METEOROİT+BUZ

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

METEOROİT+BUZ

Mesaj gönderen dur145 »

Arkadaşlar benim full kan çalan setim var asa hariç herkes meranda buz +elektrik ol diyor ama meteoroit+buz meranda kötü değilmiş yani kasılırmış gene ben grup bölgelerine girmicem bunu baştan diim klan fln takılcam meteoroit fazla vuruyormuş çarımda kan çalan set var bunları satıp işte fevzi falan alabilirim o gücüm var ama tek item yani sonuç olarak çarımı full fiziksel + yan skıl buz yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ben fiziksel seviyorum zaten meranda kasmak açısından iyi olurmu full fizik+ buz ama üstüm full fizik sorun olmaz diyolar çoğu arkadaş grub bölgelerine zaten girmicem bide eğer böyle full fizik+buz olursam diyorumki direnç kırma 15 yapmaya gerek yok neyi 15 yapim onun yerine konstrasyon diceniz onumu yapam 15 ?
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: METEOROİT+BUZ

Mesaj gönderen ShackLee »

Selamlar..

Grup Bölgelerine Girmeyeceğini Söyledin

Meteorit ve Buzu önermem Meteorit ve Elektriği Öneririm ;)

Ama Şunuda Belirteyim Kasmada Buz ve Elektirik çok işine yarar Doğru ve Azat dizerek çok iyi kasılırsın Meranda Meteorit fazla vurmaz onu diyeyim ama İlla Meteorit diyiyorsansa ''Meteorit ve Elektriği'' öneririm ;)

İyi forumlar...
Eminönü

Control
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Staffers »

Eğer "METEORİTİ" seçmişsen sadece rahatlıkla kesebileceğin uçan ve iri kobradır ama ben saten ful ucan kescem diyorsan sorun yok ama ben yok takipci yok meran muhafızı vs kescem diyorsan buz elektrk öneririm
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dur145 »

peki meranda uçan ve iri kobra bekçi kobra ile meteor+elektrik kesilirmi kesilirsede bunlar kasarmı zaten meran muhafız falan fazla seri olmuyor bunlar kasarmı beni
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dur145 »

birde meteor+elekritk yapıcam ya direnç 15 yapimmi yapmıcaksam onun yerine ne yapayım 15,, eğer bişe demesseniz o 15 puan kutup tesla zihin yaparım daha çok veririm onlara sizce
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dur145 »

meteor elektrik olun demişsiniz ama buzun yawaşlatma özelliği var elektiriğin öyle bir özelliği yok gene söylüyorum meteoroit fiziksel dizdimde direnç kırma 15 mi yapmam lasım yoksa konsantrasyon mu 15
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Staffers »

dur145 yazdı:peki meranda uçan ve iri kobra bekçi kobra ile meteor+elektrik kesilirmi kesilirsede bunlar kasarmı zaten meran muhafız falan fazla seri olmuyor bunlar kasarmı beni
zaten büyücü genelde ucan keserek 49a kasar
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

lanetli meranların fiziksel hasar yani meteorit büyüsüne direnci çok zayıf full fevzi olursan normal 6bin7 bin vuruyorsun onlara hem de rahat kasarsın onlarda ;) ben full fevzi-kançalan dım çok rahat kesiordum =) hem 47 lvl yaratık item açısından da iyi oluyor ;) yan yetenek sana kalmış buz da olur yıldırım da olur =)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dur145 »

ben buz yapmayı tercih ediyorum çünkü durdururu kritik geldiğinde durdurmasa bile vurduğunda yavaşlatıyor rakibi

2.olarak ta meteoroit kullandığım için konsantrasyonu 15 mi yapmam gerek
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ShackLee »

Buzcu yapacaksan eğer;

Buz & Elektrik yap Meteorit & Buz olmaz bi kere Meteorit oldumu Fiziksel Dizmen Lazım ''Bence''

İyi forumlar...
Eminönü

Control

“Büyücü” sayfasına dön