Yeni Bi Lonca kursam Mı YorumLarı Beklerim:)
- Rosesprinq
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Yeni Bi Lonca kursam Mı YorumLarı Beklerim:)
ArkadaşLAr E.ö sunucusunda GameOweR Eski Çarlardandır. Lonca Başkanıydım Tılsım'dada Gameower Loncası Kursam Büyük İmzaLara Yer Atsam Ne Dersiniz Rahatsız olcaKLar veya Uyqun Olmuyacaqını DüşününLeR Kurma Die YorumLar Atarsa Sevinirim. :?::?:
Residentevilx
İsim:Ufuk
Soyad: Tun
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Bi Lonca kursam Mı YorumLarı Beklerim:)
Lonca kurmak çok basit yanına bir kaç kişi alsan bir lonca kurarsın amaa bi yazında gördüğüm Tılsım' da yeniyim yazmıştın (yanlış da görmüş olabilirim k.bakma) yeni bir kişi için zor olur üyeleri çok iyi tanımak gerekir loncandaki kişilere güvenmen gerekir vb
Amaa sürekliliği sağlayabilicek bi lonca kurarsanda senin için iyi olur tabi ama malum bazıları loncayı kuruyo ve bi kaç gün sonra kapatıyo öyle bişi olucaksa gereksiz
Amaa sürekliliği sağlayabilicek bi lonca kurarsanda senin için iyi olur tabi ama malum bazıları loncayı kuruyo ve bi kaç gün sonra kapatıyo öyle bişi olucaksa gereksiz
- Rosesprinq
- İskele Babası
Benİm E.ö Sunucusunda Loncam Wardı Kapattım KArdşe Ben Başladıqım bi işi Yarım bırakmam 
Residentevilx
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
Asim kardeşime katılıyorum tılsımda güvendiğin sağlam adamlar varsa onlarla beraber başarabilirsinizRosesprinq yazdı:ArkadaşLAr E.ö sunucusunda GameOweR Eski Çarlardandır. Lonca Başkanıydım Tılsım'dada Gameower Loncası Kursam Büyük İmzaLara Yer Atsam Ne Dersiniz Rahatsız olcaKLar veya Uyqun Olmuyacaqını DüşününLeR Kurma Die YorumLar Atarsa Sevinirim. :?::?:
Ama şunu bilmeni isterim lonca kurmak kolay işleri idare etmesi bi hayli zordur.
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
sanki söylediklerinde çelişki varRosesprinq yazdı:Benİm E.ö Sunucusunda Loncam Wardı Kapattım KArdşe Ben Başladıqım bi işi Yarım bırakmam
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
ElitConan yazdı:sanki söylediklerinde çelişki varRosesprinq yazdı:Benİm E.ö Sunucusunda Loncam Wardı Kapattım KArdşe Ben Başladıqım bi işi Yarım bırakmam![]()
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- Rosesprinq
- İskele Babası
Sunucu'da Verdiqim bi Yeminden Dolayı carımı Sildiqim için Kapattım Çelişki Deil Kardeş Yanlış ÖzetlediySem Özür Dilerim
Residentevilx
- Rosesprinq
- İskele Babası