Yeter artık birisi bu lag sorununa el atsın ...
- Darknessxfistik
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Yeter artık birisi bu lag sorununa el atsın ...
Tılsımda sürekli bu sorun yaşanıyor, Özelliklede bu hafta sık sık görülmeye başlandı. Madem para alıyosunuz güzel bişeyler sunun!!!
İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun !
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Yeter artık birisi bu lag sorununa el atsın ...
Sanki servet veriyorsunuz ! 11.80 le kimseyi zengin ettiğinizi sanmayın yıkıcı degil yapıcı olun adamlar geceli gündüzlü calısıyorlar.Ve bence cokta güzel işler yapılıyor ne kadar ekmek o kadar köfte ama bunda şükür.Bence plus paketinin özelliklerini artırıp yada daha farklı gold titanyum vs tarzı paketler cıkarsalar o zaman böyle sitem hakkımız olabilir belki...
- Darknessxfistik
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşım sen sırf bana cevap olsun diyemi yazıyosun yoksa gerçekten yapıcı olmak niyetiylemi yazıyosun ???. Tılsım sunucusunda oyuna giremiyoken diğer bütün sunucularda oyun dört dörtlük çalışıyo neden tılsımda bu kadar sorun oluyo??.
Gelelim para meselesine , madem zengin olmuyolar hiç para almasınlar o zaman ortak felanmısın sen bu oyun yapımcılarıyla????
Gelelim para meselesine , madem zengin olmuyolar hiç para almasınlar o zaman ortak felanmısın sen bu oyun yapımcılarıyla????
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Yazdığım cevabı yazıyı yazana göre değil yazılana göre veriyorum.Adamlar ne kazanıyor ki ortak olayım ben bu oyunu Türkler yaptıgı icin seviyorum oynuyorum ve destek oluyorum.İstesinler elimden geldignce gönüllü olarak herseyi yaparım.Ki zaten aklıma gelen fikirleri İkv/destek birimine yolluyorum daha fazla yapılabilcek bir şey olsun onuda yaparım.
- Darknessxfistik
- Salgın Koruyucusu
Burada bir şikayet belirtmekle oyuna destek değilde köstek olduğumu düşünüyosanız diyecek bişey bulamıyorum. Ben sadece daha rahat bir şekilde oyun oynamak istiyorum ve bu konudaki görüşümüde sunmak benim en doğal hakkım.
Tabikide oyunun türk yapımı olması hepimiz için gurur verici ama neden daha iyisi olmasın ki neden kötüyle idare etmek zorunda kalalım.
Tabikide oyunun türk yapımı olması hepimiz için gurur verici ama neden daha iyisi olmasın ki neden kötüyle idare etmek zorunda kalalım.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Şikayetinide İKV/destek birimine yapabilirsin bu ve benzeri konular zaten moderatör tarafından kilitlenecektir.
- Darknessxfistik
- Salgın Koruyucusu
İyi o halde bırak sen değil Moderatör kilitlesin olurmu bu iyiliği yaparsın artık benim için ...
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
azize katılıyorum eger begenmıyorsan baska oyunlara yönele bılırsın senın gırtlagını sıkıpta zorla oynatmuyorlar oyunuDarknessxfistik yazdı:Tılsımda sürekli bu sorun yaşanıyor, Özelliklede bu hafta sık sık görülmeye başlandı. Madem para alıyosunuz güzel bişeyler sunun!!!
istemeyen ceke bılır
ha lagın sebebıde gelecek olan yenılıkler olma ıhtımalı yuksek
Timurlarxsifacı Mendresx

BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- Darknessxfistik
- Salgın Koruyucusu
Bozacının Şahidi şıracı.... yahu siz ne yönetim yalakasıymışsınız da biz bilmiyomuşuz hayret :shock:
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
he yönetim bana ecel vercek
mantıksızlıga bak ne yalakalığı biraz daha yapıcı bak olaylara !