Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen Crack »

dün 15 m dan 2 adet ganoderma aldım. Elim mecbur çünkü piyasada çok ama çok az blunuyor artık. Seve seve yani. Umarım işler o noktaya gelmez.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

SON olarak bişey daha ekleyeyim. Eğer konunun amacından uzak ve gereksiz bir hale geldiğini düşünüyosanız yorum yapmyın arkadaşlar. Konu kilitlensin amacım ortalığı karıştırmak değildir.
Resim
mertcam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mertcam »

40 a kadar yolu var bu madenlerin.
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

arkadaşlar E.Ö de mavi 18 m olmuş. Pek iyi gitmiyoruz yani. İşin kötü yanı uzun süredir bu fiyatta , umarım sabitlenmez. Sizin sunucularda durum nedir ?
Resim
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Kuklacı da gano yu 23 m den alırsan yaşadın ;)
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

o fiyat şaheser için uygun olabilir ancak benim derdim maden çekemeyen ne yapsın ? item kassın iyi hoş peki kassın ama item de çıkmıyor ki. para kassın 3 saatte 3m kassa neye yarar adam 3 saatte 2 mavi düşürüp kapıo 20milyonu en az. reçeteler ateş pahası..yapılması gereken tek şey bence normal kıyafet reçetelerinin malzemelerinden irid mavi topaz gano gibi şaheser madenler çıkartılmalı ki. mesela adamda reçete var üretim+3m atıorum böyle böyle para kasabilir diye düşünüyorum.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
KjmRan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KjmRan »

abdullatif82 yazdı:bana göre problemin kaynağı gm lerin oyundaki durumu takip etmemesi oyundan haberi olmayan bir yönetimden sorunlara çare bulmasını beklemek saçmalık olur .. inş ben yanılıyorumdur genede
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

Crack Arkadaşımıza Katılıyorum. ve Konuyu destekliyorum..

O mağdurlardan biri benim..
Menekşe elmas 15mden satılıyor eminönünde 5 tanesi 75m
Mavi topaz 18 * 20m arası satılıyor 18tanesi (20mden hesaplarsak) 360m
akik 7mden satılıyor 5 tanesi: 35m
hepsinin toplamı 470m :) buda piyasanın artışını gösteriyor zaten
200 250m cıvarlarında ejder üreten arkadaşlarımız vardı..
bu saydığım listede kadimler hariç üstelik :)
Yönetimden bu konuya pek ilgi gösterdiğini sanmıyorum sanırım yoğunlardır..
Ama bende destek takımına bu konuyla ilgili düşüncelerimi ve sıkıntılarımı göndereceğim.
sorun sadece 1 asa şaheser olsa neyse diycem..
Şaheseri olmayanlar migrata alınmıyor.
sığınaklara Alınmıyor..
yani bir dışlanma söz konusu oyunda, tabiki şaheserli oyuncu arıyanlarda haklılar kesimin kolay olması için onlara hak veriyorum fakat istemedende olsa bir dışlanma söz konusu
Şaheser olmayınca noluyor ?
Zırh alma ihtimalinde kalmıyor..
hadi neyse diyoruz :)
ışık hanımlarda eleniyor :)
onada razı oluyoruz..
ama oyunda yapıcak geriye hiçbirşey kalmıyor..
Mecbur üreticez.. Ama bir haksızlık olucak 200m'e üretmiş biri varken ben 400m cıvarında bir üretim yapıcam.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

Crack yazdı:Sayın arkadaşlar farkında olduğunuz üzere oyun içindeki ekonomik dengesizlik çılgınlık boyutuna ulaşmış durumda.

3 ay önce mavi topazın fiyatı 2.5 m du , şuan da 10 m - 15 m dan kapı açan çılgınlar oluştu.

İridyum desen dudağınız uçuklar halbukı bunların fıyatı belliydi.

Antimon Niobyum tarzı ÖZEL Mataryeller 5 m 'nu çok görenler var ama MAvi Topaza 10 m sayıyorlar.

Kaldı ki oyunda daha şaheserını uretememiş bir sonraki güncelleme için karakterini hazır konuma getıremeyen arkadaşlarımız var. Sakın beni yanlış anlamayın benim tuzum kuru olmasına rağmen, benden sonraki oyuncu arkadaşlarımın yararına olacağını düşündüğüm için açtım bu konuyu. Şaheserımı urettım itemimi dizdim ama mavi topazları 2 m dan aldım ; şuan kı oyuncu arkadaşlar özellıkle şaheser üretmeye çalışanlar siz ne yapacaksınız ?

