resim

Şimdi ben size kalkıp tek eksiğimiz bu olsun arkadaşlar oyunda düzelmesi gereken çok şey var diyecem. Siz bana vatan haini diyeceksiniz o yüzden susuyorum.

Atlanmaması gereken bir detay daha diyorum. Hem de ne detay.
Sorunlumusun sen ? Oyundaki düzeltilmesi gereken şeylerle bu birmi ? Yapacağınız yorumu azcık düşünerek yapın yorum oLsun diye değil.

Bencede gerçekten önemli bizim için. Oyunda bayrağımızın yarıya indirilmesi güzel olurdu. Atlanılmaması gerekirdi.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Leosmontuu16 »

Yapsalardı tabikide çok iyi olurdu. Çünkü bu gerekliydi. Ancak şu yönden bi bakalım.

Bayrak yarıya inme ve bir süreden sonra yine çıkıp dalgalanması çok basit olmasada bir orta derece animasyona dayanır.

Yapılsaydı:
Animasyon güncellemesi için oyunda atıp güncelleme yapılırdı. Oyunda girdigimizde bayrak inip bir süre sonra yine çıkıp dalgalanırdı ki bu tek bir işlemle bitmez. Sonrasında bayrağı eski haline getirmek için eski animasyon güncellemesi için oyundan atıp yeniden güncelleme yapılırdı. Sonrasında oyun hayatı eskisi gibi işler.

Tabi bunlarıda unutmayın. Oyunda maalesef ki herkez gidip bayragın inip çıkmasını izlemicektir. Bazıları item kasmanın bu saygı duyulcak birşeye tercih ediyor oyunda olsa bile. Hadi bunu geçelim öyle insanlar varki bu bayrak inme-çıkma olayını izlememekle kalmıyor yüzsüzlük yapıp sonradan biz göremedik işimiz vardı yada başka türlü şeyler söyleyip SOBEE ekibine sözlü saldırıda buluncaktır.

Bu 2 güncelleme olsaydı birçok kişi;
Bu ne ya oyunu batırdınız, Kardeşim güncelleme yapmadan yapın(Bunu forumda bir kişiden duymuştum.Çok kolay birşeymiş gibi) vs vs sözlü atışmalar ortaya gelecekti.

Olayın sadece bir yönünden bakmayın arkadaşlar.Bazı durumlar olcaktırki SOBEE'yi tebrik ederiz.Bazı durumlar olacaktırki anlayış gösteririz.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

yaparlar elbet
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen leviathan »

sabaha karşı yapılan olağan bakım sırasında sanıorum gm ler başında oluor o anda..yoksa otomatik mi yapıo o olağan güncellemeyi? eğer otomatik değilse o saatte bu yapılıp ertesi gün yine o güncellemede geri alınabilirdi.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Resim

Yöneticilere Teşekkür Ediyoruz Az Önce Çektiğim Bi Foto.. Bayrak Geç Oldu Ama Yarıya İndi.. Teşekkürler.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön