BİRAZ SAYGIYI HAKETMİYORMUYUZ???
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
BİRAZ SAYGIYI HAKETMİYORMUYUZ???
Oyunun gelişimi ve kulanımının artması yapımcıların ufkunun genişliği ile sınırlıdır.Kullanıcı sayısının artması hizmet kalitesinin düşmesine sebep oluyorsa çekirdek kadroyu oluşturan kullanıcıların mağduriyetine sebep veriyorsa,1000 tane mutlu insan yerine 700.000 tane mutsuz ve yakınan insan varsa bu bir başarı değildir.Olsa olsa geçici olarak tasarlanmış iyi bir pazarlama stratejisinin ürünüdür fakat iyi bir alt yapı desteği yoksa bu pazarlama stratejisi koca bir balona dönüşür ve patlar.Bu konuyu açmadan önce forumları inceledim sürekli yakınan insanlar var,bu insanların yazdıklarının okunup UYGUN şekilde değerlendirilmesi geliştirici ekibin yükünü oldukça hafifletecektir.Ancak bırakın forum önerilerini attığım destek mailine(1 aydan falan oldu) henüz cevap alamadım,mailiniz gelmemiş dediler bi daha attım cevap yok,neden cevap vermiyorsunuz dedim cevap yok)))Alacaklı borçlu ilişkisine döndü destek talebim.Oyuna giren herhangi bir oyun sorumlusu(DEV veya GM)mesaj atarsın cevap yok,toplasan 5 dk girdiği sunucuda cevap vermenin ne kadar ağırlığı olabilir.Zaten herkes soru sorsa kaç kişi soru sorabilir.Ve asıl soru ANKA da bu ilgisizlik sorunu ile muhattap oluyorsa diğer sunucuları düşünmek bile istemiyorum.Anka da oyuncu sayısı az KARAKTER SAYISI fazladır,dönemsel artış oranı azdır stabil bir ekiple oyununu oynuyor insanlar,çocukça ve gereksiz taleplerin az olduğu bu insanlara verilemeyen kaliteli bir destek hiç kimseye verilemez.Bu yazıyı bir özeleştiri olarak algılayıp, değerlendirip, mekanizma aksının sağlanıp oyuna uyarlanması oyun kalitesini ve oyun satıcısı açısından nitelikli kullanıcı(plus paket sahibi) sayısını ve oyunun fiyatını artıracaktır.Bunun haricinde devam eden sistemin sonuçları sanal ortamda oluşturulmuş koca bir kalabalıktan öteye geçmez ve bir avuç idealist insanın yarattığı başarı eğer bu şekilde devam ederse koca bir hezimete dönüşür.Lütfen destek takip işlemlerinize çeki düzen verin,gerekirse talep almayın ama talep aldıysanız sonuçlandırın.Sizler oyunda karakter açıp oynayıp onu geliştirmiş çakma lonca abileri değilsiniz en azından benim oynadığım sunucuda yani ANKA da size biri bir mesaj atarsa cevap verin.Diğer sunuculardaki kalabalığı anlayabilirim ama bu sunucuda böyle bi mazeret olamaz.Dolayısı ile eğer oyunda sarı sarı mesajlar atıp destek talebinde bulunuyorsanız ve bu destek talebine yüzde oran olarak en güzel cevabı ANKA da alıyorsanız bizlerinde destek talebini değerlendirip sonuçlandırmanız kaçınılmazdır.Anlayış sürekli tek taraflı olmamalı değilmi????
- Kurtpence
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Re: BİRAZ SAYGIYI HAKETMİYORMUYUZ???
Kardeşim yazdıklarını okudum. Keşke herkez senin gibi ilgili olsa. sonuna kadar katılıyorum fikirlerine. İKV yönetimi elbette çalışıyordur isteklerimiz doğrultusunda. Ama seninde dediğin gibi "Bir cevap verin kale alın lütfen bizleri gerek oyunda olsun gerekse destek hattından". İlk İKV ile başladım online oyunlara. Daha sonrasında da bir çok oyun denedim. Bir oyunda olması gereken bir çok özelliği derledik topladık deteğe mail olarak bildirdik ama sonuç alamadık. Dünya çapında 16 Milyon kullanıcısı olan bir oyun oynadım ve tek kelimeyle hayran kaldım. Yok kelimesi yok orda. Herşey var. Keşke bu oyundaki özellikler İKV dede olsa. (Hayali bile güzel). Eminim İKV ekibi elinden geleni yapıyordur. Bizim derdimiz İKV nin gelişimi için yazdıklarımızın kaale alınıp alınmadığımızı bilmeyişimizdir.
Arkadaşlar yine dayanamayacağım bir fikir geldi yine aklıma. Öncelikle burdan paylaşmak istedim. İlgi görürse desteğe yazarım. (Her ne kadar cevap alamasakda)
Malum grp bölgelerindeki haksızlıkdan herkez yakınıyor. Zaten oradaki bosslardan şahaser düşürmek yerine kestiğimiz bosslardan akçe düşse normal para gibi. Ve bu akçelerle normalde düşen şahaserleri satın alabilsek. Ne güzel olurdu değilmi. Kesin çözüm olurdu bu yöntem. Kim ne kadar online kalıp çalışıp çabalıyor ise o kazanacak ve en güçlü o olacak. Yukarda bahsettiğim malum oyundanda bir alıntı yapayım grpla kesilen yaratıklardan düşen eşyalara zar atılma olayı otamatik olarak. Mesela savaşcı itemiyse savaşcılar büyücü itemiyse büyücüler zar atabilsin sadece.
