[img]www.resimupload.com/ds379503937_ekran_1 ... 503937.JPG[/img]
Gittii Gitti Canım Ashab Boşa Gitti Gitti 400 M
Gittii Gitti Canım Ashab Boşa Gitti Gitti 400 M
Arkadaşlar Ben Sancak Serverda Oynuyorum.Kendi Çarımda 1 Ashab Ve Full Ashab Malzeme Vardı Malzemeyi Yan Çarıma Aktardım Amacım Ona Da Ashab Üretmekti.Saat 5te aktarım bitti sonra rüstemden reçete aldım.ve kırmızı örümceklerin orada ürettim.ama bu arada oyunda fena halde lag var tabi paket yere düştü tam alıcam lag yüzünden oyundan düştüm :evil: :evil: ve geldiğimde paket açılmıyordu.
:shock: :?
çok sinirlendim hemen desteğe yazı yazdım.sonra bi yarım saat falan evin içinde küfrettikten sonra oyuna geri döndüm.ne yapabilirim ?? şimdi Resim Burada Tıklanıyor Ama Açılmıyor Paket Mausu Kırdım Sayesinde! Resim :
Re: Gittii Gitti Canım Ashab Boşa Gitti Gitti 400 M

PARDON RESİM BURADA ALIN BAKIN GÖRÜN YAŞADIĞIM REZİLLİĞİ
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bula bula lag lı günümü buldun kardeş sen de üretecek geçmiş olsun inş düzelir

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Bugün sana oyunda mesaj atacaktım ama sus olmuşum. Desteğe mesaj gönder onlar nasıl olsa senin ashab üğrettini oyuna hangi saate giri çıkdığını yazdılarına kdr herşeyi biliyolar korkma
ben şahsen böyle birşeye inanmıyorum,
benim bildiğim oyunda item bırakıp çıkınca torba gidiyor, grup içinde kasılınca gruptan çıktıktan sonra poşeti açamıyorsun,
hemde değerli bir item olduğunu düşünüyorsan yapmamalıydın o lagda ki, ben bu güne kadar bu oyunda hiç lag görmedim. bazen grafik sorunum var ekrana birşeyler takılıyor ama okadar başka birşey yok, eğer bir kayıt sistemi varsa meydana çıkar ama itemini geri alabielceğini düşünmüyorum, ama kayıt sistemi varsa ve böyle birşey yapmadıysan malzemeler yoksa sadece reçeteyi kullandıysan sistemi meşgul etmenle beraber kötü niyetliliğinden çok güzel bir ceza yersin : ))
benim bildiğim oyunda item bırakıp çıkınca torba gidiyor, grup içinde kasılınca gruptan çıktıktan sonra poşeti açamıyorsun,
hemde değerli bir item olduğunu düşünüyorsan yapmamalıydın o lagda ki, ben bu güne kadar bu oyunda hiç lag görmedim. bazen grafik sorunum var ekrana birşeyler takılıyor ama okadar başka birşey yok, eğer bir kayıt sistemi varsa meydana çıkar ama itemini geri alabielceğini düşünmüyorum, ama kayıt sistemi varsa ve böyle birşey yapmadıysan malzemeler yoksa sadece reçeteyi kullandıysan sistemi meşgul etmenle beraber kötü niyetliliğinden çok güzel bir ceza yersin : ))

- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Geçmiş OLsun..
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
Arkadaşlar Benim Öyle Yalan Söylemek Gibi Bir Niyetim Yok.Başıma Gelen Bi Sorunu Anlattım.Yetkililer Bir Baksın diye İster İnanın İster İnanmayın Ama O Paketin İçinde Ashab-ı Kehf Var.Neden Yalan Söyleyeyimki 1 oyun için
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bendini yazdı:ben şahsen böyle birşeye inanmıyorum,
Oyun hakkında bilmediğin konularda yorum yapıp, bilmeyenleri yanlış yönlendirmesen daha güzel olmaz mı ? Torbaların kaybolma süresi vardır. Oyundan çıksanda o süre geçmemişse torba kaybolmaz. Gruptayken düşen bi torbayı, gruptan çıkıp alamamaksa tamamen atmasyon olmuş.
Patiklipenguen
Geçmiş olsun. Kabuslarıma giren bi sahnedir bu ve senin başıan gelmiş umarım hallederler.

- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Geçmiş Olsun Kardeşim Desteğe yollandığında ilgilencekleri sanıyorum..
çok kötü bir durum ya Umarım çözebilirsin.
çok kötü bir durum ya Umarım çözebilirsin.