İyi Bir Program ve Yazılımda Olması Gerektiği Gibi " İstanbul Kıyamet Vakti "nde de Genişletilebilme Özelliği Mevcut , Ve Oyun İlerletildikçe Farklı Değişimlere Maruz Kalmak Zorunda . Eskiler Belki Güzeldi , Fakat Hala Eski Günlerde Oynuyor Olsaydık İnanın Suanki Oyuncu Kaybının 2 Katı Oyuncu Kaybı Yaşanmıştı . .
Yalnışlarını Düzelteyim . . ; * benim gördüğüm kasan büyücü sayısı 5 6 kişiydi. (İmzaxtarquin Jeologx Korkusuzxxbüyücü Xaeon Wizards >> Bunun Dısında Bir Çok Büyücü Vardı !!!
* böyle karizma alma satma ya da 25 lwl çarlarla naylon yapma hiç yoktu. klasik meteorda savaşarak kp kasardık >> Hayli Büyük Gayretlerle Naylon Yapanlar Vardı !!
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
XxXszrXxX yazdı:İyi Bir Program ve Yazılımda Olması Gerektiği Gibi " İstanbul Kıyamet Vakti "nde de Genişletilebilme Özelliği Mevcut , Ve Oyun İlerletildikçe Farklı Değişimlere Maruz Kalmak Zorunda . Eskiler Belki Güzeldi , Fakat Hala Eski Günlerde Oynuyor Olsaydık İnanın Suanki Oyuncu Kaybının 2 Katı Oyuncu Kaybı Yaşanmıştı . .
Yalnışlarını Düzelteyim . . ; * benim gördüğüm kasan büyücü sayısı 5 6 kişiydi. (İmzaxtarquin Jeologx Korkusuzxxbüyücü Xaeon Wizards >> Bunun Dısında Bir Çok Büyücü Vardı !!!
* böyle karizma alma satma ya da 25 lwl çarlarla naylon yapma hiç yoktu. klasik meteorda savaşarak kp kasardık >> Hayli Büyük Gayretlerle Naylon Yapanlar Vardı !!
benim gözlemlediğim çoğu kişi ya şifacısını ya da savaşçısını kastıktan sonra büyücüsünü kasmaya başlıyordu.
ve naylon yapan da bugünkü gibi çok değildi taş çatlasın 6 7 kişiydi.
23 de 29 da 39 da 49 da efendy relax relax efendy :mrgreen: :geek: :ugeek:
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
49 deyince duracan ya savascıda sakınma vardı harbiden kolay kasıyorduk buyucuyle bi denedım 40 lwl yapana kadar savascıyı 3 lwl atlatırdım vazgectım savascıya devam etdim