DEV Orti alkışlıyorum seni cok güzel oldu....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

DEV Orti alkışlıyorum seni cok güzel oldu....

Mesaj gönderen kerim73 »

Buyrun beyler bu foto herşeyi acıklıyor...
Bu foto da belki birşey anlamayabilirsiniz. Ancak biz şikayetlerimizi dile getirdik ve yaptıklarının yanlış olduklarını belirttik yapamıyorsanız da beceriksizlik örneğisiniz dedik. Daha sonra o zaman beni dinlemek zorunda değilsin felan dedi ben de dedim o zaman git dedim. Bu sefer de biz e.ö de savaşırken beni komutan a yolladı ancak grubum mısırda idi ve bu yaptığına karşılık bölgeden bu yaptığın adamlık diil dedim. Ve ardından yapılan haksızlık buyrun...

Resim

Ve ardından EFTELYAM da dedi senin buna hakkın yoq ardından ise EFTELYAM a da susturma verilmiştir.. İşte sizin göremediğiniz gercekler bu elimizde olmayan şeyler diolar ancak keyiflerine göre istediklerini yapabilme hakkı tanıyorlar.
Tekrar söylüorum Bizim size yedirdiğimiz paralar haram olsun...
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
EFTELYAM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: DEV Orti alkışlıyorum seni cok güzel oldu....

Mesaj gönderen EFTELYAM »

Gm Orti benide Aynı Anda Susturdun Özel Kendi Şahsi Meselelerin İçin Adam Susturamazsın Soru Soruyorduk Turkxşifa Susturdun Ben Ayıp Adam Olamamşsın Dedim Benide SUsturdun Soru Sormayalım Mı Yonetim Kurulundan Ceza İstiyoruz Gm Orti Ye
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Annemize , Bacımıza , Kardeslerimize Küfredilince karşı tarafın aldığı ceza : 3 gün susturulma.

Dev Orti ye Adam değil sin söyleyince alınan ceza : 3 gün susturulma .

Alkışlıyorum ...

Haram olsun kazandığın onca kişinin hakkı.
kanka2773
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kanka2773 »

Kerim Foto Almayı Unuttum Yoksa Bende Koyardım Foto...
Orda Gerçekten Kişisel Meselesi Yaparak Verdiği Sorulara Cevap Veremediği İçin Komutana Ardından Susturulma Atmıştır Orti
Malesef İkv Yönetimi Destek Takımı Olarakta Adlandırdıgımız Kişi Alımlarında Dikkatli ve Seçiçi Olmayıp İşte Böle Kişilerin İstediği Kişiye İstediği Zaman Susturulma Işınlama Gibi Özellikler Verip Bunu Fırsat Bilen Bazı Kişiler İse Görevini :arrow: Suistimal Ediyor :evil: . Ne Diyelim Alkış...
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

Faşist Bİr Yönetim Bicimi Sergiliyor.Orti. Kısısel Bi sucmala Yaptıgım nedeniyle 1 Hafta Forum hesapım BLOKLANA Bİlir.Ama Bir DEV Kişisel Duygularıyla Hisleriyle Kimseyi Susturma Yetkisi YOktur..
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Karşindaki senin asker arkadaşin değil biraz daha saygili olman lazim ben onun yerinde olsam sana 1 hafta sus atardim

Ayrica şikayetlerinizi forume değil Ikv destek / Itiraz bolumune etmen lazim.

EROLCIGDEM
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Keyfine göre verilen ceza yı destekliyorsanız Yalakalık icin Erolciğdem e ulaşınız.

Asker arakdaşın değil demişsin. Nerden biliyorsun o benden kücük olup olmadığını hangi hakla ben ona kendimden daha üstün görüp onun bana saygılı olmadıgı bir ortamda ben ona saygılı olayım. Bunu göz önüne alarak cevabına ver .
Saygı meselesi karşılıklı gercekleşir. Tabi ben de sizin gibi yalakalık etseydim ORTİ nin Hoşuna giderdi muhabbet koyulaşabilirdi. Ancak ben bu oyunda tekrar gözden gecirilmesi gereken şeyleri söylediğimde Destek e mesaj yollayınız. Destek e yollanan mesajlar karşılık bulmayınca ben ne anlayacağım o mesajlardan ?
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

Siz İnsan Gibi Konuşun Oda İnsan Gibi Davransın GM lere YÖNETİME hiç bi şekilde yüklenmeye hakkınız yok hem sizden yaşça büyükler hemde sizin yapamıycanız sizin bişe bilmediniz şeyleri yapıyolar siz anca junon kesin zırh düşürün o zırhları bölgeleri kimler yapıyo sanıyosuz sizin gibi nankörler olmaz olsun yeni bölgeler yeni silahlar yeni şeyler gelsin diye bi tarafınızı yırtıyosunuz sonra getirenlere hakaret ediyosunz... Hadi bakalım hodri meydan Çıkın istedinizi yazın istediniz yere kaybeden siz olucaksınız yine acaba devlik sizin gibi soytarıların eline verilse nolurdu çok merak ediyorum.... YÖNETİME getirilen [DEV]-[GM]-[TT] bunlar yoldan geçen insanlar deil bunlar sevilen sayılan saygı duyulan kişiler siz bunları anlayamazsınız kafanız basmıyo anca siz yeni şeyler gelsin die yalvardınız yönetime hakaret edin nankörler...

Susturmaya gelince küfür küfürdür bunun ilk susturulması 3 günden başlar ileri ve aşırıya kaçarsanız bu katlanırr ...

Din *** ırk ayrımı ***Siyaset***Çar Alıp Satma*** Bann sebebidir....

Herhangi bi küfür ne olursa olsun susturma sebebidirr....
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Küfür küfürdür diorsun da ortada küfür mü var ?? soruorum sana sanırım okumadan balıklama atlamıssın konuya ?
Kullanıcı avatarı
Laraxxcroft
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Laraxxcroft »

adam gibi konuşmamış olabilir ama yınede böyle ıkı kısıyıde kendı keyfı ıcın susturma hakkı yok dev olmus dıye herkesı kendı keyfıne göre susturma hakkı yok .
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...=(((

Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön