ağlamak istiyorum mal dediğim için 3 gün susturma yiyorum nerde bu devlet nerde bu adalet valla bu oyun yetkililerinin bana garezi var sa diyen bi adama as desem gene susturcaklar valla
MORDuMan yazdı:ağlamak istiyorum mal dediğim için 3 gün susturma yiyorum nerde bu devlet nerde bu adalet valla bu oyun yetkililerinin bana garezi var sa diyen bi adama as desem gene susturcaklar valla
maL :mrgreen:
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
MORDuMan yazdı:ağlamak istiyorum mal dediğim için 3 gün susturma yiyorum nerde bu devlet nerde bu adalet valla bu oyun yetkililerinin bana garezi var sa diyen bi adama as desem gene susturcaklar valla
ya olm harbi diyorum bak mal dediğim için susturuldum bune perhiz bune lahana turşusu lan
ya olm harbi diyorum bak mal dediğim için susturuldum bune perhiz bune lahana turşusu lan
:mrgreen: araya gitmişin :geek: :mrgreen:
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!