Sizce Hangi Büyücü Ws (Yetenek'li) 'de 1 Numara ?
-delikanlıyız(Sarılarınsert)
-Ottopsylancet
-Goodfather(Wizard)
-Fatalcs(Chefatalzn)
-Cihadxblackdewil
-Ejderinöpücüğü
-İSTANBULKARTALIB
-Kankaxmagician
-Byfth
Umarım Konu Kişisel Tartışmalara Dönüşmez Ve Kilitlenmez . Konu Altında En Çok Oyu Alan 4 Büyücü Arasında Mini Turnuva Yaptırmayı Düşünüyorum Eğer Kişiler de Kabul Ederse Herkes in Merak Ettiği Sorular Cevaplanacak .
ANKET III
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ANKET III
Hiç Birini Tanımadığım İçin ßşey söYLiyemem ßen 
İyiForumlar.
İyiForumlar.
En son Estellimemo tarafından 09 Kas 2010 18:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Kendimi orda görmekten gurur duydum fakat Orda benden iyi diyecegim tek kişi var onuda o arkdaş tahmin ediyor isim vermeye gerek yok
Her zaman ws atabiliriz o arkdaşlara söyleyebilirsiniz : )
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
O dediğin Arkadaşı açıklarsan Mutlu olurum Çünkü Bu konu bir oylama konusu ve 4 kişi seçeçeğiz hep beraber :arrow:LASTDRAGON yazdı:Kendimi orda görmekten gurur duydum fakat Orda benden iyi diyecegim tek kişi var onuda o arkdaş tahmin ediyor isim vermeye gerek yokHer zaman ws atabiliriz o arkdaşlara söyleyebilirsiniz : )
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
ANKETOR yazdı:O dediğin Arkadaşı açıklarsan Mutlu olurum Çünkü Bu konu bir oylama konusu ve 4 kişi seçeçeğiz hep beraber :arrow:LASTDRAGON yazdı:Kendimi orda görmekten gurur duydum fakat Orda benden iyi diyecegim tek kişi var onuda o arkdaş tahmin ediyor isim vermeye gerek yokHer zaman ws atabiliriz o arkdaşlara söyleyebilirsiniz : )
Anketor bu senin AÇTIGIN KONU tartışmaya yol acacagını biliyorsun sanırım ? Lütfen az daha dikkatli olmanı rica ediyorum isim acıklarsam eger orda diger arkdaşlar Kırılabilir
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
seLamLaR ,
Bu oyunda en iyi kaRakteR diye biRşey yoktuR çünkü heRke aynı üstü , aynı itemLeRi dizebiLiR bu yönden oyunumuz maLesef ki geLişmiş duRumda değiL , oRada benimde adım geçiyoR ancak ben kendimi okadaR iyi göRmem çünkü ben büyücü kaRakteRini çok sonRadan açtım eskiLeR beni Savaşçı oLaRak biLiR
Ws işine geLicek oLuRsak dediğim gibi kaRakteRLeRin itemLeRi aynı oLabiLiR , eL çabukLuğuna bakıyoR benim o Listede göRdüğüm ve biLdiğim ''delikanlıyız'' isimLi kaRakteRin kuLLanıcısı gayet iyi büyücüye kaRşı ws'LeR yapaRdı . Ancak o Listede ismi geçmeyen biR çok kişi vaR .
Dediğim gibi bu oyunda asLa en iyi diye biRşey yoktuR ...
İyi eğLenceLeR .
Bu oyunda en iyi kaRakteR diye biRşey yoktuR çünkü heRke aynı üstü , aynı itemLeRi dizebiLiR bu yönden oyunumuz maLesef ki geLişmiş duRumda değiL , oRada benimde adım geçiyoR ancak ben kendimi okadaR iyi göRmem çünkü ben büyücü kaRakteRini çok sonRadan açtım eskiLeR beni Savaşçı oLaRak biLiR
Ws işine geLicek oLuRsak dediğim gibi kaRakteRLeRin itemLeRi aynı oLabiLiR , eL çabukLuğuna bakıyoR benim o Listede göRdüğüm ve biLdiğim ''delikanlıyız'' isimLi kaRakteRin kuLLanıcısı gayet iyi büyücüye kaRşı ws'LeR yapaRdı . Ancak o Listede ismi geçmeyen biR çok kişi vaR .
İyi eğLenceLeR .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
VE O yazdıgın isimlerin arasına daha girmeyi hak eden çogu arkdaş var Haklarını yiyosun
Hercüles Cihadxblackdewil gibi Lütfen daha dikkatli bir anket yap. :?: :?:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Ayrıca Goodfather EN İyi Üstü Olan Büyücüyü Sormadım Aralarında Ki Yetenkli Olan Büyücüleri Sordum , Herkesin Kararına Saygı Duyalım Lütfen . Unuttuğum Arkadaşlar İçin Herkesten Özür Diliyorum , Artık Diğer AnketlereANKETOR yazdı:
-delikanlıyız(Sarılarınsert)
-Ottopsylancet
-Goodfather(Wizard)
-Fatalcs(Chefatalzn)
-Cihadxblackdewil
-Ejderinöpücüğü
-İSTANBULKARTALIB
-Kankaxmagician
-Byfth
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Sanırım benden bahsediyor ((=GoodfatheR yazdı:seLamLaR ,
Bu oyunda en iyi kaRakteR diye biRşey yoktuR çünkü heRke aynı üstü , aynı itemLeRi dizebiLiR bu yönden oyunumuz maLesef ki geLişmiş duRumda değiL , oRada benimde adım geçiyoR ancak ben kendimi okadaR iyi göRmem çünkü ben büyücü kaRakteRini çok sonRadan açtım eskiLeR beni Savaşçı oLaRak biLiR![]()
İyi eğLenceLeR .
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF