asim3428 yazdı:Yaw çiçeğum şimdi çağriyruk ya da zaten sadece Hüso abiyle konuştum Emrah abiyi de bi oldu bittiyle hallederim
o yüzden Hüso abinin müsayit olması lazım işte şimdik onu beklioruz
Asım ; Evet forum konusunda haklısın , foruma girenleri sayısı çok az.
Ama dediğim ve dediğin gibi , oyunda bu eskiyi yad etme ve bilmeyenleri imrendirme yapabiliriz.
Yeter ki isteyelim , oyunda belli bir süreyi sırf bunun için ayıralım.
Maden ve item peşine düşmeyelim.
beni bu oyunda en çok üzen şey eski klan savaslarının olmaması eskiden ne güzel savasırdık ama yeri geldimide durmayı bilirdik ama artık öyle değil 10 kp için mısıra oturup saatlerce bekliyorlar...
denizxlord yazdı:Bizler eskiden ikv nin 39 level olduğu zamanlarda kurt mağarasının önünde sohbetler edip can sıkıntısından karakürke giden arkadaşlarla oynardık bu oyunu.
Bizler madem item gibi şeylerin peşinden koşup fiyatları yükselten kişilerden hiç olmadık.....
Sivri adada turnuvalar düzenler bronza giderdik.
Kitabe yollarında fotoğraf antik mızrak salon görevlerine giderdik emin olun şu anda belki 6 ay olmuştur labirente girmeyeli.
Bizler eskiden agoptan bono alırdık onları yansıtır magnezyum Tesla Gül dikeni Dalton Alman Eski Arkadaşlar itemlerini üretirdik belki daha çok şey yapardık
soruyorum sizlere şimdi meran yolları yılanlar buz büyücüleri heryer bomboş item kasmak yok
herkes junion kenan içinde vakitlerini geçiriyorlar sohbetler nerde yokkkkk tabiki de
madenler almış başını gidiyor sohbet desen asla yok yardımlaşma asla
küfürler fazlasıyla havada uçuşuyor 100 kp için birbirine saldıranlar neler neler
eskiden krallar vardı adam gibi oyuncular vardı
eskiden balıkçıda denize bakarak muhabbet geyikler vardı 10 CANIN ALTINA DÜŞÜNCE BIRAKILAN WSLER vardı
ama şimdi hiçbiri yok eskiyi özleyenler için lütfen olumsuz yorum yazmayın
nostalji yapalım dedim sadece iyi oyunlar.......
Eskiden ne güzeldi cevriye ve kara için uğraşırdık. Çok iyi dostluklar, muhabbet vardı. Kimse oyunu şuan daki gibi abartmıyor oyun için küfür eden veya musade ısteyen klanlı bırıne musade vermeme olmuyordu.23 Nisan-29 Ekim gibi günlerde yürüyüşler olurdu. 23 Nisan'da küçüklere hediyeler verilirdi. Ne güzel günlerdi keşke İKV eskiki igbi olsa.