Beyaz köşk de sahile karşı otururdukIxMykonSxI yazdı:Hatırlarım Teşkilatta
Lodos Klanının kalesindeki sobalı odalarda konuşmalar olurdu acaba Tılsımdada olur muydu ??
Tılsım Nostalji
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tılsım Nostalji
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Eskiden oyun ne güzeldi oturup maden cekerdık beraber kadimlere giderdik.Şimdi her kesin derdi sıgınak migrat zırh ya ne olucak arkanızda zırh olmassa oyunun anlamı 11 Haziran 2010'da değişti.Junon Kesince zırh düşmeyip ağlayan insanlar var yani olmaz böyle şey.
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
IxMykonSxI yazdı:Hatırlarım Teşkilatta
Lodos Klanının kalesindeki sobalı odalarda konuşmalar olurdu acaba Tılsımdada olur muydu ??
2 senelik sunucu belki ama yinede meteorda oturduğumuzu hatırlarım
<)
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Eskiler hep özlenir ama halk dilinde bir deyiş vardır. Eskinin geri gelmiyeceğini anlatmak için; Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı...

[right]Arif YAMAN[/right]
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Güzek düşüncelerin hepsine katılıyorum eski oyun bitti dalmayın dediğimizde dalmazdı millet, kimse kimsenin yaratığını birbirnin elinden almazdı.. ama hepsinden önce yeni düzen bunları bitirdi şimdi önümüze sunulan şudur ki, ya yeni düzene alışın yada yeni düzenden uzaklaşın... ben ikisini de yapmayacağğım eski düzenle oyunumu oynayacağım her zaman olduğu gibi...
Konu için çok teşekkürler gerçekten özlediklermizi paylaşmışsınız
iyi Forumlar
Konu için çok teşekkürler gerçekten özlediklermizi paylaşmışsınız
iyi Forumlar
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Konuyu açan arkadaş çok güzel özetlemiş eskileri.
Bu sunucu belki çok eski değil ama hep o ilk zamanları akılda kaldı ve umutla o günleri tekrar yaşayabilmeyi bekledi insanlar.
Alp abi güzel demişsin insanlarmı değişti yoksa oyunmu diye.
Aslında şöyle bir durum oldu diyebiliriz oyun git gide zorlaşacağına git gide kolaylaşıyor gibi geliyor bana.
Nedeni ise önceden bir göreve giderken bile en az 2 grup oluşturulur öyle gidilirdi. Bir görev bir destek.
Şimdi ise Kadim hariç 2 grupla gidilen görev kalmadı e tabi buda dolayısı ile insanların birbirine olan ihtiyacını azalttı.
Burda başlayan ve görünmeyen bir durum oluştu insanlarda. Artık mudara edilmiyor kimseye sonuçta çok fazla kişiye ihtiyacın yok sen sağlam ol 2 de yanında arkadaşın olsun her işini görürsüne döndü ortam.
İşte tam bu noktada Eski Tılsım kaybolmaya başladı. Dün arkadaş olanlar bugün seni bir item veya maden veya bir mevkii için satabilecek duruma düştüler.
Şimdi bu Eski Tılsım geri gelirmi? sorusuna cevap arıyoruz.
Benim bu soruya tahminim Hayır Bu sunucu o eski günlere kesinlikle dönemez.
Eskiler yaşattığı güzelliklerle yad edilmeye devam eder. Yeniler ise ancak daha iyisini yapacağız diye kendini kandırmaktan öteye gidemez. Çünkü Sunucuda kimsenin Kimseye gerçekten Arkadaş olarak ihtiyacı kalmamış.
Kimseninde öyle eskisi gibi birbirine güveni kalmadı maalesef.
Sonuç itibari ile Tılsım Eskiden güzeldi ve o eski günler gün geçtikçe daha çok aranacak bazı kimseler tarafından.
