Öncelikle Selamlar; Bu yazıyı Loncam Dışında kendi isteğimle yazmış bulunuyorum,
Oyuna Girdim Ve Plusum Olmadığı İçin yazamadım Selam Diyerek 'söyle' Dedim.
Ardından Oyunda Küfürler Uçuştu . Ben Böyle Bir Ortam İstemiyorum.
Ben O Eski Tılsım'ı Zırh'ı Olunca Unutanı Değil,
Hep Bize Yardımcı Olanları
Hep Bize Destek Verenleri
Klan Arasındaki Düşmanlıkların ,Tatlı atışmalara dönüşüp tatlı kapanmasını
Loncaların hep beraber olmaları.
Bir Göreve 'Gelen Var mı'? DEdiğimizde : Yardıma Geliriz Diyenleri İstiyorum
İstiyorum Çünkü Tılsım Böyle Güzel Değil.
Ve Biliyorum Boş Konu Diyenler Bile Değer Verecekler.
Bence Önemli
-
- Sahaf Yardımcısı
Bence Önemli
BBG Oynamıyoruz Burada
Kişisel Bilgilerimiz Ve Mesajlarımız Bizden İzinsiz Okunmasın
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: Bence Önemli
DenizLord'un İzni Olmadan Aldım Ama
Bizler eskiden ikv nin 39 level olduğu zamanlarda kurt mağarasının önünde sohbetler edip can sıkıntısından karakürke giden arkadaşlarla oynardık bu oyunu.
Bizler madem item gibi şeylerin peşinden koşup fiyatları yükselten kişilerden hiç olmadık.....
Sivri adada turnuvalar düzenler bronza giderdik.
Kitabe yollarında fotoğraf antik mızrak salon görevlerine giderdik emin olun şu anda belki 6 ay olmuştur labirente girmeyeli.
Bizler eskiden agoptan bono alırdık onları yansıtır magnezyum Tesla Gül dikeni Dalton Alman Eski Arkadaşlar itemlerini üretirdik belki daha çok şey yapardık
soruyorum sizlere şimdi meran yolları yılanlar buz büyücüleri heryer bomboş item kasmak yok
herkes junion kenan içinde vakitlerini geçiriyorlar sohbetler nerde yokkkkk tabiki de
madenler almış başını gidiyor sohbet desen asla yok yardımlaşma asla
küfürler fazlasıyla havada uçuşuyor 100 kp için birbirine saldıranlar neler neler
eskiden krallar vardı adam gibi oyuncular vardı
eskiden balıkçıda denize bakarak muhabbet geyikler vardı 10 CANIN ALTINA DÜŞÜNCE BIRAKILAN WSLER vardı
ama şimdi hiçbiri yok eskiyi özleyenler için lütfen olumsuz yorum yazmayın
nostalji yapalım dedim sadece iyi oyunlar.......
Bizler eskiden ikv nin 39 level olduğu zamanlarda kurt mağarasının önünde sohbetler edip can sıkıntısından karakürke giden arkadaşlarla oynardık bu oyunu.
Bizler madem item gibi şeylerin peşinden koşup fiyatları yükselten kişilerden hiç olmadık.....
Sivri adada turnuvalar düzenler bronza giderdik.
Kitabe yollarında fotoğraf antik mızrak salon görevlerine giderdik emin olun şu anda belki 6 ay olmuştur labirente girmeyeli.
Bizler eskiden agoptan bono alırdık onları yansıtır magnezyum Tesla Gül dikeni Dalton Alman Eski Arkadaşlar itemlerini üretirdik belki daha çok şey yapardık
soruyorum sizlere şimdi meran yolları yılanlar buz büyücüleri heryer bomboş item kasmak yok
herkes junion kenan içinde vakitlerini geçiriyorlar sohbetler nerde yokkkkk tabiki de
madenler almış başını gidiyor sohbet desen asla yok yardımlaşma asla
küfürler fazlasıyla havada uçuşuyor 100 kp için birbirine saldıranlar neler neler
eskiden krallar vardı adam gibi oyuncular vardı
eskiden balıkçıda denize bakarak muhabbet geyikler vardı 10 CANIN ALTINA DÜŞÜNCE BIRAKILAN WSLER vardı
ama şimdi hiçbiri yok eskiyi özleyenler için lütfen olumsuz yorum yazmayın
nostalji yapalım dedim sadece iyi oyunlar.......
BBG Oynamıyoruz Burada
Re: Bence Önemli
Tılsım Nostalji adlı konuda fikirlerimizi açıklıyoruz Ebru 'cum.
Senide bekleriz.
Senide bekleriz.