En sonunda bu da bitti.. Okul ve iş hayatım oldukça yoğun geçiyor ve benim artık bu oyunda harcayacak zamanın kalmadı.
Benden beklentileri olan bir ailem, beni bekleyen bir sevgilim var, artık bu oyunda öldürdüğüm zaman bende vicdan azabı uyandırmaya başladı.
Size tavsiyem arkadaşlar bu oyun için birbirinizi kırmayın birbirinizin namusuna dil uzatmayın, çocuk gibi birbirinize küsmeyin yemeyin birbirinizi oyunda eğlenmek için oynayın...
Klasik bir veda olacak ama bu oyun bana çok şey öğretti.Sadece arkadaşlık dostluk değil, Her insana güvenmemeyi, dünya malı uğruna hele de sanal olan şeyler gerçekte bir degeri olmayan şeyler için nice dostluklar satan insanları haysiyetsiz küfürbazları... Sanal dünyanın sanıldığından çok daha boş olduğunu ve buna benzer çok şey...
Uzun lafın kısası dünya malı dünyada kalır insanın tek kazancı arkadaşlarının kalplerinde bir yer sahibi olmak ... şunlara sahip olduğunuz sürece oyundaki çarınızın üstü başı ne olduğu çokda önemli değil....KARDEŞLİK , DOSTLUK , SAYGI , SEVGİ , KARŞILIKSIZ YARDIMLAŞMA , SABIR , DOĞRULUK ...
Son olarak burdan küçük yaşta olan arkadaşlar yada az da olsa yaşı yirminin üstünde olan arkadaşlar, son sözüm oyunda değil hayatta bir yerlere gelmeye çalışın. Hayat o kadar zor o kadar acımasız ki içinizde hayal dahi edemeyecek insanlar çıkabilir. Dışardaki Hayat gece gündüz ayrılmadıgınız oyun daki gibi toz pembe değil, işiniz neyse onda en iyisi olmaya çalışın. Hırs yapmayın oyunu biraz sosyalleşin bilgisayarın başından kalkın,, şunu da söyleyim bu ve benzeri oyunlar "genellikle" Asosyal insanlar için bulunmaz mekan. her neyse..
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Secretmissile
Elveda ikv
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Elveda ikv

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Re: Elveda ikv
Hayırlı olsun kardeşim hiç gitme filan demeyeceğim hoşçakal en güzelini yapıyorsun, sen iyi bir insansın. Reel hayatında başta sağlık, huzur ve mutluluk seninle olsun.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
Realde başarılar ...
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
güle güle hakkım helal olsun eger geçtiyse bu arada ozel mesajıma bakabılırmısın yanıtlarsan sevınırım
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
- secret
- FareAdam Düşmanı
Kardeş özel mesaj gözükmüyor şu an 0, tekrar gönder istersenGecelerinyargicl yazdı:güle güle hakkım helal olsun eger geçtiyse bu arada ozel mesajıma bakabılırmısın yanıtlarsan sevınırım

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
yıne yolladımsecret yazdı:Kardeş özel mesaj gözükmüyor şu an 0, tekrar gönder istersenGecelerinyargicl yazdı:güle güle hakkım helal olsun eger geçtiyse bu arada ozel mesajıma bakabılırmısın yanıtlarsan sevınırım
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
- secret
- FareAdam Düşmanı
Seninde bıraktıgın günleri görecem inşallah oyunu bırakırım diye açtıgın ilk iki konuda olmadı ama üçüncü seferde olacak gibime geliyor :mrgreen:atabey yazdı:Hayırlı olsun kardeşim hiç gitme filan demeyeceğim hoşçakal en güzelini yapıyorsun, sen iyi bir insansın. Reel hayatında başta sağlık, huzur ve mutluluk seninle olsun.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
UmaRIm okuL ve İş hayaTında BaşaRILı oLuRsun, SevdikLeRİnin yüzünü kaRa çıkaRmassın. Bu oyun SanaL aLem , Dediğin gibi kimin ne oLduğunu öğReniyoRsun heRkese güvenmemeyi vs vs ...
FazLa UzaTTık SanıRım. Hakkımız vaRsa eğeR ÜzeRİnde HeLaL oLsun ReeL hayaTında başaRILar .
İbRahim.
FazLa UzaTTık SanıRım. Hakkımız vaRsa eğeR ÜzeRİnde HeLaL oLsun ReeL hayaTında başaRILar .
İbRahim.
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .