secret yazdı:Oyuna bir süre ara veriyorum sevgili loncam daha müsait bir zamanda görüşmek üzere
En kısa Zamanda Seni aRamızda göRmek İstiyoRuz , Daha Tanısmadık ama Adam gibi Adam buLmak zoR oyunda. ELimizde oLanı kaybeTmek İstemiyoRuz UmaRım ne demek İstediğimi anLamışsındıR kaRdeşim.
Bildiğiniz Üzere Belaxbattle , Belaxtube ve Belaxbaytar Karakterlerim çalındı... Oyuna veda vaktimin geldiğini düşündüğüm sırada çok sewdiğim dostlarım Sabri ve Nur Tuttu Ellerimden Sizler Gibi Arkadaşlarıma sırtımı dönüpte gidemedim ve Yakamozxbela Karakterimle Tekrar aranızdayım lonca adına güzel işler ve eskisinden güçlü dostluk , arkadaşlık gibi kawramları sizlere katmaya kendimdede bir tutam varsa paylaşmaya geldim...
Uzun Bir Aradan Sonra Hoş Bulduk Yakamoz Ailesi ......
Bildiğiniz Üzere Belaxbattle , Belaxtube ve Belaxbaytar Karakterlerim çalındı... Oyuna veda vaktimin geldiğini düşündüğüm sırada çok sewdiğim dostlarım Sabri ve Nur Tuttu Ellerimden Sizler Gibi Arkadaşlarıma sırtımı dönüpte gidemedim ve Yakamozxbela Karakterimle Tekrar aranızdayım lonca adına güzel işler ve eskisinden güçlü dostluk , arkadaşlık gibi kawramları sizlere katmaya kendimdede bir tutam varsa paylaşmaya geldim...
Eren kardeşim öncelikle geçmiş olsun yazık oldu emeklerine ama takacak bişi yok kafya sen iste yeter çar dedigin nedir ki bi daha kasaR düzer paşalaR gibi cıkarsın piyasaya aramıza h.g kardeşim....
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....
ÖnceLikLe TekRaRdan aRamıza hoş geLdin eRen kaRdeşim. Geçmiş oLsun DiLekLeRİmLe...
Oyunu bıRakmaman DosTLaRını bıRakmaman GüzeL biR şey. Oyunda PaRa, İtem koLay eLde ediLiyoR Takma kafana.
Yine dizeRiz Üstünü soRUn değiL biRLikTen GüçLük DoĞaR
Öncelikle Erenim tekrardan geçmiş olsun Karekterlerin için çok üzüldüm inş yapan en kısa zamanda cezasın bulur. ve senin tekrar aramıza dönmede çok sevindim herkesin dediği gibi item,para Her zaman düzülür önemli olan dostluktur arkadaşlıktır sen yeter ki pes etme ben senin daima yanındayım ve destekcinim...