2senedır opynadım bu oyunu artık barakıyorum belkı ikv bişiler yapmaya basladın da gırmeye baslarım oyun can sıkmaya basladı tum arkadaşlar hakkınız helal edın tekrar gorusmek dılegıyle elveda kendıze ıyı bakın
Xxxxsercanxxx
oyuna elveda
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyuna elveda
tanimiyorum seni hakkim da yoktur ama yine de helal olsun
gercek hayatta basarilar dilerim
gercek hayatta basarilar dilerim
bir varmış bir yokmuşum
Kardeş bende seni tanımıyorum.Fakat gitmene üzüldüm.Eğer senin üzerinde hakkım varsa helal olsun.
Anubis Team....
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
bu oyunu bırakma felan pek anlamıyorum canın sıkılmıştır hergün aynı olayları yaşarak haklısın bu biraz ara verme gibi geliyor bana ... İyi Forumlar ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- BINDORTYUZELLIUC
- İskele Babası
Tanimiyorum arkadas bende seni
birama degil de ara verdim desen daha hos olur
Yaprak dokumu
Hıdralar geldiğinde sunucu dolu dolu olacak

Yaprak dokumu
Hıdralar geldiğinde sunucu dolu dolu olacak

inanın çoğunuz bu oyundasınız elveda zart zurt hikaye ,ben bu oyunda 3 senedir elveda deyip bırakan 10-15 kişi tanırım gerisi hikaye başka çarla gelirsin bu konular gerçekten çok sıktı,gidene selametle bende dahil,babamızın kurduğu bir site veya oyun değil burası,siz zannediyorsunuz oyunu bırakınca sizsiz yürümez,neleri geldi gitti buralardan vede bu oyun hala ayakta olacak ne oyun sitelerine girdik ama sarmadı illa ikv,bayım geçmiş olsun buranın tadını almışsın gidemezsin gider güzüküp bu oyunun içindesin kendine yuttur,haydi iyi forumlar saygılar
- TheWariror
- İskele Babası
ALPAGO yazdı:inanın çoğunuz bu oyundasınız elveda zart zurt hikaye ,ben bu oyunda 3 senedir elveda deyip bırakan 10-15 kişi tanırım gerisi hikaye başka çarla gelirsin bu konular gerçekten çok sıktı,gidene selametle bende dahil,babamızın kurduğu bir site veya oyun değil burası,siz zannediyorsunuz oyunu bırakınca sizsiz yürümez,neleri geldi gitti buralardan vede bu oyun hala ayakta olacak ne oyun sitelerine girdik ama sarmadı illa ikv,bayım geçmiş olsun buranın tadını almışsın gidemezsin gider güzüküp bu oyunun içindesin kendine yuttur,haydi iyi forumlar saygılar
Kesinlikle Katılıyorum.....

- Sunder
- Sahaf Yardımcısı
tamamiyle emrah'a katılıyorum...Yakacef yazdı:bu oyunu bırakma felan pek anlamıyorum canın sıkılmıştır hergün aynı olayları yaşarak haklısın bu biraz ara verme gibi geliyor bana ... İyi Forumlar ...

Büyük insanların idealleri,küçük insanların hevesleri vardır.
Sunder - Sentinus - Coliseum
ikv nezaman yenı bırseyler yapmaya başlarsa ozaman yıne gırecem oyunaa ama şimdi harbıden hıc sarmıyo opyunda yenı bişi yok hep aynı seyı yapmadan adama gına geliyo
arada takılırım oyuna ama oyle eskısı kadar gun de 10 saaat deıl sadece 30 dakka falan oda oyunda arkadaşlar la konusmak ıcın bıde hıdra nezaman gelırse bıdaha ozaman başlıcam oyuna