Full Zırhlı grup ile Junon kesimi..Ama sonuç kötü.Fotoğraflı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Anka Firarileri

Re: Full Zırhlı grup ile Junon kesimi..Ama sonuç kötü.Fotoğraflı

Mesaj gönderen istkvxmunise »

IxMykonSxI yazdı:
Yılan 1 kere bile tıslamadı.. Çünkü yılana bakan savaşçının max hasarı 6000'lerdeydi..

Diğer Konuda Söylediğine göre savaşçının üstü

ışık hanım kolye (554 max)
ışık hanım yüzük (554max)
Işık hanım gece zırhı (554 max)
Latif (440 civarında bişiydi)
Yücelen halit Nadide pantolon (427 max)
Yücelen halit nadide eldiven (427 max)
Yücelen halit ayakkabı (374 max)
Yücelen halit ceket (374 max)

Galiba birde Yücelen İksir içmiş (962 max)

554x3=1662
427x2=854
374x2=748
Latif 440 (Olsa)

1662+854+748+440 = 3704 + 962 (Yücelen İksir) = 4666

6000-4666=1334 (nereden geliyor bu değirmenin suyu) ??

koçum senin anlayışın kıt yada oyunu bilmiyorsun 1680 max hasar veren iksir sence ne olabilir armut .. en yüksek max hasar veren sanki yücelen iksir
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

VE ALTINI ÇİZEREK TEKRAR YAZIYORUM Kİ ANLAMAYANLAR İÇİN .. SAVAŞÇININ HASARIYAKLAŞIK OLARAK 6000'İDİ. CEYHUN ABİNİN DEDİĞİ GİBİ GÜÇLÜYÜM GÜÇ GÖSTERİSİ YAPIYORUM VAR MI FORUM KURALLARINA AYKIRI Bİ DURUM ? YOK.

MYKONS ADLI SIFATSIZ EĞER BEN GÜÇLÜYÜM DİYORSAN BÜYÜCÜ SAVAŞÇI ŞİFACI HİÇ FARKETMEZ DÜELLO'YA BEKLERİM.

;) :ugeek: /öp

Bükemediğin bileği öpeceksin..
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen walker85 »

birincisi orda herkez oyunda bır yerelere gelmıs ınsalar yanı sızın burda yorum yapmanız resmen cekememenız oluyor ıstedıgınız kısıyı getırın karsıma ıtemım war paramda war Ceyhun abının dedıği gibi emeyımın karsılıgını gosterıyorum
haaa sız emeye saygı gostermedıysenız sızın sucunuz suan sızın yaptıgınız olay tam bır cocukcadır vede nedense
yorum yapanların yuzdesı benım yuz gos olmadıgım adamlar yanı benı bılmeyen adam neden bana yorum yapsın haa
ıtemım warmı war param warmı war ozaman ben havamı yaparım abı kımsede karısamaz orda benım 2 senelık emeyım war her sıfada benım gıbı olmadıgı ıcın bırakında havamı atam warsa bunun tersını soyleyen oyunda goruselım

(walker mascherano)
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

istkvxmunise yazdı:VE ALTINI ÇİZEREK TEKRAR YAZIYORUM Kİ ANLAMAYANLAR İÇİN .. SAVAŞÇININ HASARIYAKLAŞIK OLARAK 6000'İDİ. CEYHUN ABİNİN DEDİĞİ GİBİ GÜÇLÜYÜM GÜÇ GÖSTERİSİ YAPIYORUM VAR MI FORUM KURALLARINA AYKIRI Bİ DURUM ? YOK.

MYKONS ADLI SIFATSIZ EĞER BEN GÜÇLÜYÜM DİYORSAN BÜYÜCÜ SAVAŞÇI ŞİFACI HİÇ FARKETMEZ DÜELLO'YA BEKLERİM.

ya abi cocukca ya hava atmak ıcın acılmısta o da buda abı hava atıyorum kım ne dıcek benden guclusu warsa oda atsın bız lafımızı dermıyız cok mütevazi görünmeyın ltfn kendiniz olun biraz
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Öncelikle Merhaba , tartışmak bence gereksiz. Forum kurallarında JUNON kesıp foruma foto koymak yasaktır diye bir madde yok .
Herkez istediğini yapmakta özgürdür. arkadaşta junonu kesmiş .
Arkadasları Tebrik Etmekden baska yapabılecegımız birşey yok . ,

İyi Forumlar
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
IxMykonSxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxMykonSxI »

istkvxmunise yazdı:VE ALTINI ÇİZEREK TEKRAR YAZIYORUM Kİ ANLAMAYANLAR İÇİN .. SAVAŞÇININ HASARIYAKLAŞIK OLARAK 6000'İDİ. CEYHUN ABİNİN DEDİĞİ GİBİ GÜÇLÜYÜM GÜÇ GÖSTERİSİ YAPIYORUM VAR MI FORUM KURALLARINA AYKIRI Bİ DURUM ? YOK.

her zaman ama bekle kurbandan sonra ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

IxMykonSxI yazdı:

her zaman ama bekle kurbandan sonra ;)

mascheranom ıle bende senı dört gözle bekleyeceyim
8-)
Resim
Resim

yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

StylxZorabi yazdı:
yilmaz3062 yazdı:
StylxZorabi yazdı:Öncelik sa iyi fromlar simdi konu adam acmis ve altina eklememiski ben ful zrhla girdim ve havam olsun demiyor sadece hosuan gitmis ve eklemis buraya isteyen yorum yapar istemeyen bakmadan gecer ama gördumki su yorumlardan cikartigim anlam su size havat atmak gerekiyormus helal olsun konuyu acan arkadasa esegi olmayan katira at dermis siz katir gördukce biz at sirtinda size hava atcaz havam olsun herseyim var lay lay lom alayina gider isteyene bazuka ile gider yorum istemez tak lafim kafam guzel dunya guzel cekemeyen anten taksin lig tv yide ceker :D:D:D:D
kardeş bende geçen ilk kez junon kestim hadeeee koyayım fotoları. ya gerçekten çocuksunuz yada hava amacınız bariz ortada.

