Kurtlarxfearx yazdı:Ben yan charın dehşet dehlizlileri ya da deli görevinde baktım TncyUyksz bilmemne item geldi ben data mata hiç oynamadım anlamam o işlerden nasıl oluyor o?
TncyEkoClgnUyksz evt bu olmalı bu oyundaki bir item data ile oynama deil normal efsunlardan birisi.7
Sanırım zehir(büyü hasarı) veriordu
Kurtlarxfearx yazdı:Ben yan charın dehşet dehlizlileri ya da deli görevinde baktım TncyUyksz bilmemne item geldi ben data mata hiç oynamadım anlamam o işlerden nasıl oluyor o?
TncyEkoClgnUyksz evt bu olmalı bu oyundaki bir item data ile oynama deil normal efsunlardan birisi.7
Sanırım zehir(büyü hasarı) veriordu
O taşkanat grubundan biri
TuncayUykusuz gibi bişe hrhade
Taşkanat görevini birlikte yapan 4 arkadaşın karakter isimlerinin kısaltılmasıydı.
xPrince yazdı:Bir "Data" oyunundan ibarettir..
ancak halen benim çözemedim bir mevzu var.. bakınız
datalarla oynayınca kendi bilgisayarınızdaki datalarla oynadığınız için elinize sadece size gözükecek olan ecel getiren, latif, gece zırhı vs..vs.. itemleri getirebilirsiniz.. isterseniz daha oyundaki biiirrçoook itemide getirebilirsiniz philetosun kargısı kalkabı dev ananın satırı meran teberi muhafız teberi vs.. vs.. ancak bunları kendi oyun dosyalarınızla oynadığınız için sadece size gözükür.. ancak bunu karşıya yansıtma olayıda varmış ki nasıl yapıldığını bende çok merak ediyorum.. :?: :?: bu resmi alan arkadşaımız sadece bununla karşılaşmış..
data ile ilgili birşey olma gibi bir ihtiaml gibi bir ihtimalin kırıntısının ihtimali yok,
data ile oynarsın sadece senin pc de öyle görünür. ki , sadece üzerinde oynadığın dosyayı arkadaşınada yollamadyısan ki böyle bi oynama olsa bile adam o itemin adını deli saçımı yapar ? Allah sana bi beyin vermiş : ) zekanı kullan
Adamdan Bilge Asayı Yansıtmasını İstedim
Adam Bana 45 Level GBT-... Bilmemne Tabanca Yansıttı..
Daha Sonra Tekrar Yansıtmasını İstediğimde Bilge Asayı Yansıttı..
"Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Bu olay tamemen oyun hatası...Bir arkadaşınız sizi moda geçip kessin ölüyken çantanızda atıyorum şayak ın yerini değiştirmeye çalışın fakat değişmicek bir kopyası çıkıcak.Ondan sonra şayakın kendisini arkadaşınıza verin.Aradan yaklaşık 1 dk geçicek ve o gölgesi çıkan şayak ı yansıtmaya çalıştıgınızda değişik bir itemi adı çıkcak orda.Bana sıçan adam hançer çıkmıştı. :mrgreen: :mrgreen:
Bu Akşam Başıma GeLen Tuhaf Bir OLayı Merak Ettiğimden DoLayı Buraya Konu Açtım.Lonca Arkadaşım Megaxmelly İsimLi Karakter Bana Üstündeki İtemLerini Yansıtırken GözLük Yansıttığı HaLde Bende "M2 Buz ŞarjLı DeLi GözLüğü" İfadesini İçeren Bir İtem Çıktı ve LeveLine Baltığımda 50 OLduğunu Farkettim ve Tekrar Yansıtmasını İsteyince GözLüğün AsLı OLan "M2 Buz ŞarjLı Arzın ÇocukLarı GözLüğü" İfadesini Gördüm.Foto ALıp Forum YetkiLisi veya Konu Hakkında biLgi OLanLara Sormak İstedim , Şimdiden YorumLarınız İçin Teşekkür Ederim.
Resim 1
Resim 2
Ama istiosan oyunda beni bul Sana [Zırdeli Kuvveti Gece Zırhı] Yansitiyim Oyun bug undan sanırım düştü slinmedi ama silinmeden yansıtıyım sna hemen
BiLgiLendirme Yapan ArkadaşLara Tek Tek TeşekkürLer.BiLmediim Bir Konuydu AydınLanmış OLdum.
Grandxtexas yazdı:senin yaptığın çok doğru sanki?
oyunu windows mode'da açıyorsun!
Daha Sonrasında Yukarıdaki yorumu Yapan Arkadaşa GeLince ;
Oyunu Windows Pencere Modunda Açmanın KuraL Dışı OLduğu Hiçbir Yerde Yazmıyo .Hem Oyun Oynayıp , Hemde İnternette Sörf YapabiLiyor veya BirisiyLe Chat YapabiLiyorum.Maden Çekerken Sadece Oyuna OdakLanmak Yerine İnternette Bir Sitedeki Yazıyı OkuyabiLiyor veya Program Çizimimi YapabiLiyorum .Eğer Bunu Yapmak Ceza Sebebi ise En Başa Beni YAZIN ... :!: :!:
ikvoyuncusu2008 yazdı:BiLgiLendirme Yapan ArkadaşLara Tek Tek TeşekkürLer.BiLmediim Bir Konuydu AydınLanmış OLdum.
Grandxtexas yazdı:senin yaptığın çok doğru sanki?
oyunu windows mode'da açıyorsun!
Daha Sonrasında Yukarıdaki yorumu Yapan Arkadaşa GeLince ;
Oyunu Windows Pencere Modunda Açmanın KuraL Dışı OLduğu Hiçbir Yerde Yazmıyo .Hem Oyun Oynayıp , Hemde İnternette Sörf YapabiLiyor veya BirisiyLe Chat YapabiLiyorum.Maden Çekerken Sadece Oyuna OdakLanmak Yerine İnternette Bir Sitedeki Yazıyı OkuyabiLiyor veya Program Çizimimi YapabiLiyorum .Eğer Bunu Yapmak Ceza Sebebi ise En Başa Beni YAZIN ... :!: :!:
oyun dosylarıyla oynayarak yapıldığı ve oyun doyslarıyla oynamak da yasak olduğu içincezai işleme tabi tutulabilir :idea: