H£rMåÑ×LL× LØñ¢å§I ¢ILMI§TI®
- hermanxllxteam
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: H£rMåÑ×LL× LØñ¢å§I ¢ILMI§TI®
Wayy Yalanında Bu kadarı Kestiğin Savaşçının İsmi Hermanı Kestiğin Charın İsmi ???Strongxsifa yazdı:bas git ya tckimlik mi verceklerhermanxllxteam yazdı:Merhaba Arkadaşlar![]()
Yeni Bir Güncellemenin Geldiği Şu Günlerde, Gerek Yardımlaşma, Gerek Arkadaşlık, Gerekse Dayanışma İçin Loncamızı Açtık.Loncamıza Üye Olmak İsteyenlerin Bilgisine:
1-)Arkadaşlar Loncamız +16 Dır Ve Kimlik Kontrolü Yapılmaktadır.Eğer Kimlik İle Sorunlarınız Varsa Lütfen Lonca Başkanına Ulaşıp Ona Derdinizi Açıklayınız By Duble Emre .
2-)Lonca Başkanı Hermanxllxserman' dır.
3-)Lonca Üyeleri 29 Levele Kadar Kendileri Kasmak Zorundadır.
4-)Loncaya girerken herkez 500 Bin Vermek Zorundadır Çünkü Üreteceğimiz Ecel Getirenden Yaralanmak İçin.
5-)İşleriniz Olmadığı Takdirde Lonca Arkadaşlarınızı Kasmak Zorundasınız Aksi Takdirde CEZA Alacaksınız.
Not 1:Lonca Charınızın Aradaşlar Listesinde Lonca Arkadaşları Kayıtlı Olacakdır.
Not 2:Üye Alımları Hermanxllxvuslat, Hermanxllxserman ve ya Hermanxllxsting Tarafından Yapılmaktadır.hermansermanda çok havalı ama kestim onu aynı lwlde savaşçımla
Hermanxllxsting bide beni Kes Bakalım
HÊ®MåÑ ×LL×§ê®MãÑñ
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
- hermanxllxteam
- Salgın Koruyucusu
Lan Yawru Seni Bağlamaz Neyi Yapıp Yapmaması Parası Olmayan 50 bin Verse Bile Olur Haa Bu ARada O Ecel Getireni Ürettiğim Zamanda Sana Tövbe Tövbe Ötmelen Ordan Yawru Gel Yakından Öt Oyunda Görüşüz...IamJozeF yazdı:DDDD koptum yhaa kimlik kontrolü bile yapıolar alkol kontrolü yapıomusunuz alacak oldugunuz üyeleri bide her üyeden 500 bin para alacaklar (zorunlu Hemde :mrgreen: ) ecel getiren üreteceklermiş DDDhermanxllxteam yazdı:Merhaba Arkadaşlar![]()
Yeni Bir Güncellemenin Geldiği Şu Günlerde, Gerek Yardımlaşma, Gerek Arkadaşlık, Gerekse Dayanışma İçin Loncamızı Açtık.Loncamıza Üye Olmak İsteyenlerin Bilgisine:
1-)Arkadaşlar Loncamız +16 Dır Ve Kimlik Kontrolü Yapılmaktadır.Eğer Kimlik İle Sorunlarınız Varsa Lütfen Lonca Başkanına Ulaşıp Ona Derdinizi Açıklayınız By Duble Emre .
4-)Loncaya girerken herkez 500 Bin Vermek Zorundadır Çünkü Üreteceğimiz Ecel Getirenden Yaralanmak İçin.
5-)İşleriniz Olmadığı Takdirde Lonca Arkadaşlarınızı Kasmak Zorundasınız Aksi Takdirde CEZA Alacaksınız.
Not 1:Lonca Charınızın Aradaşlar Listesinde Lonca Arkadaşları Kayıtlı Olacakdır.
Not 2:Üye Alımları Hermanxllxvuslat, Hermanxllxserman ve ya Hermanxllxsting Tarafından Yapılmaktadır.
Bu arada O 500 Bin Sana FAzla Geldi Heralde 500 Bin Benim En Eziqq Charımda Bile Var Örs Param O Benim
HÊ®MåÑ ×LL×§ê®MãÑñ
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Bu Kurallarla Anca Hermanxllxserman kalır loncada bi tek XD 500 bin vercekmişiz ecel üretcekmişiniz lan olm maytapmı geçionuz lan hidrayı devirceksiniz sanki koptım yaahermanxllxteam yazdı:Merhaba Arkadaşlar![]()
Not 2:Üye Alımları Hermanxllxvuslat, Hermanxllxserman ve ya Hermanxllxsting Tarafından Yapılmaktadır.
Resmen Haraç ... Para İsiton .. Başkasını Kasmassak Ceza allahım ya bırak
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- hermanxllxteam
- Salgın Koruyucusu
Kardeşim Lonca Böle İşine Gelirse Gelmezse Yol Al...!Tremexhaqan yazdı:Bu Kurallarla Anca Hermanxllxserman kalır loncada bi tek XD 500 bin vercekmişiz ecel üretcekmişiniz lan olm maytapmı geçionuz lan hidrayı devirceksiniz sanki koptım yaahermanxllxteam yazdı:Merhaba Arkadaşlar![]()
Not 2:Üye Alımları Hermanxllxvuslat, Hermanxllxserman ve ya Hermanxllxsting Tarafından Yapılmaktadır.Kimlik Kontrolü Adam sanki barda bodyguardlık yapıo :S 29 lvle kadar kendin kas diosun öle lonca yürümez söliyim sana..
Resmen Haraç ... Para İsiton .. Başkasını Kasmassak Ceza allahım ya bırak
HÊ®MåÑ ×LL×§ê®MãÑñ
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
- hermanxllxteam
- Salgın Koruyucusu
Lan Yawruu Benim itemlerim Lwlime Göre Sende İtem Yok Boşa Lwl KasıyonIamJozeF yazdı:ezıq sen git 40 lwl açrını kas DDD
HÊ®MåÑ ×LL×§ê®MãÑñ
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
hermanxllxteam yazdı:Lan Yawruu Benim itemlerim Lwlime Göre Sende İtem Yok Boşa Lwl KasıyonIamJozeF yazdı:ezıq sen git 40 lwl açrını kas DDD
40 lwl de seni kestiğim günleri unuttun heralde kesıldın dıe küfür ediodun sana susturuldugun msj ı bile yollarım
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Bu Loncanın bşkanı kim
- hermanxllxteam
- Salgın Koruyucusu
Boşa Yalanlar Atma Kardeşim 40 lwldin 2 günde 43 oldum arkadaşlar nasılım die seviniyodun len ben 35 lwl charı 5 saatte 43 lwl yaptım bebe Kendini Bierşey Sanma Ayrıca Ben Sana Flean YENİLECEK adam DeğilimIamJozeF yazdı:hermanxllxteam yazdı:Lan Yawruu Benim itemlerim Lwlime Göre Sende İtem Yok Boşa Lwl KasıyonIamJozeF yazdı:ezıq sen git 40 lwl açrını kas DDD
40 lwl de seni kestiğim günleri unuttun heralde kesıldın dıe küfür ediodun sana susturuldugun msj ı bile yollarım
HÊ®MåÑ ×LL×§ê®MãÑñ
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT
HÊ®MåÑ ×LL×§TÎñg
HÊ®MåÑ ×LL×Vû§LåT