Bildiğimiz gibi herkes oyunun gelişiminden ve yöneticilerin oyuna alakalarından şikayetçi ve çoğu pluslu oyuncu 11*80 ile büyük destek olduklarını sanıp ağır sitemlerde bulunuyor.Benim İkv yönetimine önerim Plus paketleri çeşitlendirmeleri. Mesela;
Normal plus paket :11*80 şu anki standart özellikler.
Titanyum plus paket :15*80 + Çanta + düşen torbaları hemen alma vs gibi şeyler (sadece örnek )
İridyum Plus paket :21*80 bunada ekstara özellikler ekledik mi İkv'nin daha hızlı gelişeceği kanatindayım.
Kimse fiyatlara kızmasın 5 gün sigara içmeyin 22.5 tl yapar zaten eğer daha iyi hizmet almak istiyorsak daha çok şey vermeliyiz diye düşünüyorum.
Plus Paket*
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Plus Paket*
çok kışkırtıcı bir yaklaşım tarzı polemik için uğraşma derim sana fikrin daha önceden sunuldu ama oda havada kaldı bunun kaderi gibi.bırakın bu siyasetçi tavırlarını önerilerinizi kimseye sataşmadan yapsanız iyi olurGargoyle35 yazdı:çoğu pluslu oyuncu 11*80 ile büyük destek olduklarını sanıp ağır sitemlerde bulunuyor.
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Plus Paket*
Polemik için uğraşmıyorum.Tartışmak isteyen tartışsın.Ben sadece önerimi yaptım ama tartışmaya polemik çıkartmak için bu kadar çabalama derim bana söylüyorsun ama cımbızla laf seçiyorsun neyse