Neyse benden bu kadar yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar yine dayanamayacağım bir fikir geldi yine aklıma. Öncelikle burdan paylaşmak istedim. İlgi görürse desteğe yazarım. (Her ne kadar cevap alamasakda)
Malum grp bölgelerindeki haksızlıkdan herkez yakınıyor. Zaten oradaki bosslardan şahaser düşürmek yerine kestiğimiz bosslardan akçe düşse normal para gibi. Ve bu akçelerle normalde düşen şahaserleri satın alabilsek. Ne güzel olurdu değilmi. Kesin çözüm olurdu bu yöntem. Kim ne kadar online kalıp çalışıp çabalıyor ise o kazanacak ve en güçlü o olacak. Yukarda bahsettiğim malum oyundanda bir alıntı yapayım grpla kesilen yaratıklardan düşen eşyalara zar atılma olayı otamatik olarak. Mesela savaşcı itemiyse savaşcılar büyücü itemiyse büyücüler zar atabilsin sadece.
Neyse benden bu kadar yorumlarınızı bekliyorum.
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kompedan - Xecutioner - Pusu
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Dediklerine harfi harfine katılıyorum abi...Zamanında bende konular açtım benim açtığım konular ankaya yönelikti..Yöneticilerin anka gibi bir avantajı var.Her türlü sunucudan gelmiş oyun hakkında iyi bir düzeye sahip olan ve ikv oyuncularını temsil eden anka oyuncuları ile belki sadece ayda bir bir tartışma olarak gelip konuşsalar onlar içinde oyun içinde iyi olacak.Tamam diğer sunucularda böyle bir şans yok bir GM yada DEV girdiğinde belki 10 larca mesaj birden geliyor.Fakat etkinliklerdede gördükleri gibi ankada 20 kişiyi aşacak kişi yok.Ben dediklerine katıldığımı tekrar söyleyerek bu konunun çözülmesi için bir an önce bir yetkili beklemekteyim..
Ağzına sağlık abı cok doğru.patrimonyal yazdı:Oyunun gelişimi ve kulanımının artması yapımcıların ufkunun genişliği ile sınırlıdır.Kullanıcı sayısının artması hizmet kalitesinin düşmesine sebep oluyorsa çekirdek kadroyu oluşturan kullanıcıların mağduriyetine sebep veriyorsa,1000 tane mutlu insan yerine 700.000 tane mutsuz ve yakınan insan varsa bu bir başarı değildir.Olsa olsa geçici olarak tasarlanmış iyi bir pazarlama stratejisinin ürünüdür fakat iyi bir alt yapı desteği yoksa bu pazarlama stratejisi koca bir balona dönüşür ve patlar.Bu konuyu açmadan önce forumları inceledim sürekli yakınan insanlar var,bu insanların yazdıklarının okunup UYGUN şekilde değerlendirilmesi geliştirici ekibin yükünü oldukça hafifletecektir.Ancak bırakın forum önerilerini attığım destek mailine(1 aydan falan oldu) henüz cevap alamadım,mailiniz gelmemiş dediler bi daha attım cevap yok,neden cevap vermiyorsunuz dedim cevap yok)))Alacaklı borçlu ilişkisine döndü destek talebim.Oyuna giren herhangi bir oyun sorumlusu(DEV veya GM)mesaj atarsın cevap yok,toplasan 5 dk girdiği sunucuda cevap vermenin ne kadar ağırlığı olabilir.Zaten herkes soru sorsa kaç kişi soru sorabilir.Ve asıl soru ANKA da bu ilgisizlik sorunu ile muhattap oluyorsa diğer sunucuları düşünmek bile istemiyorum.Anka da oyuncu sayısı az KARAKTER SAYISI fazladır,dönemsel artış oranı azdır stabil bir ekiple oyununu oynuyor insanlar,çocukça ve gereksiz taleplerin az olduğu bu insanlara verilemeyen kaliteli bir destek hiç kimseye verilemez.Bu yazıyı bir özeleştiri olarak algılayıp, değerlendirip, mekanizma aksının sağlanıp oyuna uyarlanması oyun kalitesini ve oyun satıcısı açısından nitelikli kullanıcı(plus paket sahibi) sayısını ve oyunun fiyatını artıracaktır.Bunun haricinde devam eden sistemin sonuçları sanal ortamda oluşturulmuş koca bir kalabalıktan öteye geçmez ve bir avuç idealist insanın yarattığı başarı eğer bu şekilde devam ederse koca bir hezimete dönüşür.Lütfen destek takip işlemlerinize çeki düzen verin,gerekirse talep almayın ama talep aldıysanız sonuçlandırın.Sizler oyunda karakter açıp oynayıp onu geliştirmiş çakma lonca abileri değilsiniz en azından benim oynadığım sunucuda yani ANKA da size biri bir mesaj atarsa cevap verin.Diğer sunuculardaki kalabalığı anlayabilirim ama bu sunucuda böyle bi mazeret olamaz.Dolayısı ile eğer oyunda sarı sarı mesajlar atıp destek talebinde bulunuyorsanız ve bu destek talebine yüzde oran olarak en güzel cevabı ANKA da alıyorsanız bizlerinde destek talebini değerlendirip sonuçlandırmanız kaçınılmazdır.Anlayış sürekli tek taraflı olmamalı değilmi????
Kamil abı sana katılıyorum ve aynı şaheserden aynı karaktere 3 - 4 kere dusuyor.Onun yerıne senın fıkrın olursa bence hem emek veren payını alır hemde herkes mutlu olur ınşaallah.
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
-
- Salgın Koruyucusu
Lafını boşver kendinden bolca var bende de sorun o değil...Auril yazdı:money money money diye bi laf duydunmu hıç
senin için sorun değilse bile onlar için buyuk sorunpatrimonyal yazdı:Lafını boşver kendinden bolca var bende de sorun o değil...Auril yazdı:money money money diye bi laf duydunmu hıç
auril & DoubleLift