Öncelikle Selamın aleyküm Arkadaşlar.
Arkadaşın Konusunu okuyordum aklıma bir fikir uyandı sizlere'de aktarmak istiyorum.Belki ikv yönetimi Tarafından bi uyarlılığa girer.
Arkadaşlar Pazar Değilde Açık arttırma Olsa Mesela Mısır Çarşısının içine Bi Yer kurulsa Bizde Ordan Baksak Mesela 20 m'den başlasın yücelen ayakkabı İstediğimiz sayıda arttırma Şansımız olabilir.Bazı uyanık arkadaşlar Olur belki son saniye'de yükselticek buda yazarken aklıma geldi.Bunun için'de Açık arttırma'ya koyan kişinin Belirlediği Zaman Vakitleri İçerisinde Olabilir.Sadece o koyan oyuncu bilicek başka kimse bilmiycek.Böle bişey olabilir yani Çok'da güzel olur.
Açık Arttırma
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Açık Arttırma
CoBaiN wazzup
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
Re: Açık Arttırma
bu benim yorumum mu ?

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
Hayır.Yani senden görmedim ben genelde Konu'yu açan kişinin yazmış olduğu metine bakıp cevabımı veririm.Yani sende böyle bişey yazmış olabilirsin ama alıntı yapmadığıma Emin olabilirsin.
Senden görseydim emin ol konu açmazdım.
Senden görseydim emin ol konu açmazdım.
CoBaiN wazzup
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
leviathan yazdı:bi oyunda açık arttırma vardı o çok hoşuma gitti..bi npc var açık arttırmacı die..ister tek fiyattan koyuyorsun eşyayı istersen açık arttırmaya sunuyorsun..mesela atıorum koyuyorsun yücelen savaşçı ceketi fiyat diosun 20milyon hemen al fiyatı 30 milyon diosun mesela..her oyuncu 20m dan arttırabiliyor..ve süresi var kısa vade uzun vade orta vade diye sanırım 2 gün uzun 1 gün orta 12 saat kısa böyle bişi olması lazım. bu sistem çok hoşuma gitmişti

- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
Bu gladiatus olmasın Ordan esinlendik galiba 2'mizde.İnternet üzerinden oynanılıyodu adıda Gladiatus dimi tam olarak ?leviathan yazdı:leviathan yazdı:bi oyunda açık arttırma vardı o çok hoşuma gitti..bi npc var açık arttırmacı die..ister tek fiyattan koyuyorsun eşyayı istersen açık arttırmaya sunuyorsun..mesela atıorum koyuyorsun yücelen savaşçı ceketi fiyat diosun 20milyon hemen al fiyatı 30 milyon diosun mesela..her oyuncu 20m dan arttırabiliyor..ve süresi var kısa vade uzun vade orta vade diye sanırım 2 gün uzun 1 gün orta 12 saat kısa böyle bişi olması lazım. bu sistem çok hoşuma gitmişti
En son eRaGorn tarafından 06 Kas 2010 18:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
CoBaiN wazzup
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
hayır benim dediğim başka bi oyun
oyun ismi vermeyelim de.reklama girmesin

- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
Aynı sistem Söylediğim oyundada vardı.Ama seninkinden alıntı yapmadım gerçekten
CoBaiN wazzup
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
ben tam yorumumu hatırlamadım da ondan geçmişten baktım da benzer olduğunu gördüm ben ceket demişim sen başka bişi
olabilir bence gayet hoş bi sistem.. her zaman oyunda olman gerekmiyor itemi satabilmek için koyuyorsun açık arttırmaya 2 günlük mesela satınca kasaya gidio para gidip ordan alıosun 

- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
Para Kasaya BONO olarak Gitse daha güzel olur
Yeni bir fikir daha çıktı
Yeni bir fikir daha çıktı
CoBaiN wazzup
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
bonoları neden kaldırmışlardı ben gerekçesini bilmiyorum.. :S bug dan yararlanıp kasayı full bono ile dolduranlar mı wardı ondanmıydı ne :S ama olabilir tabi..