Sa arkadaşLar.
Bir kaç saniyenizi bu bilgilendirmeyi okumak için ayırınız. Arkadaşlar son zamanlar fake forum hesaplarının yanı sıra birde fake Facebook hesabı çıktı. Evet Ucube Esen adlı Facebook hesabı bana ait değildir. Kendisi çakmadır. Bugün bana oyunda olanlar sordu seninmi bu hesap. Bana kesinlikle ait değildir. Oyundaki arkadaşları ekleyip ben gibi tanıtıyor küfür falan ediyormuş. Lütfen dikkatli olun.
Burdan o kişiye söylüyorum kimle dans ettiğini iyi öğren ziraa sonuçlarına fena katlanırsın.
İyi forumlar.
Ucube Esen AdLı Facebook hesabı Hakkında...!
Ucube Esen AdLı Facebook hesabı Hakkında...!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Re: Ucube Esen AdLı Facebook hesabı Hakkında...!
HaLa bu hesabın bana ait oLduğu sanıLmakta... Bu yuzden GunceL tutuyorum kusura bakmayın.
Ucube esen adLı facebook hesabı çakmadır. Kesinlikle benimle alakası yoktur. Tüm sancak halkının bilgisine...
Ucube esen adLı facebook hesabı çakmadır. Kesinlikle benimle alakası yoktur. Tüm sancak halkının bilgisine...
נσкєя
- NarkozxTurka
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Senin Amacın Kendini Önemli Biriymişsin Gibi Göstermek Şuan Kişisel Reklam Yapıyosun Forumla Facebook ne Alaka Anlamadım Oyunla İlgisi ney Facebook Üyeliğinin?

NarkozxTurka yazdı:Senin Amacın Kendini Önemli Biriymişsin Gibi Göstermek Şuan Kişisel Reklam Yapıyosun Forumla Facebook ne Alaka Anlamadım Oyunla İlgisi ney Facebook Üyeliğinin?
5 Yas zekaya sahıp ınsanların anlayabılecegı bır konu degıl arkadas kafanı yorma sen
נσкєя
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Banada sövdü faceden sendne bi farkı yok orası kesin xD

Byefsane yazdı:Banada sövdü faceden sendne bi farkı yok orası kesin xD
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Sana söwüyosa doğru yoLdaymş demekki çocuk :mrgreen: :mrgreen:Byefsane yazdı:Banada sövdü faceden sendne bi farkı yok orası kesin xD
נσкєя
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
velet şoker
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
Ucube yazdı:Sana söwüyosa doğru yoLdaymş demekki çocuk :mrgreen: :mrgreen:Byefsane yazdı:Banada sövdü faceden sendne bi farkı yok orası kesin xD
He tabi sende onun yolundasın yani buraya o benm hesap değil diye konu açma xD oda sen sayılır xD