***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen xtengiz »

Semi kardeşim hg aramıza inş. başarılı olursun isteğimi kırmadığın için teşşekürler

Bu arada abi öldüm ben o cocukmudur ne edir dedi slm dedim as dedi şifreyi versen boş zmanalrda takılırsın dedi dedim sende var satena bim şifrem :D dedi ya kız akrdeşim çöpe atmış dedi :lol: :lol: :lol: :lol: öldüm resmen gülmekten ya :D :D o hataya bi kere düştük az kaldı gidiyordu bizm çar evren abinin gitmişti çooookkkk sonra aldık geri

Börteçineler lütfen msn dışında kismeye şifre vermeyiniz youn içinde !!!
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Loserr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Loserr »

Arkadaşlar çarlar susturulmuş yine ne yaptıysam haberim yok valla haberiniz olsun sizin oyunda pm'lerinize cevap veremicem k.b' yın
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

LONCADA ÇOK YANLIŞ YAPILDI GIK DEMEDİM SES ÇIKARMADIM ARİF ABİ BU ARADA SAOL WE ARTIK YOKUM NASI OLSA NOLURSA OLSUN UMRUMDA OLMİCAĞI İÇİN OKULA GİTCEM GELCEM ZATEN ZAMAN KALMIYO :oops:
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Tmlahmet07 yazdı:LONCADA ÇOK YANLIŞ YAPILDI GIK DEMEDİM SES ÇIKARMADIM ARİF ABİ BU ARADA SAOL WE ARTIK YOKUM NASI OLSA NOLURSA OLSUN UMRUMDA OLMİCAĞI İÇİN OKULA GİTCEM GELCEM ZATEN ZAMAN KALMIYO :oops:

Ahmet bu ileti beni şaşırttı, loncada yapılan yanlış sana karşı tavır mı, normalde olması gerekenin yapılamamasımı, yada yönetim olarak bizlerin beceriksizliğimi ? Üyeleri loncadan soğutacak yanlış ne ise bunu açıklarsan en azından sen doğru davranmış olursun, hiç olmazsa bana özelden olsun yazmalısın.

Eğer ayrılış sebebin loncada yapılan yanlışlar diyorsan bunları lonca lideri mertkana, bana, ihsana, ibrahime, kenana yani yönetimden herhangi birine ifade edebilirdin ve etmen gerekirdi. Birileri yanlışı ikaz etmez ise doğru dediğini bekleme hakkıda yoktur.

Bana göre loncada disiplin altına alamadığımız tek konu argo ve küfür bunu maalesef olması gereken gibi uygulayamıyoruz.

Yardımlaşma ve birliktelik zayıf ama bunun sorumlusu birbirleri ile gerektiği gibi diyalog kurmayan, lonca içindeki arkadaşlığı yeterince önemsemeyen sizlerin tutumundan dolayı. Bu son zamanda gelişmeye başladı beraber görevlere çıkıldı, sığınak, migrat, kadim falan yapıldı kısa zamanda çok fark oldu diyalogda, bunu geliştirmenin daha çok beraber olmaktan başka yoluda yok.

Ben senin gördüğün yanlışları bilmek istiyorum. Bunları ifade etmelisinki yanlışları düzeltmek için tedbir alabilelim...

Sevgi ve Saygılarımla

Arif YAMAN
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

eseslisemi yazdı:Şifacı Açcam Bi Tane Börteçinexthoth isim bu
Aramıza hoş geldin Semih kardeşim. Karagümrükten galiba üçüncü üyemiz olacaksın. Hayırlı olsun.

Selam ve Saygılarımla

Arif YAMAN
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Börteçine loncası üyelerine;

Arkadaşlar, bu argo ve küfür içeren ifadeler bir tutkumudur ki vazgeçilemiyor.

hitap edilen suçlu dahi olsa argo ve küfür yüklü ifadeler söyleyen için çok ağır sorumluluk gerektiren ifadelerdir.
Dinimizde, Türk kültüründe, toplum ahlak anlayışımızda, aile anlayışımızda yeri olmayan, ama son nesilde adeta dil aksanı gibi rahat kullanılmaya başlanan argo ve küfürlü ifadeler farkında olmadan temel dinamiklerimizi ve manevi değerlerimizi sarsmaktadır.

En açık ifade ALLAH C.C. kelamı olan Kuran-ı Kerim de yer alır ki onun üstüne kelam olamaz. Şu anda harfiyyen aklımda olmadığı ve ALLAH kelamını yanlış söylememek için mecazen ifade olarak şudur ki ;( küfür dilden çıkar yer bulmak için boşlukta gezer, kainatın hiç bir yerinde yer bulamadığı için geri, söyleyene döner )

Daha büyük bir sorumluluk olurmu ? kötü söz söylediğiniz kişiye gitmiyor dönüyor dolaşıyor size geri geliyor. Yani birine küfür etmiyorsunuz, kötü söz geri söyleyene geliyor. Ne söylendi ise kişi kendi kendine söylemiş oluyor.

Nasıl oluyorki bu kadar rahat olarak argo ve küfürlü kelimeleri kullanabiliyoruz. Birilerinin bilmem kimlerine veya bi yerlerine küfür etmiyoruz. O kelam bize geliyor.

Bir düşünün anne babanızın yanında böyle bir kelam söyleseniz ne kadar rahatsız olacaklar, sizin yerinize onlar utanacak ve üzülecekler.

ALLAH rızası için biraz düşünün. Dilinizden argo ve küfürlü ifadeleri sökün atın...

Sevgi ve saygılarımla

Arif YAMAN
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

OYUNDA OLUCAM ARKADAŞLAR ANCAK LONCA ÇARLARINA GİRMİCEM AYÇA ABLA GERİ DÖNENE KADAR YOKUM !!
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Tmlahmet07 yazdı:OYUNDA OLUCAM ARKADAŞLAR ANCAK LONCA ÇARLARINA GİRMİCEM AYÇA ABLA GERİ DÖNENE KADAR YOKUM !!
Ayça ablan neden gitti ?
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

viewtopic.php?f=31&t=14512&start=2130 BU LİNK ÜZERİNDEN AÇIKLAMALAR GÖZÜKÜR
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Tmlahmet07 yazdı:viewtopic.php?f=31&t=14512&start=2130 BU LİNK ÜZERİNDEN AÇIKLAMALAR GÖZÜKÜR
linki gogula kopyaladım her hangi bir benzer ifade bulunamadı diyor...
Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön