Üretim puanları 0 lanma duyurusunu oku. bünyene aldığın reçete çarda durur ama üretmek için gerekli üretim sınıfına vermen lazım puan !HKitmir yazdı:Daha sonradan Üretim puanlarını sıfırlamış olabilir!DoGanSarLi yazdı:Saçmalamayın. Eskiden Şahaser üretmek için 49 vermemiz gerekiyordu. Oyuncular itiraz edince bu sayı 1'e düştü. Şimdi Şahaser üretmek için aldığının reçeteninÜretim veya Toplama Puanında en az 1 olması gerekiyor.Jarule yazdı:Gerekmiyor Git Rüstemden Reçeteyi Al Sağ Tıkla Benim Sarrafım 28 Puan Sarraf İçin olan Reçeteden Aldım Sağ Tıkladım Üretim Penceresinde Orada Görünüyor Sende DeneyebilirsinDoGanSarLi yazdı:Sayın GM'ler...
İlgili kişinin yalan söylediği çok açıktır. Öyleki Reçeteyi Silahtar bölümünde basıyor ancak bakınız Silahtar bölümünde hiç puan yok yani 0. En az 1 puan olması gerekmez midir?
Saygılarımla...
Gittii Gitti Canım Ashab Boşa Gitti Gitti 400 M
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Gittii Gitti Canım Ashab Boşa Gitti Gitti 400 M

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

geçmiş olsun
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Bi açıklama yaparak noktayı koyayım. Ashab-ı Kehf reçetesini ''Madenci''ler için üretim reçetesini alsa bile yuttuğunda ''Silahtar''da görünmektedir.Canceazi yazdı:Üretim puanları 0 lanma duyurusunu oku. bünyene aldığın reçete çarda durur ama üretmek için gerekli üretim sınıfına vermen lazım puan !HKitmir yazdı:Daha sonradan Üretim puanlarını sıfırlamış olabilir!DoGanSarLi yazdı:Saçmalamayın. Eskiden Şahaser üretmek için 49 vermemiz gerekiyordu. Oyuncular itiraz edince bu sayı 1'e düştü. Şimdi Şahaser üretmek için aldığının reçeteninÜretim veya Toplama Puanında en az 1 olması gerekiyor.Jarule yazdı:Gerekmiyor Git Rüstemden Reçeteyi Al Sağ Tıkla Benim Sarrafım 28 Puan Sarraf İçin olan Reçeteden Aldım Sağ Tıkladım Üretim Penceresinde Orada Görünüyor Sende DeneyebilirsinDoGanSarLi yazdı:Sayın GM'ler...
İlgili kişinin yalan söylediği çok açıktır. Öyleki Reçeteyi Silahtar bölümünde basıyor ancak bakınız Silahtar bölümünde hiç puan yok yani 0. En az 1 puan olması gerekmez midir?
Saygılarımla...
BEYAZATLI
SINCE BETA
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun umarım bi çaresini bulurlar
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Geçmiş olsun.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..