Tosunum size yorum yain diyen oldumu from bu ister resim kroum ister bos acarim isine gelen bakar isine gelmeyen bakmaz yeterince aydinlik oldumu varki itemim hava atiyorum ne olmus sucmu ? oyundaki amac ne guclu olmak degilim gucluyum guc gösterisi yapiyorum okadarr ;)
forumun etik kuralları vardır. her önüne gelen kirlilik yaparsa forum asıl amacından uzaklaşır. bu kadar kibirli insanlarla muhattab olduğum için üzüldüm. tosunum falan demişsin terbiyeli ol.. karşında çocuk yok. o tosun sana bir koyarsa tosunu görürsün :)
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yilmaz3062 yazdı:
StylxZorabi yazdı:
yilmaz3062 yazdı:
StylxZorabi yazdı:Öncelik sa iyi fromlar simdi konu adam acmis ve altina eklememiski ben ful zrhla girdim ve havam olsun demiyor sadece hosuan gitmis ve eklemis buraya isteyen yorum yapar istemeyen bakmadan gecer ama gördumki su yorumlardan cikartigim anlam su size havat atmak gerekiyormus helal olsun konuyu acan arkadasa esegi olmayan katira at dermis siz katir gördukce biz at sirtinda size hava atcaz havam olsun herseyim var lay lay lom alayina gider isteyene bazuka ile gider yorum istemez tak lafim kafam guzel dunya guzel cekemeyen anten taksin lig tv yide ceker :D:D:D:D
kardeş bende geçen ilk kez junon kestim hadeeee koyayım fotoları. ya gerçekten çocuksunuz yada hava amacınız bariz ortada.

Tosunum size yorum yain diyen oldumu from bu ister resim kroum ister bos acarim isine gelen bakar isine gelmeyen bakmaz yeterince aydinlik oldumu varki itemim hava atiyorum ne olmus sucmu ? oyundaki amac ne guclu olmak degilim gucluyum guc gösterisi yapiyorum okadarr ;)
forumun etik kuralları vardır. her önüne gelen kirlilik yaparsa forum asıl amacından uzaklaşır. bu kadar kibirli insanlarla muhattab olduğum için üzüldüm. tosunum falan demişsin terbiyeli ol.. karşında çocuk yok. o tosun sana bir koyarsa tosunu görürsün :)

yaptıgın sakalar saten ıce dusurdu formu onun ıcın lutfen sus
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kabusxmaster yazdı:"Mütevazi olanı Allah yüceltir, kibirli olanı da Allah alçaltır." (Hadis-i Şerif)

Öncelikle belirteyim ki bu gereksiz konuya yazacağım son yorumumdur.Her nerede olursa olsun insanın bir nebze de olsa mütevazi göstermesi çok mu :?:Herhangi bir şey kaybedermi :?: Herkesi kendinden üstün görmek niye :?: Güç delisi olmanın ne kadar dengesiz bir düşünce olduğunu kavrayamamak ne kadar acı.Buraya yorum yapan/yapmayan kişilerin çoğunda emin olun ki bu sözde "Güç gösterisi" taslayan kişilerde olmayan bir şey var evet.Oda;AHLAK,HOŞGÖRÜ,MÜTEVAZİLİK.

Güç gösterisi yapmaya çalışıp,çevresindekileri kendisinden düşük olarak gören insanlar ne kadar aciz ki böylece saplantı bir düşünceye kapılıp,bendini;her şeyden önce kendisine olan saygısını ayaklar altına almayı yeğlediğini fark edemiyor.İşte oyun pahasına kişiliklerinin ne derece olduğunu ister istemez gösteriyorlar.

Bir konu açarken illaha ki forum kurallarına göre değerlendirme yapılacak diye bir şey yok.Eğer ki bir konu açılmış bunu "Forum kurallarına aykırı bir durum yok" bahanesiyle değil de."Kişisel ahlâk"a göre değerlendirmek daha mantıklı diye düşünüyorum.

Açık konuşmak gerekirse bu tür saçma konuların açılması halinde yorumumu kendime saklarım.Lakin;kendisini itemle,güçle kıyaslayan kişilerin,eleştiride bulunanları ne hakla aşağılayıcı anlamlar ifade etmesine kati suretle karşı çıktığım için yorumumu kendime saklamaktan çıkıp burada paylaşmayı uygun gördüm.Ama ne yazık ki değişmeyen bir gerçekte;

EŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN,GENE EŞEKTİR :!:

İyi forumlar dilerim...

ya sus allahını seversen kalp kırmayalım ılk kalbı kıran sensın mutavazılıkten bahsedıosan once yazdıklarını oku ltfn ya sacma sapan yorum yap sonra boyle yap kendını yuceltmeye calısan sensın asıl haa esse altın semer vursan gene esek ama dıyer eseklerden ayırma nedenı olabılır unurma
Resim
Resim

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön