Konuyu Kişisel Tartışmaya Dönüştürmediğiniz İçin Ayrı Ayrı Sizlere Teşekkür Ederim.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
hahahah Helal olsun gencler iyi güzel hoş masallah herkes yorumunu yapıstırmış bence bu sorunun cevabını sifalar versin cünkü savascılar sifadan anlasa hic bir sifacı veya savascı ölmez ayrıca satasmak gibi olmasın o kritikle 14 bın cakan arkadas hayırdır gme canmı bastın veya üstünde bizim bilmedigimiz itemlermi var Sifacı konusuna dönelim bizim sunucuda sifadan bol olan yok ama sifacı item dizme ile olmuyor iş playerda bitiyor bunu becerenler paşaxhospıtal paşaxfatih hayaletxsıhhıye bence en kral sifalardan ( dazlakxbacardı ve delse) simdi diyceksinizki neden digerleri yok sifacı karakteriyle bütünlesmeli oynadıgında zevk almalı ben full dizili büyücü verseler sifamla degismem veya savascı sifacı farklı bir özelik farklı bir boyut coğu sifacı arkadas kasarken sıkılmıstın ama ben 3 sifa kastım 6 savascı 3 büyü kastım emin olunki sifanın yanında alayı fıss
Yorumlarınız Gerçekten Çok Kaale Değer ;
Ben de Aklımdaki en Beğendiğim Gerek Şifa Basma da Gerek Player Bakımından Beğendiğim Şifacıları Nezdinizde Sayıyım ;
Bacardi = Teşkilat ve Tüm Oyun Çapında Gördüğüm En Dayanıklı ve Pratik Çözümleri ile Bizi Şaşkına Çeviren Şifacıların En büyüğü Olarak tanıyorum ( Kendi Bilgimce ) Tufan = Arkadaşım Olduğu İçin Demiyorum , Gerçekten Beğendiğim En İyi Şifacıların Başında Geliyor. Delse = Tuna , İkv de 39 Levellerde Tanıdığım Baş Şifacı yapıtlarından Biri . xxxAPACHİxxxIII = Player Bakımından Grup Bölgeleri ve Savaşlarda Tanıdığım Eşsiz Şifacılardan Biri . Hayalxetxsıhhiye & Hayalxetxacil = Aramızda Fazla Samimilik Olmasa da bir Çok Şifacıya Taş Çıkartacak Biçimde Bir Şifa Oynayışları Var Tabi Konsültasyonuda Unutmamak Lazım ; Paşaxfatih = Canım Benim vs lerde Yenemediğim Tek Şifacı Saygılarımla...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?