Asit ve Asit Bilgisi

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Asit ve Asit Bilgisi

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

mıtmet sana duşun demıcem ! once zehır ıtemlerı gıyersın zehır atarsın sonra asit dalarsın
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tskxtatanga yazdı:
Bak cnm benım ıyı dınle en ideal buyucu kesmek ıcın yetenekler şöyledir..
Şifa Bılgısı 15/15
Asit bılgısı 15/15
Zehir 15
Ruh kalkanı veya Element dırenç 15
Kaldı 8 puan 5 puanı çagrı 3 puanı meditasyona bastın
Ruh kalkanına verdıgın taktırde bılge + dırenc kırma ıle dalıcam
Element dırence verdıgın taktırde meteorıt ıle dalıcam
Zehir yerıne hem ruh kalkanı hem element dırenc yaparsan asa ile vurma şansın olamaz ve zehırın hasarıda kuçumsenıcek hasar degıl asit tek başına çok yetersız kalıcaktır çünkü asit direncım 300 olucagı ıcın bana krtıksız vurucagın vuruş 700 olacaktır her attıgında benım 10 canım bıle gıtmeyecek ve 2. hapsı atıp oturarak senın olum fermanını yazmış bulunucam
Can kurtaran nerede acaba?
Can kurtaran şifadan çok daha faydalıdır..
Zehir'e de 1 puan dahi vermeden büyücüleri kesiyorum...
Bızım sunucudakı buyuculer senın sunucundakı buyuculere benzemez

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

aldatmaz2012 yazdı:
Auril yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
Theanswer3 yazdı:element direnç aç bak bakalım şifaya gerek kalıyormu ?
Pekı benım gıbı meteorıtı 1074 olan bır buyucu karşısında ne yapıcaksın element dırenc ıle ? krtıksız 3000 yersın krtıkle 5000 konstlada tek :D
ruh kalkanı 8-)
Güzel diyorsunda ben böyle bir durumda uzerımdekı butun fevzılerı buz yaparım dırenc kırmaya verırım yeteneklerı buz elektrk yaparım elektrk bılgısınede vermem 15 puanlık kar ederım dırenc kırmaya verırım dırenc kırma + buzla yersın 5000 nı (%25 krtık artıyor) elektrklede 2000 yersın can basarsın 2 buz 2 elektkr atarım yıne can basarsın sonra 50 kudretınle olursun ben tek setle dolaşmıyorum eger hem element dırenc hemde ruh kalkanına verırsen zehır atamazsın boylelıkle bana asayla vurma şansın olmaz ve sana rahatlıkla 2. hapsımı atarım yanı anlayacagın her yol çıkmaz saglam buyucu karşısında her yol b0k yoluna çıkıyor maalessef
al sana yetenek dağılımı
15 iğilestirme
15 bilgisi
15 ruh
15 çağrı
15 element
15 zehir
6 yı da medi ye verebilirsin
butun direnclerinide buz a verirsin
boylece ayağın bağlanmış olur
surekli zehir atarsa zihin attığındada oturamassın
elektrık le asla 2000 vuramazsın bilgisi olmadan
elektrik bilgisi olmassa kudretin cok cabuk biter zihin bile atamaya bilirsin
ki atsan ne yazar cağrı+zehir
hadi hayvanı kestin diyelim sen kesene kadar zehirle birlikte olursun
olmesen bile canın 10 larda kalır
bu arada zihin acılır
zehir atarız
sonra vurmaya bile gerek yok :roll:
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Auril yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
Auril yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
Theanswer3 yazdı:element direnç aç bak bakalım şifaya gerek kalıyormu ?
Pekı benım gıbı meteorıtı 1074 olan bır buyucu karşısında ne yapıcaksın element dırenc ıle ? krtıksız 3000 yersın krtıkle 5000 konstlada tek :D
ruh kalkanı 8-)
Güzel diyorsunda ben böyle bir durumda uzerımdekı butun fevzılerı buz yaparım dırenc kırmaya verırım yeteneklerı buz elektrk yaparım elektrk bılgısınede vermem 15 puanlık kar ederım dırenc kırmaya verırım dırenc kırma + buzla yersın 5000 nı (%25 krtık artıyor) elektrklede 2000 yersın can basarsın 2 buz 2 elektkr atarım yıne can basarsın sonra 50 kudretınle olursun ben tek setle dolaşmıyorum eger hem element dırenc hemde ruh kalkanına verırsen zehır atamazsın boylelıkle bana asayla vurma şansın olmaz ve sana rahatlıkla 2. hapsımı atarım yanı anlayacagın her yol çıkmaz saglam buyucu karşısında her yol b0k yoluna çıkıyor maalessef
al sana yetenek dağılımı
15 iğilestirme
15 bilgisi
15 ruh
15 çağrı
15 element
15 zehir
6 yı da medi ye verebilirsin
butun direnclerinide buz a verirsin
boylece ayağın bağlanmış olur
surekli zehir atarsa zihin attığındada oturamassın
elektrık le asla 2000 vuramazsın bilgisi olmadan
elektrik bilgisi olmassa kudretin cok cabuk biter zihin bile atamaya bilirsin
ki atsan ne yazar cağrı+zehir
hadi hayvanı kestin diyelim sen kesene kadar zehirle birlikte olursun
olmesen bile canın 10 larda kalır
bu arada zihin acılır
zehir atarız
sonra vurmaya bile gerek yok :roll:
Sadece guluyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: senın zehırın 3000 mı vuruyor :mrgreen: :mrgreen: hem sadece zehirle dalarsan buyu bozarım ve elektrk bılgısı olmadan 2000 wuramazsın dedın ya ona koptum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: elektrk bılgısı hasarı arttırmaz :mrgreen: :mrgreen:

