Herşey Para Olmuş Şu Sanal Hayatta

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bendini
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Herşey Para Olmuş Şu Sanal Hayatta

Mesaj gönderen Bendini »

Sayın Yönetim Takımı ve Forum Sakinleri ;

Oyunda bildiğiniz üzere Plus özelliği golden modu var, plus yerine han parası türü bişey olsa
paramıza göre satın alsak, han parasıyla satın alabileceğimiz itemler çıksa örneğin exp iksiri vs.. plus taki özellikleri birer birer satın alsak,
oyunda bölge kanallarına ve klan kanallarına yazmak serbest olsa güzel olmazmı ?

Oyunda plus almadığın zaman ölüsün,
adamın birisi var 49 lv büyücü yatırıyorum yatırıyorum onda plus var bende yok alttan 50 kez yatıorsun usanmadınmı diyor beni sinir ediyor sinirden patlıyorsun bir anlık öfke ile küfür ediyorsun ondan sonra cezalı biziz.

ama güzel olmazmıydı paspas ettim konuşuyorsun die bi karşılık vermem plus üyeleri sınırsız yazsın biz 1 dakikada 1 kez yazalım ben onada rağzıyım exp gelirim zaten ttnetten.

para yatırdın yatırdın yatırmadın oyunda yoksun, bölge kanallarına yazamadıktan sonra ne anlamı kalmışki,
şu zamana kadar oynadığınız oynadığım, hangi oyunda vardı böyle birşey para yatır yoksa bölge kanallarına yazamassın
Sadece Ayıp başka birşey değil olamaz yani.

Örnek M2 Oynayanlar bilir 15 Lv in üstündekiler bölge kanallarına yazıyor, lonca için zaten level gerekmiyor, oyunda Ejderha Parası "EP" Sistemi var ep alıyorsun saç alıyorsun exp yüzüğü alıyorsun vb. şeyler..

Bu oyuna en yakışacak isim Han Parası olur , oyunda aynı o şekilde bir sistem olsa sitede item shop bölümü olsa biz oyuna yatırdığımız para miktarı örnek 15 TL karşılığında 150 Han Parası 50 exp iksiri 50 uzun saç 50 de yüz maskesi güzel olmazmıydı ?

Plus tamamen kalksa

oyunda belirli bi level üstü herkez bölge kanallarına yazsa,

bu forumu açmak uzun süredir içimdeydi ama beni tetikleyen isim değiştirme eklentisi oldu bir yetkilinin yorumuna göre isteğe bağlı bir iş olduğu için sadece plus alan kişiler bu özelliği kullanacakmış herşey para olmuş şu oyunda benim bildiğim 3 ortağı var bukadar parayı ne yapıcak bunlar : )
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Herşey Para Olmuş Şu Sanal Hayatta

Mesaj gönderen mitmet »

uzun saç ? yüz maskesi ? kıyafet balosu mu oyun mu bu ??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Silver Gold gibi olabilir ama ben klandan mal ve salak dedim ceza aldım 3 gün :D adamlar 10. kes susturulmuş hala 4 gün alıyolar :D
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Bendini yazdı:
mitmet yazdı:uzun saç ? yüz maskesi ? kıyafet balosu mu oyun mu bu ??
fıkra özentisi qibi konuşma :) çocuk çocuk şeyler yazmışsın. yoq bu oyunda war çok qüzel oluyor ikvde de olsun. istersen adını da m2 yapalım oyunun
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Bendini
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Bendini »

mitmet yazdı:
Bendini yazdı:
mitmet yazdı:uzun saç ? yüz maskesi ? kıyafet balosu mu oyun mu bu ??
fıkra özentisi qibi konuşma :) çocuk çocuk şeyler yazmışsın. yoq bu oyunda war çok qüzel oluyor ikvde de olsun. istersen adını da m2 yapalım oyunun

yok yok m2 olmasın ben başka isimlerde biliyorum : )) çocuk çocuk şeyler yazmışımya senide yazarım ama yanlış yazarım silerler sonra kim yazar bilemem bir kere yazıldıktan sonra : ))
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Bendini
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Bendini »

bilinmez yazdı:Silver Gold gibi olabilir ama ben klandan mal ve salak dedim ceza aldım 3 gün :D adamlar 10. kes susturulmuş hala 4 gün alıyolar :D

ben 3 mü 4 mü bişi etti hep abu plus yüzünden 2 gün aldım buzaman kadar hep son olur inş. çok kötü bişey 2 gün boyunca /evet /hayir die die konuşuon bide dalga geçenler var insan böyle konuşunca anlar daha adam nie böyle konuşuon die soran bile var xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen leviathan »

han para..demişsin başak bi oyunda bu han para var zaten..önersen bile özenti oluyor özgün bişeyler olması lazım..başka oyunlardan (Ç)alıntı olmaması lazım
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön