dikkatli oku. madalya k falan yazıyorKurtlarxfearx yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Yav bu işe adaletlı yapmak ıcın onlarca madde var ama adamlar hala kaale almıyor mesela ornekler halınde vereyım.
1-)Mesela mısıra bir ook koysunlar o bize madalyalar karşlıgında adetıne gore item çekelım mesela,Altnertor yüzük 20 [MADALYA K.] Nucleus zırh [40 MADALYA J] Istedıgımız eşyayı çantaya taşıyınca madalyalar kaybolsun ve eşya gelsın madalya yetmezse madalyanız yetersız desin geçsın ve bu madalyalar asla satılmazsın.. (MADALYA K = MADALYA KENAN)
2-)Grub 4 büyücü oldugunu varsayalım junonda bir altnertor zırh var bu zırhı rastgele degılde en çok junon kesen buyucuye versin
Goruldugu gıbı çözüm bol önümüze bölge attınız ama kımısı çalışır ıtem düşüremez kımısı çalışmaz seti düşürür bu dedıklerımız hıçbır şekılde kaale alınmayacak kendı zararlarına
Madalya 30 lwl görewlerinde weriliyor
Video Çekip Yüzünüzemi Vuralım[Alın Size Oyundaki Adalet]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Video Çekip Yüzünüzemi Vuralım[Alın Size Oyundaki Adalet]
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Rebels
Öncelikle iyi günler
Saydığım bir abimin Önerisi sunmak istiyorum
Öncelikle kenan kesimi olucak atıyorum
4 büyü 2 sifacı var ortaya düşen esya Nucleus kolye bu 4 büyü içersinde zar atılıcak en yüksek atan kolyenin sahibi olucak sifacı ya düşerse item sifacılar arasında bir zar olayı olucak istiyen zar atmaya bilir böylelelikle aynı saheserden 3-4 tane olmaz ve herkez itemini dizebilir okuduğunuz için tşk ederim iyi oyunlar.
İbram*
Saydığım bir abimin Önerisi sunmak istiyorum
Öncelikle kenan kesimi olucak atıyorum
4 büyü 2 sifacı var ortaya düşen esya Nucleus kolye bu 4 büyü içersinde zar atılıcak en yüksek atan kolyenin sahibi olucak sifacı ya düşerse item sifacılar arasında bir zar olayı olucak istiyen zar atmaya bilir böylelelikle aynı saheserden 3-4 tane olmaz ve herkez itemini dizebilir okuduğunuz için tşk ederim iyi oyunlar.
İbram*
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
FERHATBEYy yazdı:FERHATBEYy yazdı:hiç sıgınaktan düşürdün mü o yüzüklerden ?
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Anlattığın öneriler kocaman bir saçmalıktan başka birşey değil.aldatmaz2012 yazdı:Yav bu işe adaletlı yapmak ıcın onlarca madde var ama adamlar hala kaale almıyor mesela ornekler halınde vereyım.
1-)Mesela mısıra bir ook koysunlar o bize madalyalar karşlıgında adetıne gore item çekelım mesela,Altnertor yüzük 20 [MADALYA K.] Nucleus zırh [40 MADALYA J] Istedıgımız eşyayı çantaya taşıyınca madalyalar kaybolsun ve eşya gelsın madalya yetmezse madalyanız yetersız desin geçsın ve bu madalyalar asla satılmazsın.. (MADALYA K = MADALYA KENAN)
2-)Grub 4 büyücü oldugunu varsayalım junonda bir altnertor zırh var bu zırhı rastgele degılde en çok junon kesen buyucuye versin
Goruldugu gıbı çözüm bol önümüze bölge attınız ama kımısı çalışır ıtem düşüremez kımısı çalışmaz seti düşürür bu dedıklerımız hıçbır şekılde kaale alınmayacak kendı zararlarına
1. önerinde Madalya karşılığı item çekmek zaten çok saçma. Yok alternatör yüzükmüşde yok nucleus zırhmış da saçmalamayın. Bence şuanki durumu ile gayet normal ve güzel. Şans işi olması daha iyi. Madalya karşılığı item alınsa herkesde zırh ws.. olur oyunun bir zewki çıkmazdı. Gb ler için mücadele anlamı kalmaz herkez madalya satın alırdı. Hep işin kolay kısmına kaçıyorsunuz.
2.Öneride Junon cok kesene düşsünmüş ne kadar saçma ne kadar bencilce bir düşünme tarzı bu.. Adam belki her zaman gb ye giremiyor. Belki arkadaş çevresi yatkın değil. Olduda her zaman giremez e bu adam ne yapacak. Tamamen şans olayı olması şu durumda çok güzel. Oyunu kendi çıkarlarınızı gözeterek değil başkalarınıda düşünerek bazı önerilerde bulunmanız oyundan dahada iyi zewk alacağınız anlamına gelir.!
Sizin şansınız yoksa adamlar ne yapsın. Düşüren nasıl düşürüyor ise elbet bir gün sizede düşer.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
İkvde Her Bir Yenilikte Bir Saçma Birşey Çıkıyor Grup Bölgelerindede Şaheser Düşürme Konusunda Oldukça
Çok Kişi Şikayetçi Benim Gibi
Aylardır Giriyorsun Zırhı Geçtim Takı Düşmüyor Bıkkınlık Geliyor İnsana.
Sanki Özenle Yapılmış Bazı Oyuncular 3 Karakterini Dizdi
Biz Daha 1. yi Yapamadık
Adam Yansıtıyor Vallahi İçim Gitmiyor Değil
Adam Bölgeden Yansıtıyor. Nucleus Kolye x2 ,
Nucleus Zırhı Yansıtıp x2 Demesi Beni Yiyip Bitiriyor.Tangriss Gelecek Hala Elde Avuçta Şaheser Yok Nasıl Ama?
Kıskanmıyor Değilim Açıkçası Ama Napalım Düşmüyor.Desteğe Mail Atıyoruz Cevaplar Aynı Ctrl+v , Ctrl+c
Aylardır Düşen En Güzel Şaheserim = Maraton Cansiperhane Ayakkabı Çok Mutluyum 1 Nadidem Var
:mrgreen:
Junonu Kestik Madalyamı Düştü Sadece Açıyorum Azeri Bülbül -Üzülmedim ki Dinleyip Birde Sigara Yakıyorum
Sinirim Geçiyor
Çok Kişi Şikayetçi Benim Gibi
Sanki Özenle Yapılmış Bazı Oyuncular 3 Karakterini Dizdi
Adam Yansıtıyor Vallahi İçim Gitmiyor Değil
Nucleus Zırhı Yansıtıp x2 Demesi Beni Yiyip Bitiriyor.Tangriss Gelecek Hala Elde Avuçta Şaheser Yok Nasıl Ama?
Kıskanmıyor Değilim Açıkçası Ama Napalım Düşmüyor.Desteğe Mail Atıyoruz Cevaplar Aynı Ctrl+v , Ctrl+c
Aylardır Düşen En Güzel Şaheserim = Maraton Cansiperhane Ayakkabı Çok Mutluyum 1 Nadidem Var
Junonu Kestik Madalyamı Düştü Sadece Açıyorum Azeri Bülbül -Üzülmedim ki Dinleyip Birde Sigara Yakıyorum
Sinirim Geçiyor

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
GünceLLL.....
Kod: Tümünü seç
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma,
Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Made In TuRKey 
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yok kardeş türklükle alakası yok hele beni hiç temsil edemezler ... olsa olsa kendi dar görüşleri çerçevesinde oluştrurlmuş made in sobee !Elfetih yazdı: Made In TuRKey
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..