Nihayetinde o günlere ulaşamayacağını anlayan ben gibi insanlarda Artık oyunu sadece uzaktan izleyecek veya o eski günler gibi sadece bir hayal olarak kendini bu diyardan silecek...
Bu sunucu belki çok eski değil ama hep o ilk zamanları akılda kaldı ve umutla o günleri tekrar yaşayabilmeyi bekledi insanlar.
Alp abi güzel demişsin insanlarmı değişti yoksa oyunmu diye.
Aslında şöyle bir durum oldu diyebiliriz oyun git gide zorlaşacağına git gide kolaylaşıyor gibi geliyor bana.
Nedeni ise önceden bir göreve giderken bile en az 2 grup oluşturulur öyle gidilirdi. Bir görev bir destek.
Şimdi ise Kadim hariç 2 grupla gidilen görev kalmadı e tabi buda dolayısı ile insanların birbirine olan ihtiyacını azalttı.
Burda başlayan ve görünmeyen bir durum oluştu insanlarda. Artık mudara edilmiyor kimseye sonuçta çok fazla kişiye ihtiyacın yok sen sağlam ol 2 de yanında arkadaşın olsun her işini görürsüne döndü ortam.
İşte tam bu noktada Eski Tılsım kaybolmaya başladı. Dün arkadaş olanlar bugün seni bir item veya maden veya bir mevkii için satabilecek duruma düştüler.
Şimdi bu Eski Tılsım geri gelirmi? sorusuna cevap arıyoruz.
Benim bu soruya tahminim Hayır Bu sunucu o eski günlere kesinlikle dönemez.
Eskiler yaşattığı güzelliklerle yad edilmeye devam eder. Yeniler ise ancak daha iyisini yapacağız diye kendini kandırmaktan öteye gidemez. Çünkü Sunucuda kimsenin Kimseye gerçekten Arkadaş olarak ihtiyacı kalmamış.
Kimseninde öyle eskisi gibi birbirine güveni kalmadı maalesef.
Sonuç itibari ile Tılsım Eskiden güzeldi ve o eski günler gün geçtikçe daha çok aranacak bazı kimseler tarafından.
Nihayetinde o günlere ulaşamayacağını anlayan ben gibi insanlarda Artık oyunu sadece uzaktan izleyecek veya o eski günler gibi sadece bir hayal olarak kendini bu diyardan silecek...
-
- Meteor Kaşifi
Tamam abi bekliyorum haberin olsun ama ya sen telini ver özele yada ben verim de gelceğin zaman haber verirsin karşılamaya gelirimkFygFb yazdı:bayramda yanındayım cnmemrahı ayarla sen
hadi git sınava senalp hallederiz yaw
-
- Meteor Kaşifi
Eskinin Güzelliklerini hepimiz isteriz tabikide Alp agam her zaman desteklerim bu tip şeyleriAlpAykan yazdı:Asım ; Evet forum konusunda haklısın , foruma girenleri sayısı çok az.
Ama dediğim ve dediğin gibi , oyunda bu eskiyi yad etme ve bilmeyenleri imrendirme yapabiliriz.
Yeter ki isteyelim , oyunda belli bir süreyi sırf bunun için ayıralım.
Maden ve item peşine düşmeyelim.
2 kılandanda Aklı başında saygı duyulan kişileri bir araya getirip enine boyuna konuşulsa çokta zor bişi değil aslında
Örneğin; 2 klanda birlikte biraz etkinlik yapsa veya ona benzer bişiler yapılsa oyun içinde herkezin görebiliceği bir şekilde ne bilim veyada başka türden bişiler aklıma gelmiyo ama neyse
artık eski tılsım yok eskiden ne klan savaş ları yapardık bi arz lar lodos sancaya gidiyorlardı bi arz lar kaleye gidiyorlardı bende her seferinde savaş esnasında arz kale yolundaki vahşilerden çok şikayet ederdim bunun için hatta desteye msj da attım
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa