Para ve itemler uçtu...
Para ve itemler uçtu...
iyi günler dün gece saat 00:30 a kadar oyundaydım itemlerimi satmak icin çantama almıştım bir kaç parça item sattım 37 m para oldu çantada çıktım oyundan sabah girdigimde cantadaki kalan itemler ve 37 m para yok olmuştu şifremi 2. bir şahıs kesinlikle bilmiyor. bilgisayarımda keyloger wb. sifre çalmak için kullanılan programda yok sürekli banka işlemlerinde kullanıyorum ve sadece çantadaki itemler gitmiş üstümde kalan eldivenle asa oldugu gibi duruyor. Destege mail attım ancak ordan cevap gelene kadar sabır etmek biraz zor daha hızlı bir şekilde cevap verirseniz memnun olurum.
Re: Para ve itemler uçtu...
Gelmez mi geri ?
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Sanmam..ryban yazdı:Gelmez mi geri ?
olur mu öyle şey vardır bi yoluXxDeLiKRaLxX yazdı:Sanmam..ryban yazdı:Gelmez mi geri ?
Güncel...
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
alt f4 le alakası yok.aynı olay benımde başıma geldi.zırhı 3 ay once almıstım ama 1 hafta önce kayboldu.
kleşe bi cümle olucak ama desteğe mail at (gelmiyeceğini bildiğim için hiç atmasan gene aynı sonuç)
kleşe bi cümle olucak ama desteğe mail at (gelmiyeceğini bildiğim için hiç atmasan gene aynı sonuç)
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Alt+f4 ile alakalı...Suskunjackal yazdı:alt f4 le alakası yok.aynı olay benımde başıma geldi.zırhı 3 ay once almıstım ama 1 hafta önce kayboldu.
Bazen Alt+f4 çekince karakter kaydolmuyor...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...