“Ben Atatürkçü’yüm” diyen herkes, aşağıda sıraladığım kavramları çok iyi bilmeli, başkalarına da rahatlıkla, somut örnekler vererek anlatabilmelidir. Eğer bu kavramları gereğince bilmiyorsa, bir dakika bile beklemeden öğrenmeye başlamalıdır. “Yoksa “ben Atatürkçüyüm” sözü, temelsiz bir iddiadan ibaret kalır.
İşte Atatürkçü düşüncenin, kesinlikle bilinmesi gereken temel kavramları:
-Bilimin yol göstericiliği (gerçekçilik),
-Sosyal ahlak,
-Millî Egemenlik (İçe karşı),
-Tam Bağımsızlık (Dışa karşı)
-Cumhuriyetçilik (Yönetim sistemi)
-Laiklik (özgürlük)
-Milliyetçilik
-Halkçılık
-Devletçilik (Ekonomide)
-Devrimcilik (Zamana uymak, değişim)
Saygılarımla.
CuMhuriyetimizİn 87 YılI KutLU olsun
Gençlik Cumhuriyete Sahip Çıkıyor !..
Re: Gençlik Cumhuriyete Sahip Çıkıyor !..
RECORD NİZAM-I ZEN
ATATÜRK DİYOR Kİ;● Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.
SinCe 2008
ATATÜRK DİYOR Kİ;● Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.
SinCe 2008
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Getto yazdı:Facebookda bir renkdaşımın paylaştığı yazıyı çok beğendim ve burda paylaşma kararı aldım.Yazı Şöyle ;
Kimin profiline baksam, kimin gönderilerini karıştırsam, Atanın sarı saçlarını ve mavi gözlerini gizleyen siyah-beyazAtatürk resimleri! Ne güzel ya. Yeri geldiği zaman Türk alfabesinin içine et, yeri geldiği zaman Türk tarihinin içine et, yeri geldiği zaman İstiklal Marşı okunurken aptal saptal hareketler yap; ama 29 Ekim'de profiline Atatürk'ü koy. Gençlik Cumhuriyete sahip çıkıyor. Trajikomik.
BBM PİN : 2709C9F2
Bilmediğini nereden çıakrtıyorsun ?ottomanxwarrior yazdı:Daha Cumhuriyetimizin 87. yılı olduğunu bilmeyen kişi paylaşıyor onu... Herkes sözde Atatürkçü....Gerçek Atatürkçü Her gün Atatürkçüdür 1 günlük deyil...
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Record08 yazdı:“Ben Atatürkçü’yüm” diyen herkes, aşağıda sıraladığım kavramları çok iyi bilmeli, başkalarına da rahatlıkla, somut örnekler vererek anlatabilmelidir. Eğer bu kavramları gereğince bilmiyorsa, bir dakika bile beklemeden öğrenmeye başlamalıdır. “Yoksa “ben Atatürkçüyüm” sözü, temelsiz bir iddiadan ibaret kalır.
İşte Atatürkçü düşüncenin, kesinlikle bilinmesi gereken temel kavramları:
-Bilimin yol göstericiliği (gerçekçilik),
-Sosyal ahlak,
-Millî Egemenlik (İçe karşı),
-Tam Bağımsızlık (Dışa karşı)
-Cumhuriyetçilik (Yönetim sistemi)
-Laiklik (özgürlük)
-Milliyetçilik
-Halkçılık
-Devletçilik (Ekonomide)
-Devrimcilik (Zamana uymak, değişim)
Saygılarımla.
CuMhuriyetimizİn 87 YılI KutLU olsun
Gizlenmiş İçerikGöster

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Getto yazdı:Facebookda bir renkdaşımın paylaştığı yazıyı çok beğendim ve burda paylaşma kararı aldım.Yazı Şöyle ;
Kimin profiline baksam, kimin gönderilerini karıştırsam, Atanın sarı saçlarını ve mavi gözlerini gizleyen siyah-beyazAtatürk resimleri! Ne güzel ya. Yeri geldiği zaman Türk alfabesinin içine et, yeri geldiği zaman Türk tarihinin içine et, yeri geldiği zaman İstiklal Marşı okunurken aptal saptal hareketler yap; ama 29 Ekim'de profiline Atatürk'ü koy. Gençlik Cumhuriyete sahip çıkıyor. Trajikomik.
SerdarUSTA
]Niye Güncellediniz 
Maden güncellediniz bir yazıda 10 KASIMLA İLGİLİ YAZIYIM ;
Aynı olayı 10 Kasın yani o BÜYÜK LİDERİN ölüm yıl dönümündede gerçekleşti.Kimse bu ülkeyi bölemez,belki gençliğimiz birçok kavramla haklı yere kötüleniyor açıkçası serseriliğe doğru gidiyor gibi görünsede GENÇLERİN İLERİDE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIĞINDA BU TÜR BASİT OLAYLARLA TEPKİLERİNİ KOYACAKLARINI GÖRÜYORUZ...
GENÇLER ÜLKEYE SAHİP ÇIKIYOR !..
Maden güncellediniz bir yazıda 10 KASIMLA İLGİLİ YAZIYIM ;
Aynı olayı 10 Kasın yani o BÜYÜK LİDERİN ölüm yıl dönümündede gerçekleşti.Kimse bu ülkeyi bölemez,belki gençliğimiz birçok kavramla haklı yere kötüleniyor açıkçası serseriliğe doğru gidiyor gibi görünsede GENÇLERİN İLERİDE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIĞINDA BU TÜR BASİT OLAYLARLA TEPKİLERİNİ KOYACAKLARINI GÖRÜYORUZ...
GENÇLER ÜLKEYE SAHİP ÇIKIYOR !..
Gizlenmiş İçerikGöster