TakLitLerden sakının siz çünkü OrjinaL bizizleviathan yazdı:teşkilata gelip bi ton küfür etti Ucube nickli biri..sonra Tornavida geldi hoopp ban
Yepyeni öneri : PAZARımsı
Re: Yepyeni öneri : PAZARımsı
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ucube yazdı:TakLitLerden sakının siz çünkü OrjinaL bizizleviathan yazdı:teşkilata gelip bi ton küfür etti Ucube nickli biri..sonra Tornavida geldi hoopp ban![]()
kim niye böyle bişi yapsın ki ? seni tanıyan yok eden yok.. gelip niye teşkilatta yapsın böyle bişeyi ?

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Bu dediğin Metin 2'de de var. Bence şimdiki hali daha iyi.
o yapmamıs olabilir ama onunda bi farkı yokleviathan yazdı:Ucube yazdı:TakLitLerden sakının siz çünkü OrjinaL bizizleviathan yazdı:teşkilata gelip bi ton küfür etti Ucube nickli biri..sonra Tornavida geldi hoopp ban![]()
kim niye böyle bişi yapsın ki ? seni tanıyan yok eden yok.. gelip niye teşkilatta yapsın böyle bişeyi ?
auril & DoubleLift
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

madem farkı yok diyorsun neden o olmasınAuril yazdı:o yapmamıs olabilir ama onunda bi farkı yokleviathan yazdı:Ucube yazdı:TakLitLerden sakının siz çünkü OrjinaL bizizleviathan yazdı:teşkilata gelip bi ton küfür etti Ucube nickli biri..sonra Tornavida geldi hoopp ban![]()

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- bigbattle
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bence Bölgeden yazmak gibi Pazardan yazabilmek iyi olurdu nasıl /b yazıp bölgeden konşuorsak /p yazıp pazardan itemlerimizi yansıtabiliriz bölgeden yazarken item yansıtılmamalı pazardan yazarken de yazı yazılmamalı ben böyle düşündüm
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

ya herkesin birden o kanaldan item yansıttıqını düşünsene bi ? saniyesinde yukarı kayar yazılarbigbattle yazdı:Bence Bölgeden yazmak gibi Pazardan yazabilmek iyi olurdu nasıl /b yazıp bölgeden konşuorsak /p yazıp pazardan itemlerimizi yansıtabiliriz bölgeden yazarken item yansıtılmamalı pazardan yazarken de yazı yazılmamalı ben böyle düşündüm![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- bigbattle
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Herkes bölgeden yansıtıor aynı zamanda konuşuor kaymıyor ya yukarıyamitmet yazdı:ya herkesin birden o kanaldan item yansıttıqını düşünsene bi ? saniyesinde yukarı kayar yazılarbigbattle yazdı:Bence Bölgeden yazmak gibi Pazardan yazabilmek iyi olurdu nasıl /b yazıp bölgeden konşuorsak /p yazıp pazardan itemlerimizi yansıtabiliriz bölgeden yazarken item yansıtılmamalı pazardan yazarken de yazı yazılmamalı ben böyle düşündüm![]()
- bigbattle
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yani benim söylemek istediğim bölgeden sohbet etmek istiorz biri sürekli item yansıtıor... item yansıtmak istiyoruz biri yazı yazıp duruyor bunlar birbirine karıştığı için ikisini ayırmak mantıklı olur diye düşünmüştümbigbattle yazdı:Herkes bölgeden yansıtıor aynı zamanda konuşuor kaymıyor ya yukarıyamitmet yazdı:ya herkesin birden o kanaldan item yansıttıqını düşünsene bi ? saniyesinde yukarı kayar yazılarbigbattle yazdı:Bence Bölgeden yazmak gibi Pazardan yazabilmek iyi olurdu nasıl /b yazıp bölgeden konşuorsak /p yazıp pazardan itemlerimizi yansıtabiliriz bölgeden yazarken item yansıtılmamalı pazardan yazarken de yazı yazılmamalı ben böyle düşündüm![]()
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
Bence zaman kaybedilir. Tek tek oyunculara markete bakacağımıza yeni bir kanal açılsa olmaz mı? Bölge kanalı klan kanalı falan var + olarak market kanalı olsa herkes oradan yansıtabilse daha iyi olur yansıttığı otomatik olarak orada çıksa bence daha iyi olur. Bloklamadan istediğiniz anda market kanalını kaparsınız göremezsiniz.
Pardon yazdığını görmedim big
Pardon yazdığını görmedim big
En son Kurtlarxfearx tarafından 04 Kas 2010 21:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.