Oyuna qiRemeyen waRmı ? xS

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyuna qiRemeyen waRmı ? xS

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Konuyu acdıqımdan itibaren :D
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

arkadasLar qünceLLeme için kısa bir süreLiqine kapanms qeneL etkıLesımede acdm konuyu böyLe bir cewap qeLdi umarım çabuk açıLır!

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

hakkını vberemiorlar yöneticler maden bi sorun var çözülmesi gerekior söleyin kardeşim oyun şu zaman zarfında kapalı tutulacak şu nedenle die para verioruz biz bu oyunada bari onun hakkını verin bee yeter valla büyük terbiyesizlik bunların yaptıkları biz bunu yazıncada suçlu gene biz oluoz 2 dk. sonra gelirler kesin silerler yazıyı konuyuda kilitlerler neymiş kurallara uyun ilk önce yönetim uysun bizde uyarız
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Sanırım beyaz koskde yonetıcı yazmış. Eee bizim sunucuyu takan yok demekki bir uyarıda dahi buLunmuyoLar xS :? :evil:

Kullanıcı avatarı
xserkanx06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xserkanx06 »

Tılsıma girdm aynı sorun ordada var !!! sadece bizde deil :D
Mecxmuaythai
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

arkads TILSIM girdim dedin dimii buna girilmiorki + dadawa cok haklısın kardes kesinlikle katılıorum sana yaw para verioruz bu oyuna biras onunnda hakkını verin yaw yapılan harbiden rezillikdirr yonetimin acizligidir HADİ BANADA CEZA VERİN . HAKARET ETTİM SİZE KİLİT VURUN AMA SİZDE SUNU BİLİN HAKARETİ HAKEDİOSUNUZ İKV YONETİMİİ .
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

acıLdı beyLer

Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

Gokxyancy yazdı:arkads TILSIM girdim dedin dimii buna girilmiorki + dadawa cok haklısın kardes kesinlikle katılıorum sana yaw para verioruz bu oyuna biras onunnda hakkını verin yaw yapılan harbiden rezillikdirr yonetimin acizligidir HADİ BANADA CEZA VERİN . HAKARET ETTİM SİZE KİLİT VURUN AMA SİZDE SUNU BİLİN HAKARETİ HAKEDİOSUNUZ İKV YONETİMİİ .
sonuna kadar katılıorum küfür etsem zerre kadar suçum yok böle bişi dışarı ülkelerde olsun dava açarlar be biz sadece yönetime isyan edioruz kaç defa duydum böle olaylar madem oyun yapıorsunuz onuda geçtim parasını alıorsunuz hak edeni yapın buradakiler hayvan deil insan ve diğer sunuculardan bin kat daha ii oyuncular var burada ama kafa almıor yöneticlerin
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

ikv nin üvey evladı işte sancak sunucusu of off qıReyım dedım qıRmedı bole ısın xS Hea buarada böle durumlarda saat 3 'de nasıl post kastık Postcum xD

“Genel Sohbet” sayfasına dön