İçeri gir bak hak veriçeksin emin ol ...xD

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Swiadectwo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İçeri gir bak hak veriçeksin emin ol ...xD

Mesaj gönderen Swiadectwo »

y
adresbu yazdı:
Swiadectwo yazdı:degerlendirmiyolar bide yaw ...xD böle önemli bir konu degerlendirilmezmi :twisted: :twisted: :twisted:
Haklısın KaRDeş ßen ßöyle Piyasanın :D ;) 60 Mye ECel Yaptı ARkadaş Bundan 7 8 Ay önce ßen

180 Mye Ürettim 80 Mye Ejder ÜREten Var Şimdi 500 M :D ßu Durum Ne Zaman Düzelır ki Acaba :))

Walla düzelecege benzemiyor... :evil: :evil: :evil: :twisted:
Sunucu:Eminönü
Klan:Lodos
Rütbe:2 Yıldız
Küfür seviyesi:yüksek
Komedi:Yüksek
Saygı:Yüksek

Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Swiadectwo yazdı:y
adresbu yazdı:
Swiadectwo yazdı:degerlendirmiyolar bide yaw ...xD böle önemli bir konu degerlendirilmezmi :twisted: :twisted: :twisted:
Haklısın KaRDeş ßen ßöyle Piyasanın :D ;) 60 Mye ECel Yaptı ARkadaş Bundan 7 8 Ay önce ßen

180 Mye Ürettim 80 Mye Ejder ÜREten Var Şimdi 500 M :D ßu Durum Ne Zaman Düzelır ki Acaba :))

Walla düzelecege benzemiyor... :evil: :evil: :evil: :twisted:

ZaTen Millet Sıkıldı Oyundna KAç Arkadasım ya ßaska oyuna yada Reel Hayatına döndu :D ßi ßen

ßırakamadım :D Yenı LWL ler gelse ßarı de Ejder Ecel çöp olsa Hem ÇAr kasıoruz Derken Vakıt Geçer Oyun ßi 4 Ay

kadar ßi Sürede dolu oluR.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Benim bir arkadaşım Ordinaryus 60m ye üretmiş ejderi :) Krospowerrr(Emre) ye sordum dediki ilerde bence ejderler ucuzlucak. İnşallah öyle olur :)
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

XxxChesTeRxxX yazdı:Benim bir arkadaşım Ordinaryus 60m ye üretmiş ejderi :) Krospowerrr(Emre) ye sordum dediki ilerde bence ejderler ucuzlucak. İnşallah öyle olur :)
Evet ucuzlayacak.Ama neden ucuzlayacak diye sordunmu :D
Yeni bölgelerle nasıl savşçıların bir çogu değersiz hale geldi ileride yeni bölgelrede büyücü aynı duruma düşecek.Ejderler görün 100m e üretilecek ama artık boş.İş işten geçmiş olacak.üretsen bile boş kalacaksın.Her şaheserin bir zamanı vardır.Şimdi Ejder in zamanı.Üretibilirsek zevkini bu zamanda alırız ama üretemezsek , büyücülerin değerii bittiği zaman üretirsek şu anki savaşçıalr durumuna düşeriz. :)

;)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Benim bir arkadaşım Ordinaryus 60m ye üretmiş ejderi :) Krospowerrr(Emre) ye sordum dediki ilerde bence ejderler ucuzlucak. İnşallah öyle olur :)
Evet ucuzlayacak.Ama neden ucuzlayacak diye sordunmu :D
Yeni bölgelerle nasıl savşçıların bir çogu değersiz hale geldi ileride yeni bölgelrede büyücü aynı duruma düşecek.Ejderler görün 100m e üretilecek ama artık boş.İş işten geçmiş olacak.üretsen bile boş kalacaksın.Her şaheserin bir zamanı vardır.Şimdi Ejder in zamanı.Üretibilirsek zevkini bu zamanda alırız ama üretemezsek , büyücülerin değerii bittiği zaman üretirsek şu anki savaşçıalr durumuna düşeriz. :)

;)

Ejder Ecel LAtıf Asab ßunların Hiç ßiri 59 LwL Geldiginde ßile Çöp olmaz ;) olamaz .. Şimdiki gißi

Düşün 38 lwl Dogru akım İtem Nasıl 49 DA işliyorsa 49 LWl Ejderde 59 Lwl ÇArda İşleYecekTiR. MilletiN pAraSı ßoşamı Gİtsin ;)
Kullanıcı avatarı
Swiadectwo
İskele Babası
İskele Babası

Yeni bölgeler gelince zaten Elektirik hasarlar çöp olaçaq bundan eminim ...xD Krospower a da slm söle emre de az #@!? deil...xD :lol: :lol: :lol: :twisted:

Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Swiadectwo yazdı:Yeni bölgeler gelince zaten Elektirik hasarlar çöp olaçaq bundan eminim ...xD Krospower a da slm söle emre de az #@!? deil...xD :lol: :lol: :lol: :twisted:
Söylerim =). Çemberlitaş ta elektrik işlemeyecek bence çünki çemberlitaş itemlerinde direnç elektrik yazıyor :shock: Belki öle olcak ben bi alternatörleri tamamlıyınca fevziye geçicem+ Kons.
Kullanıcı avatarı
Swiadectwo
İskele Babası
İskele Babası

XxxChesTeRxxX yazdı:
Swiadectwo yazdı:Yeni bölgeler gelince zaten Elektirik hasarlar çöp olaçaq bundan eminim ...xD Krospower a da slm söle emre de az #@!? deil...xD :lol: :lol: :lol: :twisted:
Söylerim =). Çemberlitaş ta elektrik işlemeyecek bence çünki çemberlitaş itemlerinde direnç elektrik yazıyor :shock: Belki öle olcak ben bi alternatörleri tamamlıyınca fevziye geçicem+ Kons.

Bunları ben 4 ay önçe ögrendim millet azatları alıyo ama mallıq yapıyo fiziksele döneçekler hepsi ...xD :lol: :lol: :lol: :twisted:

Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Swiadectwo yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:

Bunları ben 4 ay önçe ögrendim millet azatları alıyo ama mallıq yapıyo fiziksele döneçekler hepsi ...xD :lol: :lol: :lol: :twisted:
Aynen bakıyorum Zırhı,Ejderi olanlar Meteorit+Buz+Kons yapmışlar bende olcam öyle :idea:
Kullanıcı avatarı
Sparow
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Dıstrıct Area

Mesaj gönderen Sparow »

18 mavı topaz ne ara 360 m ye Çıktı .

“Genel Sohbet” sayfasına dön