Bir diğer sorum da Yönetici Arkadaşlarıma ;
Eğer oyun içi piyasası bu şekilde kontrolsüz biçimde yükselirse benıim gibi tuzu kuru olmayan arkadaşlar ne yapacak?
Haftadan haftaya materyel fiyatlarında çok ciddi artışlar görünmekte.
Bir diğer güncellemeye kadar İridyum 50 m bulacak gibi.

Son olarak bunlar benim öngörülerim katılıyorsanız yorumlarınızı konuya ekleyin , eğer konu herkesin ortak bir sorunu haline gelirse temennim Oyuncu ve Yönetici Arkadaşlarla bu soruna bir çare aramaktır.

Hepinize Kolay Gelsin.

vallaha helal olsun iyi demişsinde takan yok bizi :(
<)
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

XxDeLiKRaLxX yazdı:Crack Arkadaşımıza Katılıyorum. ve Konuyu destekliyorum..

O mağdurlardan biri benim..
Menekşe elmas 15mden satılıyor eminönünde 5 tanesi 75m
Mavi topaz 18 * 20m arası satılıyor 18tanesi (20mden hesaplarsak) 360m
akik 7mden satılıyor 5 tanesi: 35m
hepsinin toplamı 470m :) buda piyasanın artışını gösteriyor zaten
200 250m cıvarlarında ejder üreten arkadaşlarımız vardı..
bu saydığım listede kadimler hariç üstelik :)
Yönetimden bu konuya pek ilgi gösterdiğini sanmıyorum sanırım yoğunlardır..
Ama bende destek takımına bu konuyla ilgili düşüncelerimi ve sıkıntılarımı göndereceğim.
sorun sadece 1 asa şaheser olsa neyse diycem..
Şaheseri olmayanlar migrata alınmıyor.
sığınaklara Alınmıyor..
yani bir dışlanma söz konusu oyunda, tabiki şaheserli oyuncu arıyanlarda haklılar kesimin kolay olması için onlara hak veriyorum fakat istemedende olsa bir dışlanma söz konusu
Şaheser olmayınca noluyor ?
Zırh alma ihtimalinde kalmıyor..
hadi neyse diyoruz :)
ışık hanımlarda eleniyor :)
onada razı oluyoruz..
ama oyunda yapıcak geriye hiçbirşey kalmıyor..
Mecbur üreticez.. Ama bir haksızlık olucak 200m'e üretmiş biri varken ben 400m cıvarında bir üretim yapıcam.
Bu gidişetın sonu iyi olmayacak gibi.Şaheserini üreten yoluna devam ediyor.Peki ya bizler . . . ? ? ?

Oyunu 1,5 yıl gibi bir süredir oynuyorum.İlk başladıgım sıralar oyun hakkında bir bilgim olmadığından daha oyunu çözemedigimden pasiftim.Ama oyunu öğrendik şah eserimizi üretecez(savaşçı) bu defa da GB (Grup Bölgeleri) geldi.Malesef savşçılar alınmıyordu pek.Bu nedenle üretimlere ara verdim ki iyi kide üretmemişim.Büyücü karekter açtım ve 1,5 hafta gibi bir sürede kasarak 49 level yaptım ve bu çara Ejder Asa üretmeye karar verdim.Ama gelelim üretim için gerekli olan paraya.Eskiden mavileri 4m den alıyoduk ama maviler 1 hafta içinde 15m gibi bir fiyata yükseldi.Gece gündüz para kastım ama bu sırada maviler almış başını gidiyor.Baktım olacak gibi değil SABIR demeye başladım.Nasılsa okulalr açılacak pek çok arkadaş oyuna sık giremeyecek ve bu elinde mavi topaz olanlar satamayacak bu nedenle de fiyatlar düşecek.Şu an akikler hazır.Kadimelr görevden gelecek.Şu maviler 7m civarı gibi bir fiyata düşsün menekşelerde 5m e felan düşsün (bu gidişatta çok zor) Ejder Asa 1 haftada elimde.Ama bu bekelyişinde bir sınırı var.Sabır etmekten sabır kalmadı.Bu maden fiyatı konusunda ki sıkıntılara bir son verilsin.1 ay felan kimse 20 den - 15m den maden almasın bakın nasıl düşecek ama daha maden alıyrlar.Adam 20 m diyor maviye tamam diyor.Bırak alma 1 ay felan , adam sana 6 m den satmaya çalışacak ama dinleyen yok. Geçen sıgınklardayız adama Ejder i kaça ürettin diyorum 50m diyor :) Dalgamı geçiyosun dedim yok diyor.İlk Ejder Asa reçetesi geldiği zamanalrda üretmiş meğersem.Ama bu gidişte ne Ejder Asa ne de Zırh hepsi hayalll :!:

~ ~ E M İ N Ö N Ü ~ ~
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön