Kötürüya bak şimdi gene haddini aşıyorsun neden olduğunu söylememe gerek yok değilmi?BadXDreaM yazdı:Kimi kast ettigini bilmiyorum . Ben Beberuhi nin sözümü hiçe sayarak sözde aile diye nitelendirilen oluşumun içindeki bir aile ferdinin sözünü hiçe sayarak yaptıgı işten Beberuhi yi sevmiyorum . sevmiyorum derken Beberuhi yi sevmiyorum Musa abiyi degil beberuhi bu işi yapamıyor . RoA da yöneticiligini sevmedigim her fırsatta eleştirdigim ama tanıdıgımda da çok sevdigim bir Mrdz vardı ömer bunu onada söylerdim yöneticiligini sevmiyorum diye onumu diyorsun merak ettim özele yazsanaSugarBoy yazdı:
Asıl anlaşamadığın kişinin kim olduğunu biliyorumki o kişi şuan RoA da bulunmasada benim çok sevdiğim bu oyunda çok zamanımı birlikte geçirdiğim reel yaşamdada tanıdığım bir arkadaşım kimseye karşı bir haksızlık içinde olacağına ben inanmıyorum.Oktay yönetici olsun daha iyi
RoA'ya dair bikaç söz!
- SugarBoy
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: RoA'ya dair bikaç söz!
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SugarBoy yazdı:Kötürüya bak şimdi gene haddini aşıyorsun neden olduğunu söylememe gerek yok değilmi?BadXDreaM yazdı:Kimi kast ettigini bilmiyorum . Ben Beberuhi nin sözümü hiçe sayarak sözde aile diye nitelendirilen oluşumun içindeki bir aile ferdinin sözünü hiçe sayarak yaptıgı işten Beberuhi yi sevmiyorum . sevmiyorum derken Beberuhi yi sevmiyorum Musa abiyi degil beberuhi bu işi yapamıyor . RoA da yöneticiligini sevmedigim her fırsatta eleştirdigim ama tanıdıgımda da çok sevdigim bir Mrdz vardı ömer bunu onada söylerdim yöneticiligini sevmiyorum diye onumu diyorsun merak ettim özele yazsanaSugarBoy yazdı:
Asıl anlaşamadığın kişinin kim olduğunu biliyorumki o kişi şuan RoA da bulunmasada benim çok sevdiğim bu oyunda çok zamanımı birlikte geçirdiğim reel yaşamdada tanıdığım bir arkadaşım kimseye karşı bir haksızlık içinde olacağına ben inanmıyorum.Oktay yönetici olsun daha iyi
Muhattap olma Bırak takılsın
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
koturuya atliyor ama roayi dağitmiyor huseyin senin gibikFygFb yazdı:Arkadaşım RoA denilen her muhabbete neden atlayıp bizleri sinir hastası etmeye büyük çaba harcarsın ki ?
Sen daha önemli işlerine vakit ayır bırak RoA ' yı felan ...
Erolcigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
VatanXLydeR yazdı:SugarBoy yazdı:Kötürüya bak şimdi gene haddini aşıyorsun neden olduğunu söylememe gerek yok değilmi?BadXDreaM yazdı:Kimi kast ettigini bilmiyorum . Ben Beberuhi nin sözümü hiçe sayarak sözde aile diye nitelendirilen oluşumun içindeki bir aile ferdinin sözünü hiçe sayarak yaptıgı işten Beberuhi yi sevmiyorum . sevmiyorum derken Beberuhi yi sevmiyorum Musa abiyi degil beberuhi bu işi yapamıyor . RoA da yöneticiligini sevmedigim her fırsatta eleştirdigim ama tanıdıgımda da çok sevdigim bir Mrdz vardı ömer bunu onada söylerdim yöneticiligini sevmiyorum diye onumu diyorsun merak ettim özele yazsanaSugarBoy yazdı:
Muhattap olma Bırak takılsın![]()
İşte bak gelde dellenme
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Raiders Of Anatolia
STRAZBOURG yazdı:koturuya atliyor ama roayi dağitmiyor huseyin senin gibikFygFb yazdı:Arkadaşım RoA denilen her muhabbete neden atlayıp bizleri sinir hastası etmeye büyük çaba harcarsın ki ?
Erolcigdem
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
kFygFb yazdı:STRAZBOURG yazdı:koturuya atliyor ama roayi dağitmiyor huseyin senin gibikFygFb yazdı:Arkadaşım RoA denilen her muhabbete neden atlayıp bizleri sinir hastası etmeye büyük çaba harcarsın ki ?
ErolcigdemBilmediğiniz konularda lütfen yorum yapmayın
Bilmedigi konu nedir veya bilmedikleri açıklaki bilsinler
kötürüya
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Lütfen artık su tartısmaları bıraksanız diyorum Sizin gibi deyerli insanların böyle bir ortamda aynı safta olması gerekmesi varken siz birbirinizi yiyosunuz ayıp ya Malsefki ErolCigdem e ilk defa katılıyorum dedigi lafta
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tartışmalarınızı başka bir platforma taşıyarak konuya devam edebilirsiniz. Bunun için forum özel mesaj özelliğini kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
Konu kilitlenmemiş.TurkDragon yazdı:Tartışmalarınızı başka bir platforma taşıyarak konuya devam edebilirsiniz. Bunun için forum özel mesaj özelliğini kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Bilmediğım konularmi,of ya huseyin konuştukça batıyorsun..kFygFb yazdı:STRAZBOURG yazdı:koturuya atliyor ama roayi dağitmiyor huseyin senin gibikFygFb yazdı:Arkadaşım RoA denilen her muhabbete neden atlayıp bizleri sinir hastası etmeye büyük çaba harcarsın ki ?
ErolcigdemBilmediğiniz konularda lütfen yorum yapmayın
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem