ORADAYDIM.
Sancak sunucusunda az önce gözlerimle gördm İFLİS in yerde yatışını.
Tebrikler Yeniçerixdadawa... Tebrikler Yeniçerixwolf...
Contrax
İfliss 2 şifacı ile kesildi 07.01.2010 22:32
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İfliss 2 şifacı ile kesildi 07.01.2010 22:32
biliyorum devava yapar
ESKİKRAL ESKİKRALL
ALLAH HERKEZE HER ACIYI VERSİN AMA AŞK ACISINI VERMESİN
SEVENE BİN CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA.................
ESKİKRAL ESKİKRALL
ALLAH HERKEZE HER ACIYI VERSİN AMA AŞK ACISINI VERMESİN
SEVENE BİN CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA.................
Resim cektim biraz uzakta duruyordm ama kesenler ve kestikleri şey aşikar:) Şimdi foruma yüklüyorum
konu için teşekkürler kardeşim kestik doğruyu sölüyorsun videoyada çektik arkadan hani ispat die sesler gelmesin die ispatımızıda hazırladık video biraz uzun ve boyutu çok büyük bunu harmanlayıp upload edeceğim fazla meran uyandırmaması için videoda edit yapmıcam sadece hızlandıracağım ve upload edeceyim hmn hmn 10 dk. yaparım çünkü 1 saat sürdü sanırım kesmesi çok hatamız oldu ama telafi ettik ayrıca Cyberxeddy e de teşekkürler arada can falan bastı saolsun ama videoda anlaşılacakdır herşey büyük roller

________________________________________________________________________________
merakla bekliyorm Davut kardeşm iflisin canı 90 flndı ben geldigimde en baştan izlemek isterim.
Başarılarınızın devamını dilerim! Bir sonraki hedefinizi sorcam ama kesebileceginiz başka bişey kalmadı sanırım ifliss le nirvanaya ulaştınız zaten:)
Başarılarınızın devamını dilerim! Bir sonraki hedefinizi sorcam ama kesebileceginiz başka bişey kalmadı sanırım ifliss le nirvanaya ulaştınız zaten:)
var bir hedefimiz kardeşim bu seferki hedef kalkan g. indirmek olacak hmde yerin dibine sokmak olacak öle bişi yapıcam ki yüzleri kalmıcak

________________________________________________________________________________
size sonuna kadar hep destek tam destek benden...
Buarada az önce, bu rekorda önemli rol oynayan çok sevdiğim oyun arkadaşm Cyberxeddy 'yi tebrik etmei unuttum.
Kardeş eddy:) seni de tebrik ederim...
Buarada az önce, bu rekorda önemli rol oynayan çok sevdiğim oyun arkadaşm Cyberxeddy 'yi tebrik etmei unuttum.
Kardeş eddy:) seni de tebrik ederim...
Hiç şaşırmadım :lol: hani birlikte kesicektik davut ben gidince bulmuşsun yerime birini @ :lol: tebrikler gerçektende.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...