Eskiler!!
Re: Eskiler!!
Gereksiz bi konu!
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Hahah niye yorum yaptın o zaman yeğenPerfect yazdı:Gereksiz bi konu!

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Ben oyunda Kendim i görmek isterdim...
Kodadıxdevrim
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Ormazd yazdı:Ben oyunda Kendim i görmek isterdim...Kodadıxdevrim
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
FERHATBEYy yazdı:bni brak sn kmsnGetto yazdı:Ben benim sen kimsin
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Kskxmage 5 Relax 0 ... Choosenx lerden biriside hakemdi unutmamışsındır acısı dilini yakıyor deme 
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
xD avel bu cocuq ya tam tersi oldu ben yendm 5*0 adam avel dagılın beyler :mrgreen:Kskxmage yazdı:Kskxmage 5 Relax 0 ... Choosenx lerden biriside hakemdi unutmamışsındır acısı dilini yakıyor deme
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Meran ilk açıldığında oyununda en kıl olduğum adam relaxefendy idi.
Çok geveze idi ağzı durmazdı bölgeden.(Hiç değişmemiş)
Tabi meran da ilk susturulan kişi de o idi. Sonra bölgeden herkesden özürdileyince GM de affetti de açtı cezasını sonra duruldu biraz
Birkaç ay sonra bir sürü dengesiz geldi merana ve relax ı melek zanneder olduk.
He bir de hatırlatma Ferhat o zamanda aynadan cep telefonu ile kendi resmini çekip foruma koyardın hala değişmemşsin
Tek fark artık sakalların da var
Hafızam çok iyidir bu arada.
Bir hatırlatma da Deliormanlı Kaliptonun büyücüsü idi Kalipto savaşçısını açınca onu tamamen bıraktı.Yeraltı açıldığı sıralarda ben onu bir hatasından dolayı loncadan çıkardım o zamandan beri de Meran da görmedim Kaliptoyu.(Mert'i)
Şimdilerde işten başımı kaldırcak zamanım yok arada zamanım oluyor ama dinlenmek daha cazip geliyo.
Eskiden 6 kişiyi bir bölgeye sokup soyutlamak yoktu oyunda herkes aynı yetenekleri ve aynı itemleri kullanmazdı taktik yapabiliyordun ve oyunda eğlenmek dinlenmek gibi geliyordu şimdi ise yorucu görünüyor sadece.Kısacası eskiden sadece eski İKV yi görmek isterdim Dostlarım zaten hep yanımda istediğm zaman görebiliyorum çünkü.
Çok geveze idi ağzı durmazdı bölgeden.(Hiç değişmemiş)
Tabi meran da ilk susturulan kişi de o idi. Sonra bölgeden herkesden özürdileyince GM de affetti de açtı cezasını sonra duruldu biraz
Birkaç ay sonra bir sürü dengesiz geldi merana ve relax ı melek zanneder olduk.
He bir de hatırlatma Ferhat o zamanda aynadan cep telefonu ile kendi resmini çekip foruma koyardın hala değişmemşsin
Bir hatırlatma da Deliormanlı Kaliptonun büyücüsü idi Kalipto savaşçısını açınca onu tamamen bıraktı.Yeraltı açıldığı sıralarda ben onu bir hatasından dolayı loncadan çıkardım o zamandan beri de Meran da görmedim Kaliptoyu.(Mert'i)
Şimdilerde işten başımı kaldırcak zamanım yok arada zamanım oluyor ama dinlenmek daha cazip geliyo.
Eskiden 6 kişiyi bir bölgeye sokup soyutlamak yoktu oyunda herkes aynı yetenekleri ve aynı itemleri kullanmazdı taktik yapabiliyordun ve oyunda eğlenmek dinlenmek gibi geliyordu şimdi ise yorucu görünüyor sadece.Kısacası eskiden sadece eski İKV yi görmek isterdim Dostlarım zaten hep yanımda istediğm zaman görebiliyorum çünkü.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
eskiden daha güzeldi be karakürke kaç grup giderdik 30-35 ken cevriye için ebuhan abiden yardım isterdik
ne günlerdi be meteorda bi arz kalesinin dibine bi lodos bölgesine gidip gelirdik bi arzlar bastırıyodu bi biz(((LODOSLAR))) açıkçası tüm Alayına loncasının geri gelmesini isterdim Gitarist vardı hala oyundamı bilmem çok iyi bi arkadaşdır güvenilcek 3-5 İNSANDAN biri İvangoncarovla az kapışmadım
Sahilgüvenlik vardı tam hatırlamıyorum onlada az tartışıp kapışmadım
Kholpalar arz olarak az bela olmadılar başımıza xD Silencedevil vardı Siper vardı Sinexas vardı nerde yav şimdi onlar gibi oyuncular
Lodoslarla eminönünde arzların bölgesini basmıştık sonra meteordaki kaleye girip arz tüccarı kestik gözlük düşer diye hiç bişey düşmemişti ve çok iyi hatırlıyorum ben handana çıktım((DERKEN ÇİFTEYLE VURULACAK MESAFEYE ÇIKTIM)) çifteyle 1 tane ateş ettiğimi hatırlıyorum hemde çok iyi hatırlıyorum zar zor şifa kaldırırdı ben koşardım şifa kaldırırdı ben koşardım öyle 1 dk da bir değildi kaldırma 1-2 saniyede bir kaldırıyodu oyunu özledim ama eski halini şimdi yeniden başlasan 49 a kadar kas babam kas kendimi oyunda yeniden görmek isterdim bide Karabayırlı vardı Sonra Tskxsubay olarak yeni karakter açtı sanırım((((İYİ ARKADAŞDIK BİRBİRİMİZİN ŞİFRESİNİ BİLİRDİK)))) onun karakterini biri soymuştu benimkide benden şüphelenip benim karakterimi silmişti sonra bende onunkini sildim sonra yeniden başladım oda başlamış Tskxsubay olarak yniden bşlamış sadece bir tek Kskxrambo PiÇİNİN DÖNMESİNİ İSTEMEZDİM KARAKTERİMİ SOYUNCA OYUNU BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM .49 gelmemişti Alman Dış ve Alman ok ucu karışımı Hedef gözlük karakterim vardı ama kardeşim şifreyi verince Kskxrambo soydu #@!? işte neyse hepinize iyi akşamlar ((((NERDE ESKİ İKV NERDE ŞİMDİKİ İKV ESKİDEN Bİ ZEVKİ VARDI EN AZINDAN ŞİMDİ 0))