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

BÖYLE KONUŞANLARIN BU ARKADAŞLA Bİ WS ATMASINI İSTİYORUM VE ÇOK CİDDİ Bİ ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM BU SUNUCUDA BU ARKADAŞI BENDEN BAŞKA YENEBİLECEK ŞİFACI YOK BEN WARIM DİYEN GEÇSİN KAYBEDERSE BEN VERECEM PARASINI ;) ;)
O küçük beynine yenilmeyi kazımışsın...
Artık karşındaki çıplak üstle bile seni yatırır...
Öğretilmiş güçsüzlüğün en güzel örneği sensin...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

aldatmaz2012 yazdı:Sadece guluyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: senın zehırın 3000 mı vuruyor :mrgreen: :mrgreen: hem sadece zehirle dalarsan buyu bozarım ve elektrk bılgısı olmadan 2000 wuramazsın dedın ya ona koptum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: elektrk bılgısı hasarı arttırmaz :mrgreen: :mrgreen:
allaskına buyu bozsan ne yazar
tm arttırmaz artırmasa bile 2000 mi vurcan ustunde elektrik item olmadan :mrgreen: :mrgreen: hadi gul
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

aldatmaz2012 yazdı:Sadece guluyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: senın zehırın 3000 mı vuruyor :mrgreen: :mrgreen: hem sadece zehirle dalarsan buyu bozarım ve elektrk bılgısı olmadan 2000 wuramazsın dedın ya ona koptum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: elektrk bılgısı hasarı arttırmaz :mrgreen: :mrgreen:
sırf bunu bozmak için 15 puanı buna yatırıcan ? hem de 5-6 kere atıcan bozulsun diye ? kafa mı buluyon :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

mitmet yazdı:
sırf bunu bozmak için 15 puanı buna yatırıcan ? hem de 5-6 kere atıcan bozulsun diye ? kafa mı buluyon :D
zeki iste bide cok gulmus :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

mitmet yazdı:

BU 3. OLUYOR GEL OYUNA BENLE YAP WS BU ŞEKİLDE EL ALABİLİYON MU BİRLİKTE GÖRELİM HİÇ BİŞEYDEN ANLAMAYAN İNSANLAR BÜYÜ BOZMAYA VERİLEN PUANI BOŞA VERİLMİŞ PUAN OLARAK DÜŞÜNÜYOR NORMAL Bİ DURUM ;) ;)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

Tskxtatanga yazdı:
BÖYLE KONUŞANLARIN BU ARKADAŞLA Bİ WS ATMASINI İSTİYORUM VE ÇOK CİDDİ Bİ ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM BU SUNUCUDA BU ARKADAŞI BENDEN BAŞKA YENEBİLECEK ŞİFACI YOK BEN WARIM DİYEN GEÇSİN KAYBEDERSE BEN VERECEM PARASINI ;) ;)
O küçük beynine yenilmeyi kazımışsın...
Artık karşındaki çıplak üstle bile seni yatırır...
Öğretilmiş güçsüzlüğün en güzel örneği sensin...
DAHA KUŞUN ÖTMEDEN BANA FORUMDAN ÖTÜYOSUN BU 1
WS ATTIĞIN TÜM BÜYÜCÜLER GERİ ZEKALIYSA YAPACAK BİŞEY YOK BU 2
HİÇ BİŞEYDEN ANLADIĞIN YOK KARŞINA SAĞLAM İŞİ BİLEN Bİ BÜYÜCÜ ÇIKINCA APIŞIP KALACAKSIN BU 3

BU 3 ÜNÜ Bİ ÖLÇ TART OK ;) ;)

(SAÇMA SAPAN BEN YENİLMEZİM MUHABBETLERİNE GİREN ADAMDAN HİÇ BİŞEY BEKLEMESİN KİMSE YOK İLLA ÖYLEYİM DİYORSA ONUN SERVERINDA ÇAR AÇACAM ÜSTÜME İSTEDİĞİM İTEMLERİ VERECEK (TEK İTEM ;) ) FORUMDA GÖRECEM BEN ONU)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT

“Şifacı” sayfasına dön